|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TAŠČA
31.3.2005 10:28:38   
Amoss
Spet sem jaz z mogoče malo neprimernim vprašanjem a vseeno morem vprašati nekoga ki ni vpleten v vso to zadevo.
Moja tašča, bodoča babica je obsedena s tem še nerojenim otrokom.Samo da vam povem par stvari zakaj menim da je obsedena.Od dneva ko sem povedala da sem noseča nakupuje stvari,želi imeti svoj voziček, svoj kinderpet, svojo previjalno, svojo omaro z otroškimi stvarmi, že naprej mi je povedala da se bo preselila k meni ko rodim (misli rsno), zdaj pa pride k nama na obisk kvečemu enkrat na 3 mesece, zahteva da bo krst pri njej, že ve kdo bo prišel, kdaj (približno) bo,...
Hellp, meni se bo zmešalo.Obnaša se kot da ji bom otroka iz porodnišnice prinesla k njej domov in bo tam živel.
Prosim za nasvete,...:zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   TAŠČA
31.3.2005 10:32:29   
petja
Amoss, sorry, ampak jaz tebe ne štekam! Ženska ti reče, da se bo k tebi preselila, in ti nič?!?!
Daj se postavi zase in ji povej, da je to TVOJ otrok, da boste vi trije sami doma, k prideš iz porodnišnice, da se boš za krst sama odločila, če se boš, da boš na krst sama povabila ljudi, če jih boš ...

Verjetno sem jaz zelo drugačen karakter kot ti, ampak jaz bi ji zelo kmalu povedala svoje. POtem bi pa moja tašča imela le dve možnosti:
1.) da se skulira in mi pusti, da živim svoje življenje
2.) ne vidi svojih vnukov

Sorry, da sem ti dala tak odgovor, ampak "jokcanje" ti ne bo nič pomagalo.

petja

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   TAŠČA
31.3.2005 10:34:35   
Mina1
Draga AMOSS:

skrajni čas, da že sedaj, pred porodom razčistiš kaj in kako. Navsezadnje je oz. bo otroček vajin, torej tvoj in in tvojega, pa ne od tašče!

Mogoče pa hoče podoživeti tisto, kar ji ni uspelo s sinom? No, nevem, ampak zdej, če tebi to prija, potem ji daj proste roke, drugače pa ji daj vedeti, da to tako ne gre.

Nekaj je, če ti neko pomaga, tako kot meni moja mami pri obeh, brez nje ne bi sfolgala in tako. Tašči pa recimo ne zaupam, pa sploh ni napačna, da se razumemo.
Nisem ji zaupala ne prvega, ne sedaj drugega, tako da...odločitev je seveda tvoja.

Ampak meni je to sila smešno, samo potem, ko bo ona prevzela tvojo materinsko vlogo, to ne bo več smešno in bo prepozno.

Veliko sreče,

pa-ap Mina1


(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   TAŠČA
31.3.2005 10:39:13   
Amoss
Saj to me najbolj skrbi.Sem pa takšna da ne upam oz. vzgojena sem bila tako da starejšim ne znam povedati kar jim gre.Velikokrat rečem fantu naj ji kaj reče, saj je konec koncev njegova mati,...Pa se samo smeji.Meni pa ni ravno lahko pri srcu.Vsakič ko želim nekaj reči me oblije rdečica in utihnem.
Tudi jaz svoji tašči ne zaupam ne vem zakaj, ampak, ne bom ji pustila otroka niti minute.Ampak ne znam pa se razkurit in ji povedati kar ji gre.
Strah me je da bi potem fant zameril in bi se midva kregala,...

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   TAŠČA
31.3.2005 10:39:45   
Jančika_
Strinjam se s Petjo, ne bodi kar tiho, magari se skregaj (ampak po mojih izkušnjah se da večina stvari rešit brez tega).

In kaj na vse to pravi bodoči očka? Nič ga ne omenjaš.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   TAŠČA
31.3.2005 10:40:01   
piščanc
eh, tako grozno spet ni. pomoč boš potrebovala, če se ponuja, super. Malo se pogovori z možem, prijateljicami, z njo in videla boš, kako ti lahko pomaga. Tudi, če se presli k vam, bo OK, ker bo skuhala, pospravila... kar ti ne boš imela časa. ti potrebuješ sobo zase, kjer se lahko umakneš, da imaš mir.če pa misliš, da boš lahko sama zmogla, pa ji to povej. jaz bi počakala in ji to povedala, ko bi me zares začelo motiti, kakšen teden po prihodu iz porodnišnice ali pa mesec, odvisno od zahtevnosti dojenčka. ko pa lahko sama pa ji to poveš. odvisno pa je od teeb, tvojega moža in tašče, ter seveda vašega odnosa.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   TAŠČA
31.3.2005 10:41:29   
pety78
Mogoče je pa tašča tudi noseča...:)-:)-:)-:)-:)-

Joj, oprosti, ampak sem se res morala nasmejati, ko sem prebrala, s čim se ubadaš. Čeprav verjamem, da tebi ni nič smešno.

