|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tučepi - Hotel Bluesun Neptun
3.4.2011 7:37:55   
muco
Imate morda kakšne izkušnje s tem hotelom oz. kako je kaj tam "dol" v Tučepih ??? Hotel ima, glede na to, da nudi ALL kar solidno ceno.
Vaše izkušnje prosim !!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tučepi - Hotel Bluesun Neptun
3.4.2011 8:12:02   
**Tinkara78**
Imamo izkušnje z Bluesun hoteli. Štiri zvezdice so bili dobri hoteli- sploh Elaphusa Bol. Tri zvezdice ne hvala.

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Tučepi - Hotel Bluesun Neptun
3.4.2011 11:31:15   
sandichamp
Naša družina je bila v Bluesun Bonaci 3*. Depandanse so malo starejše vendar zelo čiste. Hrana je pa zelo dobra. LP Sandi

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Tučepi - Hotel Bluesun Neptun
6.4.2011 8:35:27   
S*
mi smo bili lani v tem hotelu, res da je hotel malo starejši in sobe niso super moderne, vse ostalo pa je bilo super. Hrana je zares okusna, ob bazenu se najde kakšen ležalnik tudi popoldan, plaža je lepa z veliko sence, tako da nam je bilo všeč. Mi bi šli tudi letos, pa na žalost je iz hotela do plaže in restavracije kar nekaj stopnic, mi pa imamo dojenčka in se mi res ne da vozička stalno prenašat.
Uglavnem, jaz ti ga toplo priporočam.


(odgovor članu sandichamp)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Tučepi - Hotel Bluesun Neptun
2.6.2011 13:03:31   
izida
S fantom sva lani naključno prišla v ta hotel. Mesec dni pred tem so bili tam moji starši z otrokom in domov so prišli polni navdušenja in pozitivnih opisov. Ko sva šla na agencijo rezervirat morje, je bil ta hotel še prost. Vzela sva sobo v depandansi in se odpravila. V AI hodim že lep čas, a Tučepi so me res prevzeli. Predvsem pa nasploh veriga Bluesun. V tem hotelu je res lepo, v depandansah ni ne vem kakega razkošja (drugače je hotel), a je res čudovito in domače vzdušje. Sobarice vsak dan počisitjo sobo zelo lepo, vsak dan sveže brisače, pospravila je tudi najin nered po policah. Kar se tiče hrane -TOP! Dejstvo je, da sem se v teden dnevih zredila za skoraj 2 kili. Hrana je res prvovrstna, se ne ponavlja in dejstvo, da letuješ v hotelu s tremi zvezdicami, se sploh ne pozna. Osebje je neverjetno ustrežljivo, pripravljeno pomagati ipd. Hrane nikoli ne zmanjka, ko v bifeju kakšna jed zmanjka na polovico, njihovi "postreščki" nemudoma pripeljejo svežo hrano. Zvečer je 4 krat na teden bila tudi živa glasba a ne preveč pozno v noč. Tudi plaža je lepa, pred zajtrkom je najboljše nesti brisače, da se mesto zazihra in tudi, ko smo se odpravili na kosilo, smo brisače in razne torbe pustili na plaži, pa ni bilo nič narobe. ,Mesto Tučepi je oddaljeno 10 min hoda in je za zvečer pogledat čudovito, čuti se tisti južnodalmatinski pridih z raznimi stojnicami, tudi restavracijami, kavarnicami ipd. V Tučepe se zagotovo še vrnem. Najraje bi se odpravila še letos, a me vleče nekam dlje....LP, Izida

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Tučepi - Hotel Bluesun Neptun
9.6.2011 8:51:55   
bibula
Tudi mi se 5. julija odpravljamo v Tučepe v Hotel Neptun. Ko beremo razne forume postajamo vse bolj skeptični glede naše odločitve, ker vsi pišejo o grozni gužvi na plaži.( ljubitelji gužve prav nismo)  V kolikor imate izkušnje z dopustovanjem v Tučepih v hotelu Neptun v začetku julija, vas lepo prosim, da mi sporočite vaše izkušnje.

