|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vprašanje
7.7.2004 15:57:04   
biser
Lepo pozdrav vsem!

Sem 22 letno dekle iz Celja in sem nova na tem forumu. Imam eno vprašanje na katerega bi prosila za odgovor. Dva tedna nazaj bi morala imeti menstruacijo ampak je nisem dobila zato sem naredila test in bil je pozitiven. S fantom sva si oba želela :duda: zato sva se odločila da splava ne grem delat. Oba delama in tudi stanovanje imava(pri fantu doma v hiši) zato to ne bo problem. Poklicala sem mojo gin. in zmenile sva se za prvi pregled.Ker je ta nosečnost moja prva me zanima kako izgleda ta pregled(kaj vse obsega).Malo me je strah ampak upam,da bo to minilo.
Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vprašanje
7.7.2004 16:25:54   
tinka-pepa
prvi pregled je nekakšno tako še se še prav spomnim.
daš vodo, izmerijo pritisk, in te stehtajo,
sledi običajen pregled in ponavadi sledi UZ ki pa je vaginalni da ne boš šokirana, želim ti lepe tedno in čim nanj slabosti, in užival na UZ ko boš 1 vidla svojo pikico:duda:
lp tinka

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vprašanje
7.7.2004 16:27:39   
P
:bravo::bravo::bravo:Lepo da sta se odločila da otročka obdržita!Drugače pa brez strahu pri prvem pregledu pri G.Stehtala se boš,zmeri ti pritisk,pregled je ginekološki(kar poznaš že od prej)vzame ti bris,nato greš na ultrazvok in takrat prvič vidiš svojo pikico:duda:.Tako izveš velikost,kako se razvija,nosečnost v tednih in datum poroda!!:sloncek:Približno tako zgleda prvi pregled(vsaj pri meni je bilo tako)
Kar pogumno,pa na pregledu vprašaj vse kar te zanima,naj ti ne bo nerodno,saj ti bo to znanje še prav prišlo!!!
POGUMNO IN SREČNO!!!!!!!!
Pozdravček tebi in tvoji pikici
Petra:rozica:15t 4/7



(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vprašanje
7.7.2004 16:31:35   
P
No,ne vem,ampak na prvem pregledu jaz vode nisem dala,dala sem jo šele drugič!Vzeli so mi pa kri in to kar veliko,mislim da 6 epruvetk(RH,krvna sk.,toksoplazmoza,hemoglobin,krvni sladkor)Pričakovati moraš dobre rezultate in potrpeti za svojo pikico,to je pa tudi vse!
Srečno!
Petra:rozica:

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vprašanje
7.7.2004 17:08:32   
Dolina
Še enkrat Barbi tukaj, zdej sem se registrirala in se opravičujem tisti, ki je že imela tale ime na formumu. Zdej sem Dolina.:)

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vprašanje
7.7.2004 18:35:40   
Lunca1
Čestitke:bravo::bravo::bravo:!

Meni je na prvem vzela bris, naredila vaginalni UZ.
Od takrat naprej pa mi samo jemljejo kri, vodo, me stehtajo in zmerijo pritisk. Moja ginekologinja mi tudi vsakič naredi UZ, kar pa ni običajna zadeva, saj ti jih načeloma pripada omejeno število.

LP Lunca

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vprašanje
8.7.2004 10:30:25   
Mina1
Ja prvi trije meseci so zelo pomembni in ti so kot tisti "rizični", čeprav se je treba "čuvati" kar celo nosečnost in tako;)

pa-pa

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...
photo
Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
Prihaja Baby Expo sejem za nosečke in bodo...
Nosečke in mamice pozor! Rezervirajte si datum 13. april. V Ljubljano prihaja že drugi Baby Expo, sejem za bodoče in mla...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?