|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zavrnjena
28.1.2008 12:11:36   
Anonimen
Pri svojem partnerju se počutim nesrečna,predvsem zaradi: VSAKIČ KO SM IMELA ŽELJO,DA SEXAVA ME JE ZAVRNIL.To pa je potekalo nekako takole.
pridn v spalni srajčki do njega kjer gleda tv,ga začnem poljubljat,tudi po celem telesu,želim mu ga fafati,tm se pa ustavi,Takoj izgovor da si ga ni umil,da je utrujen itd.Pol se pa v smehu obrne na trebuh in do njegovega ****a ni vstopa.
To me ne osrečuje,počutim se zavrnjena,zaradi tega sm že prejokala duša me boli.Kaj naj storim?
A sexava 2x na mesec,tudi povedala sm mu že dosti zarad tega,da si želim njegove telesne bližine,pozornosti.itd,ker jaz njemu nudim vse to,
povedala pa sm mu tudi že,da nism njegova mama,in da je on meni otrok,da mu samo kuham,perem,negujem,namreč delam mu pedikurno nog,itd.
Ker se trudiva zanosit par let,grem  oz sm narčena v mesecu maju na OBMP
Sm se pa odločila ,da ne grem dokler se ne izboljša stanje.
Kaj mi svetujete?Kako se naj jaz obnašam do njega?Ga naj ignoriram?
Zvečer jokam in zjutraj se zbudim vsa zatečena prou vidi se mi na obrazu da nism srečna.

< Sporočilo je popravil Moyca RR -- 28.1.2008 21:46:04 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZAVRNJENA
28.1.2008 12:13:38   
Anonimen
Kot prvo .ne bodita otroka.Vsedita se za mizo in ne hodita stran dokler pač se ne pogovorita do konca.
Mogoče pa on noče otroka,mogoče ne vem noče niti tebe,pa se počuti dolžan ostati pri tebi,mogoče te vara,mogoče je pač samo obdobje takšno.
Mi tega ne vemo.
Zagotovo pa ni to rešitev,da ga boš zdaj ti ignorirala in ne vem še kaj.težave je treba rešit!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ZAVRNJENA
28.1.2008 12:21:00   
Anonimen
Vem kako se počutiš, ker jaz doživljam to že leto in pol. A ti sexaš vsaj 2x na mesec, jaz od predlanskega novembra nisem. Si se mogoče zredila? Ker jaz sem se in vem da se mu ne zdim več privlačna. Jaz sem tudi imela težave z zanositijo, pa sem bila naročena na vse tiste boleče preiskave in nisem šla, ker če ne sexaš itaj ne moreš zanosit ,ne?
Nevem če si se poskusila pogovoriti z njim? Jaz sem se z mojim, pa je njegov odgovor kak butast izgovor, ali pa me kar ignorira. Če pa mu kar direkt rečem, kaj če bi midva sexala danes...pa je njegov odgovor" samo danes ne"!!!Meni je pravzaprav vseenouser posted image . Saj me vendar ne more imeti nehati rad, če imam par kg preveč!! Potem to ni ljubezen! Nevem kako bi ti pomagala, ker sama trpim enako življenje. Jaz mislim, da se da večinokrat z pogovorom rešiti stvari, a na pogovor morata biti pripravljena oba!

Jaz vem da manjka samo pikica na i in bom pač imela " porivača" zraven svojega partnerja. Sem mlada ženska in imam svoje potrebe in ne mislim celo življenje zraven tega partnerja zapraviti ogromno denarja na baterijah za vibrator!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ZAVRNJENA
28.1.2008 12:22:04   
Anonimen
Najprej se pogovorita. Ne vem zakaj bi delala na otroku, če med vama nekaj ni v redu. Pogovori se z njim okoli vajine spolnosti, potem pa delajta na vajinem odnosu. Nikar pa ne rini v materinstvo, ne da bi imela razčiščene stvari. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ZAVRNJENA
28.1.2008 12:25:45   
Anonimen
anonimna a misliš da te ne more nehat imeti rad zaradi KG-verjemi da lahko-še posebno,ker te očitno že od začetka nima rad.Imeti rad ali pa zaljubljenost,privlačnost ni eno in ta isto!!!!!!!Ob takšnem moškem ne bi nikoli ostala.
In zakaj bi poleg imela porivača???
zakaj si ne bi ustvariloa z nekom ,ki te ima RAD in hoče biti s tabo,imeti s tabo otroka itd

