|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vetrovi, spahovanje, bolečine želodca
15.2.2005 20:19:50   
Irisa
Živjo!
Noseča sem 6 t, pa imam že nekaj dni strašne probleme z želodcem. Poleg slabosti, ki me spremlja že od nedelje, sem po vsakem kosilu zelo napeta.Zelo se mi spahuje ter več ur boli želodec. Naj povem, da sem imela tudi pred nosečnostjo podobne težave, vendar ne v takem obsegu in ne vsak dan. Kaj bo še v nadaljevanju?! Ali ima katera podobne težave? Kako jih odpravite?
Hvala za pomoč.

Lp, Irisa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vetrovi, spahovanje, bolečine želodca
15.2.2005 20:39:51   
SashaB
Jaz sem čutila na začetku nosečnosti napetost v želodčku. Slabo mi sicer ni bilo, niti bruhala nisem:), sem takoj ko sem kaj spravila vase čutila cel želodec.
Pazila sem, da jem večkrat na dan ter res čisto po malem (pa juhice in ne preveč sladke piškotke...). Po koncu 3.meseca pa se je končalo in sedaj se počutim super (23t).:bravo:

(odgovor članu Irisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vetrovi, spahovanje, bolečine želodca
15.2.2005 22:41:54   
Anonimen
No, o slabosti niti ne bom govorila, saj me je mučila prve tri mesece vseh mojih nosečnosti. Ampak tole napihovanje po obroku pa samo med zadnjo nosečnostjo in bilo je grozljivo. Napihnila sem se kot bobenček in ni šlo ne naprej, ne nazaj, bolelo pa kot hudič:hudicek:! Pa ne glede na to kaj sem jedla.
Nekoliko mi je pomagalo aktivno medicinsko oglje. K sreči so težave po nekaj tednih same po sebi minile. Počutila pa sem se obupno, sploh če se mi je to dogajalo med službo:((
Bo minilo, ne skrbi:)
Pa pa!
Nojči:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Irisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vetrovi, spahovanje, bolečine želodca
16.2.2005 8:32:41   
saba
prav tako mene od vsega začetka bolijo čreva..napihnjena full in full boli. Najhuje mi je pa zjutraj. Ker sem imela že prej probleme z črevesjem sklepam da je zdaj pri nosečnosti samo vse še bolj razdraženo.

no jaz upam da nas bo minilo čim prej, zaenkrat pa treba stisniti zobe.

lp
saba

(odgovor članu Irisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vetrovi, spahovanje, bolečine želodca
16.2.2005 13:43:41   
ninocka
joj, moji nosecniski znaki so bili tut nenehno spahovanje (al pa po domace riganje:)). Zdej se mi je na sreco mal umiril, ampak od zacetka sem pa hodila proti avtobusni postaji, pa se mi je umes 300x spahnlo.
Pa drugac ne vem ce sem v zivljenju 1x rignla (niti po mehurckih ne)

sej bo boljš

(odgovor članu Irisa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vetrovi, spahovanje, bolečine želodca
16.2.2005 19:31:29   
spella
Mene je v šestem tednu v želodcu grozno peklo in sem nekajkrat vzela rupurut (zdravnik, je rekel da ga lahko), ki je mogoče pomagal nekaj ur. V sedmem tednu pa se je začela GROZNA slabost, brez bruhanja, 24 ur na dan, zdaj se že malo polega (sredi 10T). Želodec me pa še kr matra, pa da o spahovanju in vetrovih sploh ne govorim. Men se poleg vsega še ves čas kiha, pa nisem bila nikoli alergična in tudi prehlajena nisem.

No, pa saj bo minilo....komaj čakam :)-.

Lp Špela:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Irisa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vetrovi, spahovanje, bolečine želodca
17.2.2005 13:16:30   
dvojčica
Ste poskusile metin čaj, pomaga pri vzdraženem črevesju. Če pa se še malce preveč sekirate pa dodajte še nekaj kamilic. Tako je meni svetovala kolegica, meni pomaga, vsaj malo manj me tišči.

(odgovor članu Irisa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Vetrovi, spahovanje, bolečine želodca
3.9.2009 8:49:16   
unicorne
Živjo vsem! Moram povedat da imam tudi sama strašne težave z želodcem. Napihovanje, vetrovi, najhujše pa občasne bolečine skoraj kot krči. Nekaj teh težav se je kazalo je pred nosečnostjo, vendar ne tako hudo. V prvi nosečnosti nisem imela nobenih težav. Zdaj me je ginekologinja napotila k splošni, bomo videli kaj bo ta povedala. Jaz pa upam , da je to posledica nosečnosti. Če je katera to dala skozi, kdaj prb. je minilo (sem v 11,5 teden). lep pozdravuser posted image

(odgovor članu dvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Vetrovi, spahovanje, bolečine želodca
3.9.2009 13:48:18   
fusia
Jaz imam podobne težave skozi celo nosečnost. Stanje se občasno izboljša potem pa spet poslabša ... Najbolj mi pomaga Donat, za silo pa tudi navadna Radenska z veliko mehurčki.

(odgovor članu unicorne)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Vetrovi, spahovanje, bolečine želodca
3.9.2009 20:03:10   
unicorne
Živjo, spet jaz. Zanima me če si imela kaj od teh težav  že pred nosečnostjo? Meni je ginekologinja predpisala Gastal, bom videla če bo kaj bolje. Pozdravček


(odgovor članu fusia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?