|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V NADALJEVANJE KAKO STE POVEDALE?
6.10.2005 10:57:59   
AlinaPrapi
Živjo, naj nadaljujem že pred kratkim načeto temo - včeraj smo končno naredili test... Bila sva skupaj, res si zdaj ne znam predstavljati, da ga ne bi bilo ob meni, saj si nisem želela drugega kot njegove bližine. Skratka, presrečna sva, saj se pridružujem vam, nosečkam :) !!! Že pred testom sem bila na tihem skoraj prepričana, saj se tako še nisem počutila nikoli prej, pa vseeno sva bila po močni črtici na CB oba povsem iz sebe... Res lepi občutki... Z veseljem se vam bom torej od zdaj naprej še pogosteje pridružila! Kot sveža nosečka sem se seveda že prijavila na prvi pregled, tu pa že naletela na razočaranje, saj so me naročili šele 11.11., ko bom že na koncu 11.tedna (razen, če se vmes pojavijo kake težave). To se mi zdi res pozno, moram videti že prej, če je vse v redu. Kako ste ravnale ve? Ste se prijavile v zasebnih ambulantah ali ste čakale? Ali mogoče lahko predlagate kako zasebno ambulanto, kjer se lahko že prej naročim na prvi pregled na območju Gorenjske? Kakšna je npr.cena UZ ali NS? Hvala vsem, saj veste, sem čisto nova in še malo zbegana :)... En lep pozdravček od nove nosečke!!!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: V NADALJEVANJE KAKO STE POVEDALE?
6.10.2005 11:08:51   
Eviii
pozdravljena user posted image  srečka!!! lepo te je imet med nami, da si bomo delile izkušnje in skupi preživele nosečnost... glede poznega termina se jaz ne bi sekirala. pred 8. tednom se itak nič ne vidi in je brez veze, ker niti na uz ti ponavadi nič ne pokaže. mene so prvič naročili, ko sem bila noseča že več kot 9 tednov. sicer so bli tisti trije tedni čakanja grozni, ampak se navadi, da boš na začetku itak imela kontrole na en mesec in da bo potrebno potrpljenje. potem se pa kr vrstijo obiski v laboratoriju, pa pri g, pa še k osebnemu zdravniku boš verjetno šla... ti bo kr naporno skakat okoli dohtrjev. ampak se vse splača. v glavnem, jaz ne bi delala panike in bi čakala na pregled. želim ti prijetno nosečnost, predvsem to prvo obdobje, ki je nekako najbolj kritično.

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu AlinaPrapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: V NADALJEVANJE KAKO STE POVEDALE?
6.10.2005 11:09:06   
puncica
Sama sem bila prvič naročena v 11 tednu in sem pač počakala, sem rekla kako to da nič prej pa je sestra rekla da so prej naročal, zdej imajo pa striktna navodila da prej naj nebi razen če so težave, se morjo tega držat. No sem se sprijaznila in lepo čakala in gledala če bi bilo kaj narobe, a hvala bogu nič ni bilo. Tudi zdaj ko sem drugič naročena sem naročena bila v 10 tednu ampak samo zato, ker sem imela takrat že redn pregled, verjetno bi me drugače kak teden dva prestavila, ker pa sem dobila glivice sem šla prej in sicer v 8 tednu k njej in mi je še UZ naredila da je vidla če je vse ok, če sem že tam je rekla, pa še slikco mi je dala.

Tako da če ne želiš plačevati počakaj, sej tistih nekaj tednov hitro mine, če pa te ful firbec matra pa pejte samoplačniško, tako ene naredijo. Jaz vem da se mi zdi brez veze prej hodit in plačevat preglede. Nekatere pa so potem še prej panične, ker npr. srček v 7 tednu še ne bije al pa se vidi sam gastacijska vrečka, skratka odločitev je tvoja ali samoplačniško ali počakat.

LP in seveda ČESTITKE!!!!!!


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu AlinaPrapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: V NADALJEVANJE KAKO STE POVEDALE?
6.10.2005 11:50:56   
kapica
Cestitke ob veseli novicki, zelim ti cimlepso in zdravo user posted image .

Tvojih vprasanj pa ne znam odgovoriti, sama namrec se cakam na dan, ko bom zagledala user posted image .

LP

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
6.10.2005 11:53:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: V NADALJEVANJE KAKO STE POVEDALE?
6.10.2005 12:29:13   
renan
Čestitamuser posted image

Jaz sem imela prvi pregled v 10. tednu. Se mi je tudi zdelo dolgo..Še prej sem v 8.tednu tekala na urgenco, ker se mi je pojavil krvav izcedek. Na srečo nič resnega, sem pa takrat prvič videla malo pikico. Najbolje, da se do takrat nekako zamotiš in ne misliš na nosečnost. Če pa ne gre, pa pojdi privat.