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ZAVRNJENA
28.1.2008 12:32:49   
madela
Tole je pa kruto kar berem.
Jaz tako ne bi mogla živet,takšno ravnanje partnerja bi v končni fazi začelo najedat mojo samozavest in potem prideš v začaran krog. Partner si te ne želi,sam pa imaš zaradi tega o sebi slabo mnenje in potem si celo začneš mislit,da nisi vreden ljubezni,ne telesne in ne duševne.
Najprej bi se morala pogovorit ZAKAJ je tako. Pa ne se sprijaznit z odgovorom,ki nima nobenega smisla oziroma z kakim bluzenjem.
Morda ima partner težave z erekcijo in se ne upa izpostavljat,morda je krivo težave z zanositvijo,morda je posredi druga ženska ali pa kot piše tretja anonimna...ljubezen je izginila.
Ne glede kaj je krivo si zaslužita iskren pogovor in iskrene odgovore in jih imata pravico zahtevat,saj so to vajina življenja.
Zelo bi pomagal kak pogovor s kakim svetovalcem,če sama ne najdeta skupnega jezika.

P.S.:Tretja anonimna,veš varanje tukaj nima smisla. Bolje pogovor,če pa ni izhoda pa si zaslužiš boljše življenje z moškim,ki te bo cenil in ljubil tako kot si!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ZAVRNJENA
28.1.2008 12:45:47   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

anonimna a misliš da te ne more nehat imeti rad zaradi KG-verjemi da lahko-



   joj, no .... kr težko verjamem, da res takole mislite ..... pomeni, da se vam ne ljubi niti potrudit vsaj malo razumet razmišljanje oz. vidik ene "preproste moške duše" user posted image  .........
  ne, kilogrami niso ovira. pa celulit tud ne. ovira je lahko dolgočasen, rutinski seks, pomanjkljiva higiena "tam spodaj", kaj v tej smeri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ZAVRNJENA
28.1.2008 12:50:04   
trnuljčica
Anonimna 1
Jaz bi se na tvojem mestu pogovorila z njim. Pa ne takrat, ko te zavrne, ampak enkrat, ko on ne čuti pritiska.
Si pomislila, da bi mogoče bila stvar v tem, da sta imela veliko odnosov ker sta "morala" zaradi delanja na user posted image . Mislim in vem, da če delaš na otroku dlje časa (tudi več let) pride do tega, da ti več ni. Enostavno eden ali celo oba rabita pavzo pri spolnosti. Mogoče je zato 2x na mesec. Takrat si on to želi, brez razmišljanja o user posted image .
Da te potolažim, po pavzi, če se imata partnerja še vedno rada in se vmes nista izgubila pri delanju otroka , vedno pride do "stanja kot pred pritiskom user posted image ". Je pa res, da takrat več ne delaš na user posted image po šolsko na 2 dni, ampak ko si tega želiš. Tako kot prej, ko nisi čutil pritiska,da nekaj moraš zaradi O.
Držim pesti da se stvari uredijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ZAVRNJENA
28.1.2008 12:52:38   
Anonimen
Anonimna, s tvojim partnerjem je nekaj narobe, ker jaz mislim da ni korenjaka, ki ne bi popustil pri fafanju. Tako, kot je omenila madela, lahko da ima težave z erekcijo in ga je tega strah. Drugi razloga pa je lahko druga?!?
Pri vama je potreben pogovor. Skupaj se vsedita za mizo in se pogovorita. Mogoče sta se samo odtujila eden od drugega.
Tako, sva se tudi midva z mojim partnerjem bila malo oddaljila. In sva potrebovala en odkrit odgovor. Sedaj pa se kar čez dan zmeniva, da imava zvečer v postelji zmenek, pa je. Nažalost nama čez dan ne uspe poleg dveh malih otročičkih.
Drži se in ne obupaj. Če pa nima interesa biti s teboj, pa lepo narazen pa bo.

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: ZAVRNJENA
28.1.2008 12:53:38   
Anonimen
daddy s tem sem mislila tako.Moški sreča žensko je lepe postave,vitke privlačna -njam njam a ne,večinoma moški padejo na ženske zaradi telesa šele potem pride drugo na vrsto,če se razvije ljubezen se,če ne pa ne.  No,leta tudi naredijo svoje itd,ženska se zredi,se zanemarja in ne vem še kaj.ženska moškemu ni več privlačna.
Če jo moški ima res rad,potem ga nič ne bi motilo,če ga pa nima,potem pa valda da ga moti,če se ženska zredi ipd,potem pa tudi išče vsemogoče izgovore da se umakne stran
pa ne mi govorit da ne,ker je to res.Je primerov veliko

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: ZAVRNJENA
28.1.2008 12:55:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

anonimna a misliš da te ne more nehat imeti rad zaradi KG-verjemi da lahko-



  joj, no .... kr težko verjamem, da res takole mislite ..... pomeni, da se vam ne ljubi niti potrudit vsaj malo razumet razmišljanje oz. vidik ene "preproste moške duše" user posted image  .........
ne, kilogrami niso ovira. pa celulit tud ne. ovira je lahko dolgočasen, rutinski seks, pomanjkljiva higiena "tam spodaj", kaj v tej smeri.


