|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ULTRAZVOK V 21.tednu
19.8.2004 14:24:24   
P
Ojla!Včeraj sem bila na ultrazvoku(21t 4/7),kjer je ginekolog zmeril našo malo deklico:roza:(tudi to novico sem zvedela včeraj-juhu:sloncek::sloncek:),in bolj ko gledam zapiske v materini knjižici,bolj sem v skrbeh!Dolžino stegnenice(femur) mi je ocenil za 20t 5/7,obseg trebuha(AC)21t,obseg glavice(HC)21T 6/7!Strah me je teh odstopanj od tedon nosečnosti!Ali je katera imela tudi taka odstopanja,ali so to normalna odstopanja,...????PROSIM POMOČ!!!!!!vseh ki ste ta predgled ža dale skoz!!!Zdravnik je dejal da je vse O.K.,je pa res,da me je naročil še na en ultrazvok(ga imam drugi teden)pri drugi ginekologinji,češ:da to jo pri njemu ritual,da za zihr da nosečnico še na en ultrazvok k drugi ginekologinji-2 več vesta in vidita!?Da z njegove strani je vse uredu,mogoče bo pa drugi ginekolog opazil kaj drugega!Men se to ni zdel nič čudno(sem bla še vesela)zihr je zihr,sam ko sem pa fantu povedala,je pa reku,DA NI KAJ NAROBE,PA JE ON TO NA LEPE OČI REKU,DA ME DA ŠE NA EN PREGLED????:ups::ups:
Jaz upam da ni nič narobe,sam,....Jaz mislm,da če kaj ne bi blo o.k. bi ginekolog to takoj rekel,se ne bi kar tako igral,pa me pošiljal nekam,pa ne vem kaj še,....
Ali imam razlog da sem zaskrbljena???
Hvala in pozdravček od Petre in njene deklice,ki veselo brca:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ULTRAZVOK V 21.tednu
19.8.2004 14:36:39   
krauca
Jaz sem bila na UZ v 21. tednu prejšnji teden & moram rečt da sem bla orenk razočarana, ker je G najprej sama nekaj par minut u ekran gledala (stran obrnjenega od mene), potem pa ga je končno še malo k nama obrnila & rekla - lejte to je glavica, to pa srček. Morfološko je vse v redu. Hvala lepa & adijo. Jaz pa u šoku - a je dost velik? a je vse ok? kaj pa bo? Vseskupej je trajal 5 min.
Sem upala, da je vsaj v materinsko knjižico kaj pametnega napisala, pa ni. Kar uspem razbrat je počez (kar čez vse kategorije) napisano: morf. bp. Pa še neke črke, tam kjer bi morale biti številke ...
Niti slikce ni nardila (sem bla tok u šoku, da sem se spomnila šele na poti domov). Ne vem če naj ji verjamem, ko je rekla, da bo fantek ...
Blagor tebi, ko je vse lepo zmeril. Iz meritev po moje ni nič čudnega, je pa res malo smešno, da te takole naroči še enkrat. Probaj gledat na to s pozitivnega stališča - bojo vsaj še enkrat ščekiral če je res vse ok (jaz ne vem če naj tisti moji verjamem ...). Ne verjamem, da bi ti rekel, da je ok (če bi mislil, da ni) - ni etično.
Pa veliko veselja s tvojo pikico še naprej.

(odgovor članu P)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ULTRAZVOK V 21.tednu
19.8.2004 14:58:33   
Ro-La
Alo!
Nič se ne obremenjuj s temi merami, ker čist ravno ne držijo. Meni so vedno na UZ izmerili ful veliko otročkovo glavico in trebušček, pa kratko stegnenico, švinglalo je pribl. za 2 tedna, pa sem se samo s tem obremenjevala.Pa tudi naj bi bil ful velik in debel (okrog 5kg), pa so se čisto vse zmotili.
Rodil se je z 3800g, 51cm, obseg glavice 34cm.
Je zdrav, vesel fantič, ki mu nič ne manjka (razen gramčki premalo gor grejo).

Lp pa čimlepšo nosečnost R&L

(odgovor članu P)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ULTRAZVOK V 21.tednu
19.8.2004 15:04:31   
P
Hvala Romci!No jaz tud upam da je vse O.K.,po tvojih besedah sem pa sploh pomirjena!
Mislim si,da če bi karkoli bilo narobe,bi me ginekolo tkoj obvestil,ker s temi stvarmi se ne moreš igrat!!
Hvala še enkrat in lep pozdravček tebi in polno sreče s tvojim fantičkom!!!
Petra

(odgovor članu P)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ULTRAZVOK V 21.tednu
19.8.2004 17:03:45   
Urška*
Ojla!

Jaz sem tudi imela prejsni teden ta pregled, in sem imela tudi taka odstopanja. Pa me je moja G takoj pomirila in rekla da je to cisto normalno.

Upam, da sem te kaj potolazila.

Uzivaj in LP:)

(odgovor članu P)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ULTRAZVOK V 21.tednu
20.8.2004 13:56:26   
P
OJ!Ja to pa je bila tolažba!!!Hvala sonček!!!!!!!:sloncek:
Sem pa vidla,da sem pri prvem sporočilu,vstavla:(,ko sem zvedla,da bo punčka,oz.prišlo je do napake!!!!Seveda smo ful veseli,jaz in očka,in vsi ostali,k bo deklca:sloncek::sloncek::sloncek:!!!!!!!!!
Pozdravček od potolažene Petre in NJENE pikice:duda:!

(odgovor članu P)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ULTRAZVOK V 21.tednu
22.8.2004 16:03:33   
Anonimen
Bodi brez skrbi, tista odstopanja se dogajajo vsem, tudi pri meni je nekaj za en teden pred rokom, kaj drugega pa en teden po roku.
Sem ginekologa, h kateremu hodim še privat, vprašala, kako to (tudi moja ginekologinja je bolj redkobesedna in vsaka stvar, ki jo vprašam, se ji zdi odveč) pa je rekel, da so v obdobju do 24. tedna v bistvu pomembne samo mere premera glavice.

(odgovor članu P)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   ULTRAZVOK V 21.tednu
23.8.2004 10:11:41   
tamala
Nič se sekirat!!! te mere vedno odstopajo, bi bil čudež, če bi bilo vse 100 % natančno. Ponavadi je po UZ vse za 1 teden manj.;)
mani so celo prvič za 3 tedne manj pisali, rodila pa sem čisto lepega fantiča točno na rok po ZM. res imamo danes čuda tehnike, ki pa ne povedo vedno resnice!

Bodi mirna, božaj bušija in ne skrbi.

D, 22t

(odgovor članu P)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?