|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   When man loves a women
14.5.2005 6:11:22   
hrast
Ogromno je bilo rečeno na tem portalu o varanju, odnosih v družini...
Zanima me vaše mnenje, kje so sploh meje, ko še lahko človek v vezi prenaša dejstvo, da partnerju nekdo drug pomeni veliko skušnjavo, čeprav seveda to ne prizna, zato pa je miljon dokazov.
Resnični primer:
Veza, ki traja že dolgo, v družini so otroci, ter odnosi, polni mešanja ljubezni in tudi velikih padcev. Ni dvoma, da se imata rada in celo ljubita (vsaj on njo), bila pa so obdobja, ko je prišlo do varanja. Brez podrobnosti iz daljnje preteklosti, so bili primeri, da je moški imel trenutke, ko ni znal ceniti, kar ima-govorim predvsem o odnosu, ki navzven ni bil spoštljiv, ljubeč, pozoren...čeprav mu je partnerka pomenila ogromno. Je pa ni varal, vsaj ne telesno, kot mu je ONA očitala.
Zaradi takšnega odnosa je partnerka iskala rešitev v avanturah, kot je tudi sama priznala.
Moški je spoznal, da takšni izleti partnerke pomenijo samo odraz njegovega odnosa do nje in po razkritju njene avanture, bil pripravljen pozabiti, odpustiti, spremenil odnos in začela sta znova z medsebojnimi solzami in obljubami...
Vse lepo in prav, ko moški izve, da zadnja njena avantura ni bila edina, ampak se je v zadnjih mesecih pred "spravo", nesmrtno zaljubila še v nekoga drugega, ki pa občasno prihaja v kraj, kjer prebivata. Ne želim pojasnevati podrobnosti, vendar je bilo za to miljon pokazateljev.
Seveda ona ne prizna, glede na to, da pa jo nesmrtno ljubi, laže še sam sebi. Seveda je obljubil, da se bo spremenil, problem pa je, da ga več kot očitna partnerkina obsedenost nažira. Seveda je obljubil, da se bo spremenil, vendar vam je lahko več kot jasno, da ni mogel biti sproščen in tak, kot bi lahko bil. Ona mu očita, da se ni spremenil, morda celo ne ve, da on ve marsikaj o njeni "skrivnosti". Ob njegovih izpadih in obtožbah, vse zanika in krivdo prevaljuje na njega. On ima prav tako veliko možnosti, da bi jo prevaral, vendar nima volje za avanture z drugimi predvsem zaradi mešanice ljubezni do nje in bolečine zaradi vedenja, kaj se dogaja. Njena veza traja veliko, veliko mesecev, potem pa očitno spozna, da je ljubimcu pomenila lepo zadovoljstvo v seksu in da mu pomeni prijetno spremembo ob stalni partnerki. Seveda so to zgolj ugibanja, vendar se je njuna "sočna" zveza očitno končala.
In stvari so znova drugačne. On čuti, da se je spremenila do njega, postala bolj topla, celo seksa z njim več kot enkrat na mesec. Zatrjuje mu, da ji je z njim najlepše in on iskreno čuti, da ga bi naj ljubila in da si želi preživeti prihodnost z njim.
Vendar njena "prijateljica", s kareo sta si vse zaupali, njemu pove, da se je njena veza res končala in da ima res resne namene z njim, vendar pa da še vedno čuti bolečino, ko vidi njega, s katerim je imela avanturo...
Prav gotovo se vam bo vse skupaj malo "mimo", vendar je zgodba resnična in morda malo čudna različica filma When man loves a woman. Lahko rečete, da gre za pomanjkanje njegove samozavesti, kar pa je malo čudno, če se on po drugi strani zaveda, da bi lahko dobil marsikatero žensko. Lahko rečete, da je njen vzrok lahko še kje drugje, po drugi strani pa ona zatrjuje, da ji je z njim najlepše, da ji je najboljši in celo kaže večkrat močno ljubosumje.
Kje so meje, oziroma zdrav razum? V bistvu je pipravljen pozabiti vse te stvari in preživeti preostanek življenja z njo, vendar je najhuje , da ni bila iskrena oziroma je v njej očitno še nek delček, ki jo veže na drugega, kar pa navzven sploh ne kaže.
V bistvu ne sprašujem za nasvet, vem da so to zelo individualne in intimne zgodbe, ki se sicer rešijo nekega dne, tako ali drugače. Mogoče sem samo želel delti z vami to zgodbo in bolečino.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   When man loves a women
14.5.2005 7:48:28   
Anonimen
Res nisem vsega prebrala, odgovorila pa bi na vprašanje na začetku, torej kje so meje, ko še lahko človek v vezi prenaša dejstvo, da partnerju nekdo drug pomeni veliko skušnjavo.
To je od človeka do človeka zelo različno. Moj stara mama je naprimer celo življenje trpela moža, ki je imel druge ženske in je pil. Ampak ona je bila pač prepričana, da je to dolžna prenašati, da so ženske pač zato na svetu, da trpijo, ali kaj takega, verjetno. Je pač malo več hodila v cerkev in se tam bratila z bogom, da ji je lajšal bolečine. Spet ena druga ženska ne bi trpela niti tega, da bi ji mož pokazal kriv prst, že bi pokazala zobe v smislu, koliko je lahko ukrivljen, ali pa bi sploh bil samo enkrat in nikoli več.
Zdaj je tu samo eno vprašanje: kje je TVOJA meja?