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Tučepi - Hotel Bluesun Neptun
9.6.2011 13:40:58   
dobra_mamica
http://www.odisej.net/si/katalogi/pocitnice-hrvaska/hrvaska/dalmacija/tucepi?cn=2&rg=3&ct=110 

(odgovor članu bibula)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Tučepi - Hotel Bluesun Neptun
13.6.2011 10:39:29   
bibula
Prijetne fotografije. Ali ste že  dopustovali v Tučepih, kajti mene še vedno skrbi, da bomo  na plaži kot serdele. Če imate izkušnje prosim da mi jih napišete.

(odgovor članu dobra_mamica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Tučepi - Hotel Bluesun Neptun
15.6.2011 8:50:20   
S*
Mi smo tam dopustovali lani. Na plaži je gužva, samo jo je bistveno manj na obeh koncih zaliva.Hotel neptun se nahaja na koncu zaliva in na plaži ni tako veliko ljudi, mi smo prišli tudi sredi dneva in smo komot dobili prostor tudi v senci. Drugače pa je proti sredini zaliva, kjer se hodijo kopat tudi apartmajski gostje, tam sem opazila, da so nekateri puščali brisače na plaži že zvečer.

(odgovor članu bibula)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Tučepi - Hotel Bluesun Neptun
15.6.2011 10:41:21   
bibula
Hvala za informacijo. Drugče ste bili zadovoljni?

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Tučepi - Hotel Bluesun Neptun
20.6.2011 14:53:19   
S*
Bili smo zelo zadovoljni, predvsem s hrano, lepo plažo in čistim bazenom. Mene osebno je motilo le to, da je hotel malo starejši in je zgrajen kot ena stolpnica. Sicer pa v sobi itak preživiš zelo malo časa, tako da ni panike.

(odgovor članu bibula)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Tučepi - Hotel Bluesun Neptun
22.6.2011 15:31:02   
bibula
Glede na vaše sporočilo mislim, da nismo zgrešili kraj dopustovanja. Ker ima tri sinove,  ki  redno spremljajo forum so me nagovorili naj še poizvem ali je pred hotelom mini golf?
LP

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Tučepi - Hotel Bluesun Neptun
22.6.2011 21:56:50   
S*
Ojej, zdaj si me pa dobilauser posted image . Veš da nimam pojma, jaz ga nisem opazila, je pa res da sem bila v 7 mesecu user posted image in sem bolj kot ne lenarila v senčkiuser posted image .

(odgovor članu bibula)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Tučepi - Hotel Bluesun Neptun
23.6.2011 8:25:47   
bibula
Pa ni panike user posted image . Smo pač vprašali. Boš videla ko ti bodo otroci malo porasli kakšne zahteve imajo glede počitnic. Moji, ki so stari eden 10. let in dvojčka 8 let imajo na  Turistični agenciji več vprašanj kot midva z možem.  Ali si tudi ti dopustovala v začetku julija?
lp

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Tučepi - Hotel Bluesun Neptun
24.6.2011 22:25:59   
S*
To pa verjamem, da so mali zahtevniuser posted image , kar nej bodo, jih je treba zgodaj naučit, da dobijo največ za svoj denaruser posted image . Ja, mi smo bili lani dol od 10.-20. julija, sem pa videla da imajo v bližini hotela trampoline, igrala, pa video igrice, ja pa trampoline na plaži in igrala ob hotelu, tako da verjamem da se bo tudi za njih kaj našlo. Ja pa animacija za otroke je v hotelu vsak dan.

(odgovor članu bibula)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Tučepi - Hotel Bluesun Neptun
27.6.2011 12:49:34   
bibula
Hvala za izčrpne informacije o Tučepih.  Upam, da bomo tudi mi zadovoljni tako kot ste bili vi.
Vam sporočimo.user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Tučepi - Hotel Bluesun Neptun
11.8.2011 9:36:42   
bibula
Zanima me ali kdo pozna kamp oziroma mobilne hiške v Medveji?

lp

(odgovor članu bibula)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?