Ne bo druga, kot da ji na lep način razložiš, kako in kaj. Bolje prva zamera, kot zadnja.

Pa veliko sreče!:rozica:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   TAŠČA
31.3.2005 10:42:59   
Rozalija
Men je pa vseeno če si ona napedena svojo graščino za otroka, če če naj jo ma. Sam vprašanje je pa koliko časa bo otrok pri nje. Men se ne zdi nič narobe če ona zase kupuje stvari, naj jih kupuje.

Se pa vse sestuje pri preselitvi k meni. Tole moraš razčistit. Brez veze. Glede na to da majo moški zdaj očetovski dopust ne rabiš nobene pametne mame zraven. Je pa še neki, če bi se moja preselila k meni in moj ne bi nič rekel, bi jaz gladko vzela otroka, poklicala taksi in šla v hotel.... pa naj se moj odloči a jaz al mama. Ker tole je čist mem. Bosta že sama napedenala otroka. Sam tole pa razčistite pred porodom, vsaj s svojim.

Aja pa v porodnišnici lahko poveš kdo lahko prisde in kdo ne na obisk k tebi... pa pač tam reči da samo mož....

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   TAŠČA
31.3.2005 10:43:01   
Mina1
Te čisto razumem in tako:

ampak če se ne boš postavila zase, potem bo ONA komandirala tvoje življenje:zmeden:, fantu pa bo verjetno vseeno ali pa se bo samo smejal, tako kot praviš. Verjetno je tudi on bolj mamin sinček edinček (no, predvidevam), pa se ji pusti oz. se mu ne da pregovarjati z njo.

Zdaj imaš ŠE priložnost, da se postaviš zase, za :duda: oz. za družinico, boš pač ti glava družinici in ne tvoj fant. Verjemi mi, da bo doma katastrofa, če se vas bo lotila TAŠČA v takem obsegu, kot praviš.

Lepo povej, da je sicer dobrodošla na kakšen obisk ali kasneje sprehod in tako, da več pa ne.

pa-pa Mina1



(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   TAŠČA
31.3.2005 10:43:48   
Jančika_
Aha, že vidim, sva istočasno napisali. Potem ti fant ni ravno v oporo?:zmeden2:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   TAŠČA
31.3.2005 10:45:30   
Amoss
Ona nebi prišla da bi kuhala in pospravljala, to mi je že povedala.Ona bo prišla da bo pazila otroka da bom jaz lahko kuhala in pospravljala.Jaz vem da bom zmogla brez nje, saj si bo fant vzel dopust.On dela vse po poklicu je kuhar in pospravlja, pere, lika, kuha.Tak da on bi mi največ pomagal.Ampak kaj ko je rekla da se bo preselila k nama je fant rekel LAHKO,jaz bi ga pa najraje z stolom po glavi.Pa naj na koncu še povem da je to moja hiša in on kr reče da lahko pride:((

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   TAŠČA
31.3.2005 10:47:45   
Jančika_
Ja, kar pravi Rozalija, pa drži. Kar naj si gospa uštima doma vse za malega (verjemi, bo še prav prišlo, ko boste prišli na obisk). Jaz moram vedno vse s samo vlačit.

Mogoče pa gospa misli, da se z vsem strinjaš, ker si tiho, in sploh ne misli nič slabega?

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   TAŠČA
31.3.2005 10:48:59   
Mina1
AMOSS: dej, dej no, glavo pokonci. Verjamem da je hudo.

Jaz sem se z mojo 3x na veliko in grdo sporekla - ampak semji dala vedeti, kje je meja in tako. Ne more TAŠČA tebe komandirati, kvečjemu tvoja mami, pa še to, če ne živite skupja, ne gre, a ne.

Resno, ko se bo enkrat preselila, bo konec veselja in bo ona KOMANDANTKA, ti boš pa kaj, v kotu tiho jokala in se sekirala.

Pogovori se s tvojim in povej, da ti ni prav, da pride k vama v hišo, sploh pa če je tvoja.

Drži se,

pa-pa Mina1


(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   TAŠČA
31.3.2005 10:50:22   
Amoss
Najbol me je strah tega da bom zdaj dolgo dolgo nabirala in ko ji bom uspela kaj rečt ji bom povedala za nazaj in za naprej in se bova skregali.
Imete pa prav fant pa je mamin sinček in ji ne upa reči niti besede nazaj, UUUFFF, kaj pa šele očetu.Tak da ostanem brez podpore in sama:((

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   TAŠČA
31.3.2005 10:50:30   
Anonimen
Zoprna situacija ampak če si pametna potem skupaj s tvojim dragim dopovejta tvoji tašči, da pretirava ter da bosta sama skrbela zanj. Seveda je pomoč dobrodošla amapak če ti bo vsak dan visela za vratom se boste na koncu verjetno zelooo skregali.

