|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Z njimi ni nikoli dolgčas
19.1.2006 23:08:17   
nejcko
Tema od Pilar na Čveku, da se ji je pes poscal na posteljo, me je spomnila na dogodek izpred let, ko še nisem imela otrok.
S takrat še ne možem sva šla zvečer ven, pes pa je seveda ostal doma. Vrnila sva se enkrat ponoči okoli dveh, treh in v predsobi naju čaka mina presenečenja - pes je imel drisko in je pač opravil, kar je imel za opraviti. Ok, se zgodi, zadevo počistim in se odpraviva spat. Ampak vonj po khmmm je bil tudi v spalnici ... seveda, pes je stopil v svoj pridelek in se nato olajšan spravil spat na posteljo. Ok, se zgodi, preoblečem posteljo, posteljnino zbašem v pralni stroj in ga zalaufam - sosedje so mi bili verjetno nadvse hvaležni.
No, zjutraj pa nas čaka nova poplava presenečenja, v dobesednem smislu. Pol stanovanja je bilo pod vodo, kajti dec se je prejšnji dan kopal in odmaknil odtočno cev pralnega stroja, ki jo imamo speljano v banjo, nazaj jo pa ni dal. Ko sem ponoči zalaufala stroj, tega nisem preverila, in tako smo imeli poplavo, ki nam je celo dvignila en kos parketa v dnevni sobi. No, pa povejte, če nam naši ljubljenčki ne popestrijo življenja!

Kako ga pa vam?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Z njimi ni nikoli dolgčas
19.1.2006 23:38:52   
lelaval
user posted image user posted image user posted image user posted image  Čeprav  verjamem, da tebi takrat ni bilo smešno.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Z njimi ni nikoli dolgčas
19.1.2006 23:46:31   
morskadeklica
Si me nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se trenutno ne spomnim nobene tko hude dogodivščine. Lahko pa povem tole: Imam user posted image  . Vsak večer je ista pesem. Trenutno se nekje valja in lepo dremlje. V trenutku, ko se zbašem spat, pa začne ta kepa dlak noreti po stanovanju in zraven tuli, cvili, mjavka.... Ampak to OBVEZNO ko se pogasnejo luči in grem spat tudi jaz. No potem ene 10 minut tako divja, skače povsod, šele nato gre tudi on nazaj spat. Ne vem, a ma to kakšn indijanski ples al kajuser posted image  V  glavnem, men gre to za pop***** na živce, ampak mu itak nič ne morem, pa še vstat se mi ne da. Dobro, da imata moja dva trden spanec in ga ne slišita....

_____________________________

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Z njimi ni nikoli dolgčas
20.1.2006 8:59:12   
ma-ja
Pri nas je tako kot pri tebi morskadeklica. Samo imam pa dva mačkona in zjutraj po stanovanju polno dlak. V kopalnici imamo mačje stranišče in ga redno čistimo. Ampak, ko se eden od mačkov spravi na potrebo, pa še celo uro luftam stanovanje.
Ko sta bila manjša, sta pa parkrat opravila tudi na ta malini postelji. Enkrat je mama mislila, da je kakšna igrača gor in jo je hotela pobrati, no je imela lepo smrdeče presenečenje user posted image .
Imamo pa namen kompletno renovirati stanovanje in moram priznati, da me skrbi kaj bo potem. Na novi sedežni jima že ne bom pustila krempljev brusit. Ena ideja je, da bi jima naredili hiško na terasi in bi bila kar zunaj takrat ko nas ni doma, pa ponoči tudi. No, bomo videli!

(odgovor članu morskadeklica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Z njimi ni nikoli dolgčas
20.1.2006 9:08:39   
Anonimen
Kar se jaz spomnim zadev okoli dreka, sem samo enkrat v Mišino drisko v kuhinji na preprogi stopila (je seveda nisem videla, ker je nisem pričakovala) in jo potem raznosila po celem stanovanju. Ko mi je končno kapnilo, pa kaj hudiča se mi copati tako lepijo po parketu, je bilo že prepozno.
In veselo na delo, že pucamo in pucamo in peremo in pucamo.

(odgovor članu ma-ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Z njimi ni nikoli dolgčas
21.1.2006 21:02:44   
Anonimen
Mah, Luna itak pocne 101 beadrijo. To, da se bom kmal lohk stegnla po sok u kuhinjo cez steno, niti ne rabim omenjat user posted image  No ja, sej zdej ne praska vec.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Z njimi ni nikoli dolgčas
21.1.2006 22:34:30   
tanaja*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hahaha, Fiša user posted image


_____________________________

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Z njimi ni nikoli dolgčas
22.1.2006 0:46:46   
spacey
Tudi pri nas se zgodi kaka pestra situacija...

Ne dolgo nazaj je bilo takole... Jedli smo pizzo, na njej so bili tudi feferoni in Naf je pojedel en košček le te...požeruh pač. In kaj se zgodi... Ponoči frajer pride k nam v spalnico - k meni, ves zadihan in na vsak način hoče zlest pod posteljo. Jaz se zbudim, ga zagledam celega paničnega in ga odpeljem ven iz sobe, da gremo po stopnicah dol in ven. Ampak, se je vse skupaj zataknilo, ker bogi ni več z(a)držal in je čez vse stopnice, fasado in itison naredu fresko. Groza! Ob 2:30 zjutraj je bila čistilna akcija, da o smradu niti ne govorim. Skratka Naf, ko ima probleme s prebavo zgubi razum, zagrabi ga panika in misli da se mora it skrit pod posteljo ter da bo vse šlo mimo. Njoko smotani!




_____________________________

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?