|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vozički v Rutarju
14.2.2005 16:39:42   
lidija14
A je katera gledala kaj vozičke v Rutarju v Mariboru? Nekateri so znižani do 50 % in sicer gre za nemško znamko Hoco (nisem sigurna, da je prav napisano, ker ne poznam tako teh znamk), znižanje pa imajo baje zaradi prevelikih zalog. A ima katera izkušnje z njimi oziroma kakšni se vam zdijo?

Pa še eno vprašanje. A je dojenčka dokler ne drži glavice sam pokonci obvezno voziti v lupinici (avtosedežu za novorojenčke) ali ga lahko v košari? Zanima me tako glede varnosti kot glede policije? Sem namreč še neizkušena glede teh stvari in me zanima kaj nabaviti!

Lily
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vozički v Rutarju
14.2.2005 16:59:41   
Jančika_
Na strani ADAC sem pred kratkim prebrala, da košaro resno odsvetujejo, ker ni dovolj varna. Uporabljalo naj bi se jo samo izjemoma. Tako da - lupinica!

Glede ostalega pa ti bo upam pomagala katera druga, jaz ne vem.

(odgovor članu lidija14)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vozički v Rutarju
14.2.2005 17:17:38   
Annny
Ti vozički so baje precej težki..:zmeden2:

(odgovor članu lidija14)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vozički v Rutarju
14.2.2005 17:38:54   
tinica
Mi imamo ta voziček in sem zelo zadovoljna znjim. To so Avstrijski vozički in jih v Avstriji dobiš veliko bolj poceni. Mismo dali zanj 80.000 sit v Rutarju pa je bil isti okrog 100.000 sit.

Koliko stane sedaj ta voziček, ko je znižan? Takrat ko sma ga midva kupovala naj bi jih tudi imeli znižane za 50% vendar niso bili. Znižani pa so bili samo tisti modeli, ki resnično ne grejo. Sedaj ima HOCO tudi veliko novih modelov in pa drugačnih bolj zanimivih barv. Splača se it pogledat še v Avstrijo, ker imajo tudi druge vozičke veliko bolj poceni kot pri nas.

Lp

(odgovor članu lidija14)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vozički v Rutarju
14.2.2005 19:09:39   
Gina
Otroka nikoli ne vozi v avtu v ničemer drugem kot avtosedežu. Tudi čisto nedolžen trk bi odnesel otroka ven iz košare. Ko sem doživela, da se je nekdo vame zaletel od zadaj s 40km/h, kar je manj kot ponavadi vozimo, je podrlo moj sedež v mojo 2 leti staro punčko in če ne bi imela avtostola, ne bi bila več živa.Res, nikoli ne vozi otroka v košari, pa ne zaradi policije, ampak zaradi varnosti.

(odgovor članu lidija14)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vozički v Rutarju
14.2.2005 23:41:28   
Urška*
Ojla!

Mi imamo ta voziček in sicer model tornado (tri kolesnik). Jaz sem ful zadovoljna z njim, je pa res da so precej težki. Moti me edino, da nima vrtljivega sprednjega kolesa. Kaj pa sem poslušala deda.:)-
Aja pa takrat ko smo ga kupli je bil znižan, pa ni nič narobe z njim. Za njega pa smo dali 60.000 sit. Pa kupljen v MB.
Evo link:
http://www.hoco.at

LP:)

(odgovor članu lidija14)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?