(odgovor članu AlinaPrapi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: V NADALJEVANJE KAKO STE POVEDALE?
7.10.2005 9:25:42   
AlinaPrapi
Živjo punce, hvala vsem za čestitke in vzpodbudne besede. Kakorkoli, dvomim, da bom zdržala še več kot en mesec... Sicer zaenkrat nimam (trk-trk na les :)) težav, slabost pač jemljem kot del vsega, utrujenost in zaspanost (navkljub moji neomejeni energiji pred tem) prav tako, le ob večerih me običajno močno špika v sp.delu trebuha. Ti krči so vedno močnejši in če bo šlo tako naprej, bi bilo mogoče pametno že zato iti na pregled prej. Skratka vesela sem vaših mnenj, lepo preživite petkov dan, pa se slišimo!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: V NADALJEVANJE KAKO STE POVEDALE?
7.10.2005 11:25:39   
DrejcDrejc
Čestitke, nova srečkanosečka! user posted image

Na prvi pregled res naročajo G zelo različno, običajno pa tam od 8. tedna naprej. 11. teden se mi zdi že kar pozno, je težko za zdržat, čeprav tako z ničemer ne moreš vplivati na potek zgodnje nosečnosti. Veš kaj, tam v kakem osmem tednu pejd k G in naredi paniko, da si imela celo noč taaaaakeeeee grooooozneeee bolečine, malo posoli in popopraj težave, pa te bodo vzeli na pregled, ker v takih primerih te tako morajo.
Sicer pa, zmeraj je med pregledi precej časa za čakanje, tedni se glede tega ful vlečejo, tak da... ah, navadi se tega.

Srečno nosečnost ti želim!

_____________________________

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu AlinaPrapi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: V NADALJEVANJE KAKO STE POVEDALE?
7.10.2005 15:39:04   
AlinaPrapi
Živjo DrejcDrejc, hvala za čestitke!!! Upam sicer, da se tvoje napovedi ne bodo uresničile ("grooozne bolečine" :)), vseeno bom se bom poskusila dogovorit, da bi šla, kot praviš, tam nekje v 8T pokazat malo pikico, saj menda ja ni nič narobe, če skrbimo za to, da je vse OK? Nočem paničarit, pa vendar bom potem zagotovo bolj mirna. En lep pozdravček, pa se "slišimo"!

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: V NADALJEVANJE KAKO STE POVEDALE?
9.10.2005 11:19:54   
lenika
Mene je za prvi pregled naročila v 10. tednu. Zaradi slabosti in bruhanja, ki je bilo na srečo samo 1 dan, sem šla v 8. tednu H ginekologinji in mi je potem že takrat naredila UZ. Za naslednji pregled me je potem naročila zopet čez 1 mesec in sedaj moram še 15 dni počakat, pa sem že zopet nestrpna in kar ne morem dočakat. No potem bo pa malo manj za čakat, ker imam pa 3 dni po pregledu še NS.

(odgovor članu AlinaPrapi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: V NADALJEVANJE KAKO STE POVEDALE?
9.10.2005 14:21:02   
biba77
AlinaPrapi, kdaj pa si imela zadnjo M oz. kdaj imas PDP?
Moja zadnja M je bila 8.9., prvi UZ (se v neplodnostni ambulanti) imam 19.10., na prvi pregled pa se bom sele po tem UZ narocila... Si junijka? user posted image

_____________________________

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/


(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: V NADALJEVANJE KAKO STE POVEDALE?
9.10.2005 21:10:56   
janč
ja jaz bi vstrajala da me pregledajo prej, saj naj bi bil prvi uz v šestem tednu, drugi pa v 12
pripravi se da boš mama in vstrajaj za prej,kajti najbolj boš ti blizu otroku
ne plačuj zasebnih ordinacij, če ti morajo tukaj nudit vse za otročka

(odgovor članu AlinaPrapi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: V NADALJEVANJE KAKO STE POVEDALE?
10.10.2005 9:44:10   
AlinaPrapi
Živjo Biba77, ZM sem imela 27.8.2005 in po izračunih naj bi bil PDP nekje v prvih dneh junija... Želim ti, da bi bilo na pregledu vse OK, tudi sama bom šla prej - v naslednjem tednu, ko bom vstopila v 8T. Poročaj, kako je šlo...
Pozdravček, pa lep začetek tedna!

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?