Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Vedno se vrnem na kraj"zločina" 27.4.2005 16:05:18
|
|
|
|
india
|
Oj, pozdravček! Zdaj pa lepo domačo nalogo nardit in prebrat,kaj smo klamfale prejšnje dneve! Da boš na tekočem:)-:)-:)-:)-! Lepo vas je imet spet nazaj!:rozica: LP, Miška:miska:
|
|
|
|
|
Vedno se vrnem na kraj"zločina" 27.4.2005 16:06:47
|
|
|
|
clea
|
O pozdravljena Neva!!! Ja tko k je rekla Miška,vse pebrat za nazaj:)- Saj za danes ne boš imela težkega dela,ker je bolj mrtvo dons tuki na RR.
|
|
|
|
|
Vedno se vrnem na kraj"zločina" 27.4.2005 16:13:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Hojla...poskušam ja za nazaj prebirat pa je preveč uffffa za zmešat;) Sem pa našla RD čestitke zame in se vsem lepo zahvaljujem:)-:)-:)-
|
|
|
|
|
Vedno se vrnem na kraj"zločina" 27.4.2005 16:41:26
|
|
|
|
india
|
Ni zakaj Neva, saj bi na :torta: in :kava: prišle,pa nas je preveč!!!!!!!!:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
|
Vedno se vrnem na kraj"zločina" 27.4.2005 16:45:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Miška prostor za prijatle se zmerom najde,če ne pa vsaka svoj stol sabo prnese;):)-:)-
|
|
|
|
|
Vedno se vrnem na kraj"zločina" 27.4.2005 16:46:47
|
|
|
|
india
|
Lepo Neva, me veseli, sem pa skromna in lahko sedim tudi na tleh, samo, da so okoli mene dobri ljudje!:miska:
|
|
|
|
|
Vedno se vrnem na kraj"zločina" 27.4.2005 16:47:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja al pa v naročju je bolj toplo;)
|
|
|
|
|
Vedno se vrnem na kraj"zločina" 27.4.2005 16:52:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Našla sem na NV čestitke za moj RD. Naj se vsem zahvalim za lepe želje.....:love::love::love::love:
|
|
|
|
|
Vedno se vrnem na kraj"zločina" 27.4.2005 17:31:28
|
|
|
|
Baldi
|
Dan neva :rozica:, A ste porihtal škatlo:ups:
|
|
|
|
|
Vedno se vrnem na kraj"zločina" 27.4.2005 17:42:14
|
|
|
|
Baldi
|
Aja, se si že napisala, da ste jo:bravo: Si bila že na seznamu odp...nih::(( Ne sej ne:)- Sam, da si spet nazaj:sloncek:
|
|
|
|
|
Vedno se vrnem na kraj"zločina" 27.4.2005 19:21:33
|
|
|
|
dory
|
welcome neva :):bravo:
|
|
|
|
|
Vedno se vrnem na kraj"zločina" 27.4.2005 19:27:04
|
|
|
|
ZARA
|
JIIIIIIIHAAAAAAAA!!! O t'glavna,a je tamau že odpel arijo!!??
|
|
|
|
|
Vedno se vrnem na kraj"zločina" 27.4.2005 19:31:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Olja, Neva, lepo te je končno spet brat. Ja, sami umetniki. Zara, kako pa kaj tvoja balerina?
|
|
|
|
|
Vedno se vrnem na kraj"zločina" 27.4.2005 19:41:05
|
|
|
|
ZARA
|
Dobr,dobr splišni...sem jo cel popoldan vozila po terenu je ob 18ih dol padla revca...čist fertik!! ...sej glih tejo sprašujem,če je Maj že odpel svojo arijo???
|
|
|
|
|
Vedno se vrnem na kraj"zločina" 27.4.2005 20:02:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, a že ta večerno? Po mojem je še malo zgodaj. Tibor se je danes tudi cel dan (z vmesnmih tri-urnim spanjem) podil po naravi, šel v hribe, se valjal po hribu dol in tekel nazaj gor nevemkolikokrat, pa zdajle čisto nič zmatran ne izgleda. Neva, kako pa kaj Timi? A je še malo živo srebro? Verjetnmo skozi bolj, a ne?