Čimprej se pogovorita z njo in to obadva!

(odgovor članu Amoss)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   TAŠČA
31.3.2005 10:51:18   
pety78
Veš kaj, sedaj je pa že čas, da se postaviš sama zase. A si baba al nisi? ;)
Rukn 2dcl šnopsa, pa ji povej, da lahko ostane lepo kar doma. Otrok ima eno mamo, ki bo najbolj znala skrbeti zanj. Pa še očeta seveda.
Da pa si ji za vso morebitno pomoč že vnaprej hvaležna in če jo boš potrebovala, jo boš prosila, ko bo čas za to.

Al pa mi dej njeno cifro, pa ji bom jaz povedala. :)-:)-:)-

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   TAŠČA
31.3.2005 10:52:44   
Olivija
Živjo,

sočustvujem! Mama mojega fanta je tudi izrazila željo naj se midve z dojenčico kar k njej preseliva :zmeden:. Pa ji je hvala Bogu moj partner postavil meje in ji rekel, da to nikakor ne pride v poštev. Halo!!! On je imel itak en mesec dopusta, pa še večje stanovanje imava!

Je pa res, da se je on moral ene parkrat fejst skregat z njo, da je bil potem vsaj približno mir z vmešavanjem.

Tako, da je res mogoče najbolj, da najprej z njim razčistiš in mu poveš kako čutiš. moj se je sprijaznil in rekel, da si pač res ne morejo bit vsi ljudje naklonjeni.

Srečno!

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   TAŠČA
31.3.2005 10:55:01   
Amoss
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Ha ha ha.Šnops potem, zdaj sem še noseča.Bi pa z veseljem dala cifro da nekdo to naredi namesto mene.Mogoče pa sem rabila takšno moralno podporo kot ste mi jo dale ve, danes grema na obisk pa upam da nebom spet zatrokirala.Kak bi mi prišlo prav da bi s sabo imela računalnik in vsakič pogledala vaše spodbudne besede8)

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   TAŠČA
31.3.2005 10:56:28   
Udb
Postavi se zase!!!!!!!!!!!!! Drugače ne bo nikoli tako kot si ti želiš, ampak te bodo zmeraj komandirali drugi!!!!!!!!!

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   TAŠČA
31.3.2005 10:57:14   
pety78
Ti si kar na list sprintaj pa bo. Pa ji kar preberi....:)-:)-:)-:)-

Saj bo, boš videla. :rozica:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   TAŠČA
31.3.2005 10:57:15   
Lenny
Amoss, čimprej se resno pogovorite in postavite meje. Ti in tvoj fant ji morata jasno povedati, da bo ona samo babica, ne mama.
Verjemi, izhajam iz lastnih izkušenj. Moja v.d. tašča je nekaj ur po rojstvu najinega sončka izjavila, da se mi zahvaljuje, da sem jima rodila sina!!!!! Halo!!! Takoj so se mi prižgale opozorilne lučke. V tem stilu je hotela tudi nadaljevati, pa smo po 10. hudih dneh imeli malo bolj resno debato, nekaj užaljenosti, potem pa blaženi MIR.
Ne čakaj na rojstvo otročka, razčisti prej!
Veliko uspeha!

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   TAŠČA
31.3.2005 10:57:16   
Anonimen
Amoss, saj bo, saj bo... Vidim pa, da si glih ena taka kot jaz glede tega... Jaz se tudi še nikol v življenju nisem z nikomer res skregala, čeprav me včasih hajca kot zlomenk :grrr: To sploh ni dobr.

Dej, bodi karakter, dej se ti skregej :)-

(odgovor članu Amoss)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   TAŠČA
31.3.2005 10:57:32   
ZARA
Amoss...NUJNO tasco postavi pred dejstvo,da je otrok TVOJ in da bos TI skrbela zanj,ker si TI njegova mama!!! Ona ima svojo druzino!!!
Ce pa ona hoce imet vso otrosko opremo,naj jo pac ima...men je to ze mal bolano,pa brez zamere!

LP

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   TAŠČA
31.3.2005 11:02:11   
Amoss
Ne boste verjele kaj mi je rekla ko se je fant preselil k meni (fant je edinček), rekla mi je da me ne mara ker sem ji ukradla sinčka in njegove poljubčke in to na rojstnodnevni zabavi pred celo žlahto.Zafarbala sem tako da bi se najraje zjokala.:((
Rekla pa seveda nisem nič.Haloo, jaz ukradla malo težko bi vlekla 100 kg dedca, no pa sem rekla fantu kaj si ona predstavlja, pa je rekel da se je šalila, o.k., ampak pred celo žlahto???:zmeden:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   TAŠČA
31.3.2005 11:06:29   
Lenny
Tudi če se je šalila, saj veš, kaj pravijo: v vsaki šali je nekaj resnice.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?