Se strinjam. Midva nič manj ne seksava zdej k mam še enkrat več kil k pa k me je spoznal.

Mislim da se morta vidva resno pogovort. Naj pove kaj ga muči. K nekaj ga očitno. Mogoče ga tudi to da ne moreta zanosit tako deprimira.

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: ZAVRNJENA
28.1.2008 12:59:11   
Anonimen
Aha ker vidva ne potem tudi drugi ne.Ful dobro razmišljanje.Niso vsi ljudje enaki

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: ZAVRNJENA
28.1.2008 13:01:46   
Anonimen
Ful mi je hudo zate in sploh ne vem kako naj ti pomagam-dejstvo je da se morata pogovorit-jst si v bistvu moje veze z možem brez spolnih odnosov sploh ne predstavljam.Zdi se mi da si takrat najbolj odkrit.Ponavadi se vse težave prikažejo tudi v sexualnem življenju v raznih oblikah.Tako, da nekaj dejansko mora bit narobe.
Zahtevaj odgovore...pa srečno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: ZAVRNJENA
28.1.2008 13:06:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Aha ker vidva ne potem tudi drugi ne.Ful dobro razmišljanje.Niso vsi ljudje enaki


Poglej, če ta ma človek rad te ima rad al imaš 50 kg al pa 80. Problem je pa če je obseden z videzom al pa če te nima tolk rad kot si misliš da te ima.
Pol je pa tle problem v njemu, ne v njenih kilogramih.
Zato pa pravim da naj se pogovorita. Naj pove kaj mu ne sede. Mogoče so res kilogrami, sam jst pač dvomim no. Pomoje je pa kaj drugega.
Mogoče se čuti "nesposobnega" ker ne zanosita. Ali pa ga to res tako obremenjuje da se ne zna več sprostit in seksat samo zaradi užitka in ne zaradi "delanja otrok". Ogromno stvari je lahko. Jaz osebno pač mislim da to ni zaradi kilogramov. Lahko da pa je....ne vem. Sem samo povedala da pri nama to ni bil problem. Zato pa pogovor. Ker mi tukaj lahko samo ugibamo. Pove ji razlog lahko pa samo on.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: ZAVRNJENA
28.1.2008 13:11:10   
mojcaziga
IZVIRNO SPOROČILO: karin24


Se strinjam. Midva nič manj ne seksava zdej k mam še enkrat več kil k pa k me je spoznal.



Se opravičujem ker se bom vtaknila v to, kar niti ni tema, ampak se morm mal spihat user posted image  Imam kolegice, ki jamrajo kolk so se zredile, pa so se mogoče glih kilco al pa dve  -tolk se jst v enem dnevu user posted image  in pol vsem razlagajo, da morjo na ful dieto, ker so se tako zredile, da jim ne gredo nobene hlače skup user posted image  Obstajajo pa določene, ki so se res zredile, pa rečejo, da je šla sam kila al pa dve gor user posted image
Ti so lahko imela 45 kil, ko te je spoznal, zdaj pa jih maš 70, pa zgledaš ženstveno. Ona pa jih je lahko imela prej 70, zdej jih ma pa 90 - to je pa že razlika pri moškem dojemanju user posted image user posted image

Kakorkoli, sama jih imam kreeeeeeepko preeeeeeveč, pa ........jah, seksam, kaj pa naj user posted image , včasih premal včasih pa preveč user posted image

Lp, Mojca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: ZAVRNJENA
28.1.2008 13:13:57   
baguSka
Če jo moški ima res rad,potem ga nič ne bi motilo,če ga pa nima,potem pa valda da ga moti


ja to pa ze.. sigurno!user posted image  verjetno si hotla napisat jo oz je nima... in se strinjam s tem, da ce se ne bosta pogovorila, nima smisla vztrajat naprej.. ker njej je hudo, njemu je pa vseeno.. torej: nima je rad.. jaz sem sla tocno skoz tako izkusnjo, kot jo pise anonimna in lahko recem, da sva sla narazen.. danes s tem partnerjem je situacija cisto drugacna.. za 100% in se samo vprasam lahko, kaj mi je sploh bilo takrat, da sem mislila na otroka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: ZAVRNJENA
28.1.2008 13:15:08   
Anonimen
ja saj to je to.je nima resnično rad .To je bistvo kaj govorim