|
|
|
|
|
Vedno se vrnem na kraj"zločina" 27.4.2005 20:10:37
|
|
|
|
dory
|
Bemo...Zara...odpel arijo in pobruhal vse kar je blo na dosegu..sem jezna ko :hudicek:
|
|
|
|
|
Vedno se vrnem na kraj"zločina" 27.4.2005 20:23:40
|
|
|
|
ZARA
|
Ja že ta večerno,Splišni...sej gre vsak večer tko zgodej,če popoldan ne spi...pol gre mal kasnej,ampak ni sile... O marija,teja !!?? A je Maj bolan ?? Nevaaaaa?? A je spet krepnu PC??
|
|
|
|
|
Vedno se vrnem na kraj"zločina" 27.4.2005 20:25:19
|
|
|
|
dory
|
Ma ni bolan mulc..sam dones si je vpicu v glavo da pac noce zaspat sam..in ker nisem skocila,kot si je mulc zamislu je zacel v loku bruhat:hudicek:..tkole se pr nas izsiljuje po novem....pol ure sem pospravlala sobo in glancala po tleh k je bla vsa vecerja glih povsod:hudicek::hudicek::hudicek:
|
|
|
|
|
Vedno se vrnem na kraj"zločina" 27.4.2005 20:29:47
|
|
|
|
ZARA
|
Matr si natrosla enih hudičkov...se te kr mal bojim... A tko te izsiljuje, al kaj?? Za crknt,ja kako pa mu to rata,mislm, da bruha na lastno komando ??
|
|
|
|
|
Vedno se vrnem na kraj"zločina" 27.4.2005 20:31:55
|
|
|
|
dory
|
Ja to je pa ihta....k zacne z arijo tko na glas da se v momentu vsa vecerja znajde zunej...ja za **** ja:hudicek:...no pa da ne govorim,kako me je ko sem ga dala v banjo ogovarjal,pa se mi smejckal,pa bozal,pa lupckal...hudo...
|
|
|
|
|
Vedno se vrnem na kraj"zločina" 27.4.2005 20:35:34
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
Eh ja Zara,naša mami je paničar:hudicek::)-:)-:)-in ji ni uspelo spet gor pridet:zmeden:kaj je delala ne vem:zmeden2::zmeden2::ups::ups::)-:)- lp:morje::morje::morje::morje::morje::morje:
|
|
|
|
|
Vedno se vrnem na kraj"zločina" 27.4.2005 20:36:07
|
|
|
|
ZARA
|
..bol težko si predstavlam tole ;)...
|
|
|
|
|
Vedno se vrnem na kraj"zločina" 27.4.2005 20:51:27
|
|
|
|
Pupica
|
O neva6, upam, da sotaneš kaj dlje na kraju zločina. Pomoje je že čas za nakup novega PC-ja če bo še enkrat zmrznil:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
|
Vedno se vrnem na kraj"zločina" 27.4.2005 20:58:30
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
ma je nov:((:ups:en mesec ima:hudicek:pravijo da je hiba novih računalnikov,no zdaj (TRKAM NA LES 3X :hudicek::hudicek: ) naj bi imeli mir:ups::zmeden2::zmeden2::zmeden2:
|
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Materinski dan v prvem nadstropjuMedtem ko številne mame danes prejemajo objeme in risbice, nekatere materinski dan preživljajo ob inkubatorjih. V prvem ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Velikonočni zajčki z jogurtomPrikupni velikonočni zajčki iz mehkega kvašenega testa z jogurtom so odlična ideja za praznično peko z otroki. Mehki, ra...
Zadnje s foruma
"Prepih."
пеперутка16
Ali verjamete v 'prepih' in ali sebe in svojega otroka zaščitite pred njim? Zanima me, koliko smo v Sloveniji obremenjeni z osnutki, medtem ko na primer v nekaterih delih sveta sploh ne vedo, kaj prepih je?