|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZOO Zagreb
29.5.2006 8:44:53   
76suza
Včeraj smo se končno odpravli v ZOO. Nad samim vrtom smo bili zelo navdušeni. Zelo lepo urejeno, veliko živali, z vozičkom lahko prideš vsepovsod. Tako da je samo za pohvalit in priporočit.
Sem pa bila razočarana nad samim Zagrebom. Nikjer nobene table, ki bi te vodila do tja. Če si nebi iz interneta sprintali plana in narisali pot nebi nikoli najdli. Prvo tablo smo vidli pred samim vhodom v park. Parkirali smo kar na pločniku, kot vsi ostali. Parkirplac smo sicer vidli nismo pa našli dovoza, pa še prazen je bil, tak da najverjetneje ni bil sploh odprt.
Ko smo se pa vračali bi pa mogli iti po stari cesti do Krapine, ker smo čakali 2 uri na cestninski postaji. Kako dolgo bi pa čakali v Gruškovju, pa sploh ne upam pomisliti, smo rajši šli na Rogatec, pa še tu bi blo boljše iti na Leskovec, bi bli prej doma. Še dobro da je mali pot domov prespal.

Na koncu smo kljub neljubemu čakanju preživeli zelo lepo nedeljo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZOO Zagreb
29.5.2006 21:57:36   
borovnička
O super. Torej je spet odprt, ker nekaj časa baje ni bil.user posted image Koliko je pa vstopnina?

Pozdravček user posted image

(odgovor članu 76suza)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





18 učno – doživljajskih poti po posameznih...
18 učno – doživljajskih poti po posameznih regijah v Sloveniji, na katerih boste uživali s svojimi otroci.
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?