|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Imam začetek gestoze...
6.9.2004 20:25:46   
filipinka
:((...sem pa v 38. tednu. Danes sem bila na pregledu pa mi je G ugotovil, da imam v vodi bakterije, se pravi gestozo oz. ledvice mi ne delajo več kot bi morale. Povedal mi je, da zdravljenje sedaj ni možno, rešitev je le sprožitev poroda. Dobila sem nalogo, da si vsak dan merim krvni pritisk, če naraste do 140, moram takoj v porodnišnico, da mi sprožijo porod, ker obstaja nevarnost, da se mali zastrupi.:((:((
Zanima me ali ima katera podobne izkušnje? Malo sem žalostna, povejte mi kaj lepega ali pa tudi realnega-lahko!!!
V. in :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Imam začetek gestoze...
7.9.2004 8:47:00   
TARA in MAJ
TUDI JAZ SEM MORALA MERIT PRITISK SJ MI JE NARASEL NAD145 VENDAR MI BILO NIČ NAROBE LE RODILA SEM 14. DNI PREJ CELA NOSEČNOST PA JE BILA HUDA NO SEDJ JE ZA MENOJ IN IMAMO3.:duda: TI PA SREČNO :sloncek:

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Imam začetek gestoze...
7.9.2004 9:36:58   
beti 1
Samo brez panike. Nič hudega ne bo, saj si prektično že pri datumu, ko porod ne bo več prezgoden. Pa še, če se tako pozno začne gre ponavadi za blago obliko. Je pa zate v bistvu še boljše če prej rodiš, zto ker ko rodiš vse težave, ki spremljajo gestozo, skoraj čudežno izginejo.
lp
beti 1

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Imam začetek gestoze...
7.9.2004 11:29:35   
Pikca
Verjamem, da si se ustrašila, ampak po mojem ni tako kritično; imam rok blizu tebi in ravno včeraj mi je moja g. rekla, da je otrok sedaj donošen in ne bi bilo nič narobe, če bi se rodil (čeprav je sicer do roka še 20 dni). Torej, tudi, če bi ti morali prej sprožiti porod, ne bi smelo biti nič narobe s pikcem.

Srečno! Pikca

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?