|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zakaj ne gre ?
28.5.2007 13:20:30   
zorica
Sem bila kar nekaj časa skulirana in probala čim manj razmišljati o user posted image  in mislim, da mi je kar dobro uspevalo.A pomagalo ni nič!
Sedaj je že skoraj 1,5 leta da se trudiva, imela sem dva IUI pa nič.Ta mesec sem user posted image  zopet dobila 5dni prej,na 25dan, čeprav sem mislila da bom zaradi izcedkov na 14dan (ovolucijski ? ) dobila šele na 28 dan.Mi itak ni več nič jasno.

A mislite da je tudi to kaj krivo, da imam user posted image  dobre 3,4 dni ?Sedaj že mesec dni pijeva čaj iz krvomočnice, pa itak nič ne pomaga niti pri user posted image  da bi bila malce obilnejša.
Res sem postala obupana in ful žalostna.ZAKAJ NE MOREVA IMETI OTROK ?Vsaj enega - jaz pa sem vedno sanjala, da bi rada imela 3.

Volja do vsega  me je minila,..user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zakaj ne gre ?
28.5.2007 13:38:24   
poška
zakaj ti ne morem odgovoriti, ti pa želim, da se vama uresniči čimprej. pa bravo za skupno vztrajanje. upam, da ne bom brcnila v temo - kaj pa sveča (noge fejst v luft) po seksu?

saj bo, boš videla user posted image  tudi vama se bo uresničila želja

sicer pa dvomim, da bi bila močna menstruacija pogoj za oploditev - bi prej rekla da je ovira (debelejša sluznica maternice -> močnejša menstruacija), ker se oplojeno jajčece težje oprime debelejše sluznice

< Sporočilo je popravil poška -- 28.5.2007 13:42:24 >


_____________________________

ko ko ko ko daaaak

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zakaj ne gre ?
28.5.2007 13:49:59   
zorica
Poška hvala za odgovor !
Pojma nimaš kaj vse sem že delala.Od nog v luftu, sveč ležanja pri miri pol ure, itd. pa ni nič pomagalo.
Saj vem da mi na vprašanje "zakaj" nihče ne more odgovoriti, pa vendar,...

Nekomu se moram zjokati, ker mojemu se ne upam oz. ne želim, ker se potem on počuti preveč kriv, ker ima on premalo vojaščkov in mu je že zadosti težko.


(odgovor članu poška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zakaj ne gre ?
28.5.2007 14:01:04   
stunfek
Mislim, da nima veze, kako močna je tvoja M. Po opisu sodeč je pravzaprav čisto običajna. Jaz imam tudi tako in sem že enkrat zanosila in rodila.

Na žalost ni odgovora zakaj ne....nihče ti ga ne more dati. Samo obupat ne, to je edina formula za uspeh :)

Želim ti, da čimprej ugledaš plusek!

_____________________________

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Zakaj ne gre ?
28.5.2007 14:19:38   
80kaja
ma ful te štekam... res je ,kar pravijo predhodnice...formule žal ni; edini način je, da ne smemo obupati. Prepričana pa sem, da bomo cenile in ljubile,ko bo prišel težko pričakovaniuser posted image ...
ne obupaj skratka ( verjemi pa, da imamo vse podobne dneve ! )
user posted image user posted image user posted image z veseljem in vero, da bo uspelo!!!
pozdravček od mene
kaja

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Zakaj ne gre ?
28.5.2007 14:37:11   
Olivija
vem kako se počutiš. Pri nama je trajalo dooolgih 21 mesecev preden sva zagledala user posted image . Še prej sva pa dobila diagnozo, da po naravni poti itak ne bo šlo (razlog pri meni), tako da sem bila nekaj časa čisto na tleh.

Tisto poletje sem pa nekako odklopila vso to skrb, malo prej sem začela delati, začela sva stanovanje rihtat in kar naenkrat so se pojavili neki čudni občutki, ki si jih nisem znala razložiti, ker imam zelo dolge cikluse (60-90 dni) in sem šla poem še vseeno po test, ki je pokazal zelo močen +.

Srečno in čimhitrej naj se ti pojavi user posted image  ali user posted image !!!


(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Zakaj ne gre ?
28.5.2007 15:12:14   
madela
Mora ti biti zelo hudo. Jaz sem 2x zanosila v prvo in ko v tretje ni takoj ratalo sem bila zelo žalostna,ko sem iz meseca v mesec čakala kaj bo:ali user posted image  ali user posted image  user posted image . Pa sem se po pol leta le dočakala tega.
Tebi mora biti še huje,ko je to prvič in želja tako zelo velika. Pravijo,da zelo pomaga pravi zeleni čaj. Jaz sem si ga kupila in sva ga pila oba z možem in res sem naslednji mesec zagledala dve črtici. Ne vem pa če je res čaj kaj vplival na to user posted image
Poskusiš pa vseeno lahko. Želim,da čimprej zagledaš user posted image  user posted image . Drži m pesti zate.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Zakaj ne gre ?
28.5.2007 15:31:29   
sayuri
Zorica, to se sprašujemo vse, ki čakamo in upamo ter se borimo za user posted image . Tudi jaz sem se že spraševala ... ampak...saj veš....odgovora ni.... Do neke mere odgovori medicina, na neki črti pa tud ona onemi.

Te razumem, kako  se počutiš, poznam takšne dni, ko se sprašuješ.... Jaz ti predlagam, da si privoščiš nekaj, kar ima res rada-sladoled, sprehod, novo obleko, vožnjo s kolesom, pojdi na rolerje, mogoče rada piješ kavico...karkoli....in si privošči samo zase user posted image

Želim ti, da hito ugledaš user posted image     user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Zakaj ne gre ?
28.5.2007 18:06:10   
andreja2000
Zorica,zelo dobro te razumem,saj sem tudi jaz po ss in UPN čakala skoraj dve leti na user posted image .Tudi jaz sem probavala vse mogoče in nemogoče in če prav se bo slišalo malo čudno sem malo preden sem zanosila vsak večer pred spanjem poslušala Mocarta,Poslušam ga še sedaj,ker verjamem,da dobro vpliva name in mojo user posted image .Poslušam ga seveda čisto potiho in se osredotočim samo na glasbo,tako da vse ostale misli izklopim.
Nikar ne obupaj,če prav vem,kako je težko.Prišel bo čas,tisti pravi trenutek,ko te bo pikica izbrala za svojo mamico in prišla k tebi pod tvoj srček.
Želim ti veliko moči in nikar ne obupaj,ker saj veš,upanje umre zadnje.user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RESNIČNA ZGODBA: Sinu so zdravniki ohladil...
Bil je lep topel jesenski dan, za pregled v porodnišnici sem obula balerinke. Malčku se ni mudilo na svet, bila sem štir...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....




Ime za FANTKA
Da|sy

S partnerjem se ne moreva odločiti glede imena za fantka. Rada bi, da otrok z imenom ne bi bil preveč zaznamovan (asociacije ...), da bi lepo zvenelo, imelo nek globji pomen oz. bilo "ime s karakterjem". Hvala za vašo pomoč!

Jon (32%)

Jurij (40%)

Izak (28%)


Število vseh glasov: 500

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!