|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   VODENO OZ. SLABO HRANLJIVO MLEKO !!
14.8.2005 20:48:42   
st
Ok! Če imaš še veliko mleka a je tako vodeno in po malčku sklepam tudi nenasitno, ali se ga da kako izboljšati? Polno imam non stop, da mi še kar šprica ven, a ni več tako bele barve! Torej, sklepam da je bolj za žejo potolažiti in manj za nasititi! Tamau je pa star 3 mes.
In...če tu ni pomoči, s čim in kako začeti hraniti naprej!
Izkušene mamice, prosim, HELP! :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   VODENO OZ. SLABO HRANLJIVO MLEKO !!
14.8.2005 20:54:10   
Lunca1
Prvo mleko ki pride iz dojke je vedno bolj vodeno in ima ta namen, ki si ga omenila, da odžeja, kasneje pa je bolj nasitno.

(odgovor članu st)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   VODENO OZ. SLABO HRANLJIVO MLEKO !!
14.8.2005 20:56:29   
Naty*Taja
Takšno mleko je samo na začetku!! Poskusi si ga najprej malo izstisnit in malemu potem daj zizo - bo dobil tisto naslednje, bolj gosto mleko! Če pa imaš tako polne joške pa NIKAR ne posegaj po dodatkih! Mali mora samo dovolj dolgo zizat , da pride do gostega in se bo gotovo redil in rasel. Hvala bogu, da imata dost polne zize! in ni treba flaše, a ne? Vedno pripravljeno, ravno dovolj toplo, vsebuje vse kar rabi mali, ni treba flaše prat, pa še zastonj je! HA!

(odgovor članu st)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   VODENO OZ. SLABO HRANLJIVO MLEKO !!
14.8.2005 21:06:42   
st
Nee! Saj v tem je point! Je vodeno do konca! Sicer postane bolj belo kot čisto na začetku ampak res čist mal...v primerjavi s prej, an! Pravim vam, je vodeno! In to mi ni všeč! Mislim, da sem sama KRIVA ZA TO...ne vem... Rada bi ga še dolgo dojila in da bi papal "dobr mlek"!

(odgovor članu st)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   VODENO OZ. SLABO HRANLJIVO MLEKO !!
14.8.2005 21:09:29   
eva1
Vsaka ima malo drugačno mleko, odvisno je tudi kaj ješ-ampak sigurno pa ni mleko samo vodeno, in se od njega tudi nasiti, pa čeprav ne zgelda tako! Če se dobro redi, če lula, kaka...potem ni panike in se ne obremenjuj! Jaz nikoli ne gledam kašno je mleko, tako da sploh ne vem, kok je oz. ni vodeno:ups: glavno da se mali naje!
Pa uspešno dojenje še naprej!

(odgovor članu st)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   VODENO OZ. SLABO HRANLJIVO MLEKO !!
14.8.2005 21:35:52   
Lauri mauri
Znak, da je mleko vodeno oz. ne dovolj kvalitetno, da bi bil :duda: sit, je da je otrok lačen. Če je lačen, ne napreduje, ne nalula pleničke, da je težka, nima okroglega trebuščka, koža okrog stegen je prevelika... Meni se zdi, da je tvoj :duda: lepo napreden, sama pa veš najbolje. Sama sem opazila mleko bolj bele barve šele kasneje pri 4. ali 5. mesecu. Se pa strinjam z evo1, da moraš dobro jesti in je mleko takoj bolj kvalitetno, kar pa se vidi tudi na :duda:. Skratka, če lepo napreduje, brez skrbi in lepo dojenje še naprej!!:metulj:

(odgovor članu st)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   VODENO OZ. SLABO HRANLJIVO MLEKO !!
15.8.2005 8:30:34   
babylove
Jesti je treba kalorično hrano, nikakor ne hujšat, kvečjemu po redilni hrani posegat.

(odgovor članu st)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   VODENO OZ. SLABO HRANLJIVO MLEKO !!
16.8.2005 21:15:39   
Seven*
Lej, ti bom dala en primer.. A mislis da africanke, eskimke razmisljajo o tem kaksno je njihovo mleko? Pa vse dojijo in vsi otrocki rastejo normalno.. Punca zacni malo zaupat vase!! Tvoje mleko je najboljse za tvojega otroka! Predvsem pa preberi kaksno knjigo o dojenju. Fina je recimo: Dojenje in materinstvo iz srca.

Tvoje mleko je super! To si ponovi vsak vecer pred spanjem.

(odgovor članu st)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   VODENO OZ. SLABO HRANLJIVO MLEKO !!
16.8.2005 21:53:04   
st
Seven, ni tako hudo, kot si mislila...z mano mislim... Sam ene so mi rekle, da je to znak, da bo mleko počasi izginilo, ker bo vse bolj vodeno in nenasitno in da bom mogla že začeti dodajati, an! Pa zato sprašujem, ali je to tako ali so govorile neumnosti!! Nekako v tem stilu, razumeš?

(odgovor članu st)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   VODENO OZ. SLABO HRANLJIVO MLEKO !!
16.8.2005 21:55:47   
Seven*
Neumnosti so govorile. Bolj bos dojila, vec mleka bos imela.. Stekam ja.

(odgovor članu st)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   VODENO OZ. SLABO HRANLJIVO MLEKO !!
17.8.2005 6:55:03   
Lunca1
St, če bo mleko šlo, bo pač šlo. Boš pa začela dodajat, ne se sekirat, tudi če izgine.

(odgovor članu st)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Očetje, častite žensko, ki vam je rodila o...
Dragi očetje, tole je za vas: pomembni razlogi, zakaj morate postaviti spomenik ženski, ki vam je rodila otroka oziroma ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?