(odgovor članu hrast)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   When man loves a women
14.5.2005 8:55:00   
cleopatra
Gledano z očmi današnjice, bi meja, ko človek v vezi še prenaša dejstvo, da partnerju nekdo drug pomeni veliko skušnjavo, v preteklosti bila zabrisana ali pa je sploh ne bi bilo.
Marsikaj se je spremenilo.Vsem je najlažje oditi, se skriti in na vse pozabiti, kot da je nekaj svetlobnih let oddaljeno od nas.
A ostane praznina, sivina, puščoba,...predvsem pa bolečina, peklenska bolečina, ki se stopnjuje v blaznost in ti jemlje sposobnost trezne razsoje.
Mislim, da je krivda obojestranska; pretehtavanje posledic je nesmiselno. Če imata moč se spoprijeti s sedanjostjo in prihodnostjo, pozabiti oz. postaviti na stranski tir mračni del preteklosti Vama uspe marsikaj....

------------------------------------------------------
Če usoda nas osrečiti želi,
nas mora gledati s sovražnimi očmi.

William Shakespeare, Kralj John

(odgovor članu hrast)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   When man loves a women
14.5.2005 10:00:07   
mamsi
Ko pride skušnjava, se je treba zavedati, da človeku nekaj manjka, nekaj v njegovem razumevanju partnerstva. Nekaj je zatiral namesto da bi to pri sebi razčistil in razrešil. In ta ženska je začutila skušnjavo in se ji v vsej svoji privlačnosti in sladkobi predala, da bi dobila tisti občutek v sebi, ki ga je pogrešala. Sicer zrelo od njega in tudi izraz prave ljubezni da on to razume in ji to odpusti. A vseeno, če ona pri sebi ne bo ugotovila, kaj bi pravzaprav sploh rada in kje si morda dela utvare, bo ves njegov trud za lepo zvezo zaman. Vse dokler ona ne bo znala sama v sebi ustvarit dobrega občutka, ne da bi za to rabila potrditve od tretjega, bo to še vedno iskala drugje kot doma.

To je njena stvar, ona mora razmisliti kaj ji manjka in poiskati rešitev. "Nesmrtna zaljubljenost" je po mojem v takem primeru kot fata morgana. Vidiš oazo, ki ti manjka, si jo tako želiš in jo potrebuješ, a je vse le privid, v resnici pa v njej ostaja puščava.:rozica:

(odgovor članu hrast)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   When man loves a women
16.5.2005 13:27:54   
viv_
Jaz pa mislim, da če te kdaj kdo "nameša" ni nujno, da zato nisi zadovoljen s seboj ali s partnerjem ali da ti kaj manjka...

Pač se zgodi - smo samo ljudje!

In če ti kdaj kakšen simpatičen poba popiha na dušo in če imaš ti pri tem kakšno "grešno misel" se mi zdi to nekaj povsem človeškega!

(odgovor članu hrast)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   When man loves a women
17.5.2005 10:05:01   
daddy
Prav maš, Skrivnost. užijta, kolikor vama je Usoda namenila. Meni in moji Ljubezni žal samo kako leto, ampak je bilo vredno, pa še kako .....

(odgovor članu hrast)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?