|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrtec 1.septembra???????
7.8.2005 21:25:22   
lin
Mi s 1. septembrom začnemo hoditi v vrtec,pa me neki zanima,glede na to da je 1. september četrtek a mislite da bomo začeli s 1. v četrtek ali s 5. v ponedeljek?
Hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vrtec 1.septembra???????
7.8.2005 21:26:53   
lex
1. september - tako je pri nas.

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
7.8.2005 21:40:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vrtec 1.septembra???????
7.8.2005 22:11:10   
BARBARA R.
Pri nas po dogovoru.Bi raje videli, da kadneje, že tako nas bo preveč.


:muca:

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vrtec 1.septembra???????
7.8.2005 22:58:58   
Gina
Naš gre tudi 1. sept. v vrtec. Pogledat za kakšno urco, seveda, pa v petek tudi. V ponedeljek pa zelo dvomim, da bo ves dan tam, po moje še ne. odločiš se pa ti sama, kdaj bi ga rada prvič pripeljala. 1. sept. bo gužva in vzg. bo ravno toliko strah, kot starše in otroke. Šele čez 14 dni se bo situacija umirila. Po enem tednu ali po par dneh se mi pa zdi najhujše, ker ostanejo prvič same s kupom majhnih otrok.

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vrtec 1.septembra???????
14.8.2005 10:02:01   
SAJA
VI KAR PRIPELJITE OTROKA PRVEGA SEPTEMBRA SAJ NE PRIDEJO VSI OTROCI TAKRAT,IN NE ŽE ZDAJ GOVORIT DA BO NAJHUJŠE TAKRAT KO BODO SAME,KER TAKO ŽE ZDAJ VPLIVATE NA OTROKA Z NEZAUPANJEM DO VRTCA IN VZGOJITELJIC.VZGOJITELJICE NI NIČ STRAH VERJEMITE,DA OBVLADAJO OZIROMA OBVLADAMO DELO,TUDI ČE JIH JE VEČ.NABOLJ JE STRAH VAS,KER ŠE NE VESTE,KAKO BO. VEM DA SE VELIKO STARŠEV ČUDI KAKO ZMOREMO,AMPAK VERJEMITE,DA GRE.

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vrtec 1.septembra???????
14.8.2005 13:36:57   
Gina
Saja, jaz sem tudi vzg. med drugim, sicer ne delam v vrtcu, ampak poznam veliko vzg., pa niso več z enim letom del. dobe, imajo ogromno prakse in povem ti, čisto vsako je vsaj malo strah, kljub temu, da obvlada svoje delo. Če pa rečeš, da te ni, ti pa ne verjamem. To ne pomeni, da jih je strah otrok, ampak da je to spet nova situacija zanje, ker je prehod iz enega starostnega obdobja v drugega vedno težek. Ja in čisto logično je, da je drugi teden najhujši zanje, tretji ne več, ker če sem malo cinična- pol otrok zboli, in od takrat naprej je konstantno samo po 5-7 otrok v vrtcu, žal je tako. Kljub temu je vzg. 100% za zaupat, ker sem prepričana, da super obvladajo svoje delo in da bodo vse super porihtale. Zato ne vzemi vsega tako osebno in ne obsojaj ljudi, če ne prebereš dobro napisanega. Jaz zelo spoštujem vzg. in jim zelo zaupam.

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vrtec 1.septembra???????
14.8.2005 13:37:41   
Gina
Samo še to, saja - velike tiskane črke na rr pomenijo, da kričiš in jih načeloma ne uporabljamo, razen ko napišemo nekaj, kar bi moralo biti podčrtano.

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Vrtec 1.septembra???????
15.8.2005 23:13:56   
lin
Glih danes sem zvedla da mi začnemo s 5 septembrom.

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?