|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Voziček Jeep
27.9.2005 10:48:48   
Tatiana
Zelela bi vprasati, ali ima katera trikolesnik Jeep (tisti s sprednjim vrtljivim kolesom). Katalog od tega vozicka sem dobila v trgovini Ariel v LJ, vendar so mi rekli, da ga nimajo v nobeni trgovini v Slo na zalogi in da jih nikoli tudi niso imeli. Mi je pa vozicek preko kataloga zeeloo vsec, samo bi ga kljub temu rada videla v zivo in malce peljala po trgovini. Zanima je, ali je sploh v redu vozicek in ce morda katera ve, kje bi ga lahko kupila. Je pa to vozicek od 6 mes. dalje, tako da me zanima tudi, ce ima zraven se kaksno torbo ali kosarico za novorojencka.
Hvala lepa za pomoc. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Voziček Jeep
27.9.2005 11:00:28   
tinkamiška
Hoj Tatiana!

Jst sem si najprej želela kupit ta voziček, ker je cena res ugodna. Imajo jih v Toysu v Gradcu. Sem si ga šla tja tudi ogledat, pa mi v živo ni bil všeč. Se mi je zdel precej nestabilen, ker ogrodje ni tako kompaktno, je bolj razšklopotan. Zraven lahko kupiš tudi zimsko vrečo in lupinico, katerih cena je tudi nižja kot pri ostalih vozičkih. Po mojem je najboje, da si ga kje ogledaš v živo, če imaš možnost in se potem odločiš. Midva sva ga hotela najprej naročiti preko neta in ker sva šla še po druge stvari v Gradec, sva si ga ogledala še v živo in se takrat odločila za drugega.

Upam, da sem ti kaj pomagalauser posted image

Tinka

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Tatiana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Voziček Jeep
27.9.2005 11:49:56   
Scarlet
Meni je bil tut ta voziček ful všeč, ampak sem si premislila, ker ne vem kako bi do 6 meseca vozila otroka okrog.
Na amazonu ga dobiš že za slabih 200$.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?