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: ZAVRNJENA
28.1.2008 13:15:41   
Anonimen
Ups....ja baguška zatipkala sm se jauser posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: ZAVRNJENA
28.1.2008 13:25:21   
baguSka
Mogoče se čuti "nesposobnega" ker ne zanosita. Ali pa ga to res tako obremenjuje da se ne zna več sprostit in seksat samo zaradi užitka in ne zaradi "delanja otrok". Ogromno stvari je lahko. Jaz osebno pač mislim da to ni zaradi kilogramov. Lahko da pa je....ne vem.


Ja.. razlogov je res lahko ogromno. Ko sem jaz bivsga vprasala, se sam ni vedu zakaj je tak. Ko mi je reku, da je blo vedno do zdej tko, tud pri vseh bivsih, mi je blo kr precej jasno. Je reku, da mu je vedno blo tko, da je blo na zacetku kaksno leto zanimivo, pol pa mu je zanimanje padlo al kaj, ampak mu enostavno ni blo vec do sexa... in je zacel iskat naprej. Ko mu jaz nisem bla npr vec zanimiva je brez pardona lepo hodu vn in osvaju druge... To sem sicer zvedla na ta nacin da sem ga dobila. Ne vem al obstajajo taki moski, al enostavno nismo ble prave, kar itak nismo ble, al je kej drucga... Ampak kukrkol sem mu hotla bit zanimiva in sem pocela vse mozno, da bi si me zelel, se je raj stran obrnu, al pa me celo vprasu kaj pocnem user posted image  Uglavnem sem ugotovila, da ni tam neke skupne prihodnosti in hvala bogu da otrok ni ratu.. Sele danes oz zdej ze dve leti se tega zavedam. :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: ZAVRNJENA
28.1.2008 13:28:19   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Ups....ja baguška zatipkala sm se jauser posted image


Aja si bla ti ta anonimna??user posted image  No, zdej si se pa se odkrila... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: ZAVRNJENA
28.1.2008 13:50:15   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

daddy s tem sem mislila tako.Moški sreča žensko je lepe postave,vitke privlačna -njam njam a ne,večinoma moški padejo na ženske zaradi telesa šele potem pride drugo na vrsto,če se razvije ljubezen se,če ne pa ne. 


Sory, res se morš še dost kaj naučit o, kako že, "preprosti moški duši" user posted image  .....
Ne, še enkrat poudarjam, kilogrami nimajo veze. Če bi bilo tako, potem bi povprečna ženska najpozneje po prvem porodu praktično nehala seksat .... pa ni tako, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: ZAVRNJENA
28.1.2008 15:05:45   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

anonimna a misliš da te ne more nehat imeti rad zaradi KG-verjemi da lahko-še posebno,ker te očitno že od začetka nima rad.Imeti rad ali pa zaljubljenost,privlačnost ni eno in ta isto!!!!!!!Ob takšnem moškem ne bi nikoli ostala.
In zakaj bi poleg imela porivača???
zakaj si ne bi ustvariloa z nekom ,ki te ima RAD in hoče biti s tabo,imeti s tabo otroka itd




Tako pametnega odgovora jaz nikoli ne bi napisala pod anonimno. user posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: ZAVRNJENA
28.1.2008 15:08:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Ups....ja baguška zatipkala sm se jauser posted image


Aja si bla ti ta anonimna??user posted image  No, zdej si se pa se odkrila... user posted image


user posted image  Ne nism bla jst user posted image
Nikol ne pišem anonimno. Sem včasih na zanositvi, to je pa tud vse. Nimam kej skrivatuser posted image
Moj je sam enkrat reku da je zmatran....pa sm vibrator iz predala poteglna....pa ga je utrujenost minilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: ZAVRNJENA
28.1.2008 16:20:24   
jazz
če mu ni, imata hud problem. Vsekakor, ne bi delala na otroku, dokler ne bi s tem razčistila, kaj bo šele, kakšno prvo leto, ko bo otrok tu!!! Al so res samo vizualni problemi, al kakšna slaba vest, ker se kje drugje naužije tistega kar rabi, al pa ga je strah da bi se otrok res spočel. Se bosta morala pogovorit.


_____________________________

Lep pozdrav! K

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: ZAVRNJENA
28.1.2008 22:33:10   
nincrli
Vprašaj se ali je res vreden vseh teh solz???

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?