|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zdravstvene težave
6.9.2004 17:01:41   
Alina
Hi!

Njprej čestitke vsem novim nosečkam, ter veliko dobre volje vsem , ki še to boste postale.:bravo:


Sedaj smo v 18t nosečnosti, ki je potekala dokaj normalno brez večjih težav (od rojstva imam probleme s kolki in hrbtenico). Prejšnji teden sem v desnem delu predela dimelj začutila bolečino, ki je bila vidna kot oteklina. Posumila sem, da bi lahko bila KILA oz.PRUH. V petek mi je to potrdila tudi osebna zdravnica. Postaja me strah kako mi bo uspelo ob vsem tem prenašati nosečnost. Bolečine kolkov in hrbtenice so standardna stvar pri meni.

Zanima me ali je katera med vami imela težave s kilo oz.pruhom in kako ste prenašale nosečnost. Prosim za vaš nasvet.

Jutri se bo posvetovala tudi z mojo ginekologinjo. Do sedaj sem hodila še v službo venadr si želim biti doma in v miru uživati svojo nosečnost z malo pikico.


Lep preostanek dneva.;):sloncek:

Alina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zdravstvene težave
6.9.2004 20:20:43   
Alina
Lidija hvala za tvojo informacijo.

Jaz sem imela pruh na levi strani že kot mala punčka (1 leto) in so mi ga operirali.

Ali si mogoče čutila v predelu pruha bolečine. Jaz čutim pri naporu bolečino in malo pekoč občutek zraven. Zaboli me tudi ko na hitro vstanem.

Res me zanima kaj bo jutri povedala ginekologinja.


Še enkrat hvala!


(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zdravstvene težave
7.9.2004 11:36:08   
leah
Sem v petem mesecu in imam podobne bolečine...sem šla k zdravovoku in baje, da je to normalno.Trebuha nimam ravno velikega me pa full boli spodnji del trebuha, ko grem na vodo,tako, da kar rabim nekaj časa da se po opravjeni potrebi normalno zravnam.Sicer ni tako vedno,je pa kar pogosto.Ali pa ko malo dje časa stojim, čutim pritiskajočo bolečino na desni strani pasu.
Da seveda ne govorim o križu in hrbtenici.
Se pa pojavijo te bolečine kar naenkrat,tudi, mo ležim,in potem imam občutek, kot da mi bo počil kak jajčnik(ker se tam dostikrat pojavi špikanje)in se pemikam kot bi bila že v devetem m....hja..ali se to še kateri dogaja???

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
VIDEO: Noro brcanje v trebuščku
video
Poglejte si nenavadno močno brcanje, ki ga je tale mamica doživljala v nosečnosti. Njen trebuh je dobesedno oživel, se p...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?