|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zgrožena!!!
23.6.2005 9:22:07   
Anonimen
Z Ani hodiva kakšno popoldne na obisk v naš vrtec, da se malo navadi za septembra. Poznava vse tri vzgojiteljice in dve od treh pomočnic. Bila sem tudi na rod. sestanku, kjer sem hotela tudi vedeti, če otroke v našem vrtcu kdaj fizično kaznujejo (vem, da jih ne pretepejo, ampak ali se poslužujejo kakšne čez rit). Vse so mi zagotovile, da niti slučajno. In verjamem, da ne.

Potem pa oni dan spet prideva na obisk, in takoj ko stopiva noter, zagledam eno baburo, očitno pomočnico, ki za lase po tleh vleče dva histerična mulčka, stara okoli 5 let. Najprej sem mislila, da narobej vidim, pa sem mel počakala. Pa jo čez pol minute zagledam, kako drži enega tretjega mulčka za nadlahti in ga trese in se dere nanj. Očitno jih ni imela čisto nič pod kontrolo, ker mularija je letala iz ene sobe v drugo (bilo je popoldan, ko se vrtec že prazni in so otroci skupaj v eni sobi), cvilila, podirala vse, kar je bilo na poti, skratka KAOS. Una pa je samo letala za njimi in jih na silo vlačila nazaj v razred in na obrazu se ji je videlo, da je vsega sita in bi najrajš kar koga zadavla.

Seveda sem takoj govorila z ravnateljico in še s parimi mamami, in povedali so mi, da je to pomočnica, ki je zaposlena preko javnih del, da je bila tehnološki višek iz tovarne ČEVLJEV :grrr: HALOOOO in da so imeli na njeno nasilje že ogromno pritožb, ampak da nič ne morejo, ker jo je sem poslal Zavod in je oni ne morejo odpustiti.

Mislim, HALOOOO :hudicek: A so normalni al niso??? Če bo ta baba slučajno še septembra tam, bom naredila tako štalo, da bo joj. Saj nisem jest neka mehkužna mama, ki ne prenese, da se njenemu otroku točno pove, kaj sme in česa ne, ampak da mi ga bo pa po hodniku za lase vlekla, to pa ne!!!

Uhhh... mam zdele spet pritiska 200/500!!! :hudicek::grrr:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zgrožena!!!
23.6.2005 9:32:26   
Magi*
meta, se strinjam s tabo, da je to nedopustno ravnanje. ne razumem pa, zakaj ne bi mogli v vrtcu nič narediti. a se hecajo? saj nima veze a si zaposlen preko javnih del ali ne. tukaj bi morala ravnateljica narediti red in pika. jaz ne bi čakala ravno na september:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zgrožena!!!
23.6.2005 9:34:11   
Anonimen
Se strinjam, magi, če bi se resnično zavzeli, bi mogla it. Mislim, da bi morala ravnateljica bolj na trdo zaorat. Pa staršev tud ne razumem :zmeden:
Ja jest do septembra kaj čem? Ne morem se jest bunit, če sploh otroka nimam tam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zgrožena!!!
23.6.2005 9:34:59   
ZARA
Joj Meta...prava grozljivka...ne morm verjet,da to lahko gledajo...Ja kako ji pa nadrejeni dovolijo,da tako ravna z otroci??!!
Tud če je ne morjo odpustit,kakšen ukrep bi bil pa na mestu,ane??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zgrožena!!!
23.6.2005 9:37:28   
Gina
Ja, poznam to. Ko je naš Dan začel hoditi v vrtec, je bil star 4 leta. Pojma ni imel o tem, kaj in kako tam počnejo. Pa so šli enkrat konec sept. ven in čez nekaj časa je šla neka druga skupina notri. Ker je očitno mislil, da spada k njim, je šel kar z njimi. Od tistih vzg. ni nobena pogruntala, da otrok ni njun. Potem je taval tam po hodniku vrtca in čakal. Ko sta njegovi vzg. ugotovili, da ga ni, sta zagnali paniko. Ko ga je pomočnica našla, se je najprej stulila nanj, ne da bi ga vprašala, kaj je bilo, potem mu je pa še eno primazala čez lice!!! Ko je mali prišel domov, mi je komaj upal poedati, kaj se je zgodilo, ker ga je tista krava tolk nahrulila, da je mislil, da je vse samo njegova krivda. Meni je kar pokrov gor dvignilo. Naslednji dan sem šla v vrtec, ampak je ta baba tajila, da ga ni udarila in pika, da mali laže. In to čisto mirno, da bi ji človek še verjel, čeprav je lagala. Jaz sem bila tako šokirana, da nisem naredila kravala pri ravnateljici, čeprav sem ji vsaj to povedala, da če se bo še enkrat zgodilo, da pokličem inšpekcijo in da bo letela iz službe. Mi je še danes žal, zakaj nisem tega že takrat naredila, ker potem jo je imel še 2 leti, pa ves čas se ni dobro počutil. Sem se po glavi tolkla, nikoli več ne bom taka trapa, da bom pustila, da mojega otroka še na laž postavljajo, po tem, ko ga je nekdo udaril!! Naredila sem napako. Veliko napako. Otrok sicer ni nič čustveno moten zaradi tega, pa dandanašnji zaupa učiteljicam, pa ve, da se bom jaz vedno zanj postavila, ker po tem dogodku sem še vedno se. Me je izučilo, čeprav je bila šola draga.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Zgrožena!!!
23.6.2005 9:41:28   
Gina
še to! Šola ali vrtec sama res ne moreta nič zoper enega takega delavca naredit. Pri nas v kraju imamo enega takega učitelja na šoli. Pa tudi včasih kakšnega otroka udari. Vsi vedo to, samo problem je, ker noben od staršev še tega ni prijavil. Ravnateljica po moje komaj čaka, da ga kdo bo, ker samo v tem primeru lahko urgira. Pa ne prijava na šolo. Na inšpekcijo. Pridejo, naredijo zapisnik, tožijo. Nič drugega ne pomaga. Jaz se pa tresem, da ga moj mali ne bo dobil. A ni žalostno. Samo jaz bi ga šla pa zdaj brez vsake dileme ob prvem nasilju, četudi verbalnem takoj prijavit. Tukaj se pa ne igram več, pa če bi še tako lagal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Zgrožena!!!
23.6.2005 9:51:42   
Pajaca
Čaki sam neki se pa ja da narest... jaz vem da če sam vidm al pa zaslutm da en tepe mojo al pa enga druzga v vrtcu, da jim nardim tak kraval, da ne bo res. Če jo je zavod poslal pa na zavod kliči in reči kaj dogaja, pa naj jo pač pošljejo na drugo delavno mesto, kjer pač ne bo otrok.... očitno pač tega ne obvlada. Naj jo dajo ceste pometat, pa parke pucat, pa rožce zalivat....

Čeprav je blo tako, da so na našo OŠ preselil enga učitla z SŠ ker je tam nadlegoval učenke.... ha ha pa so ga dal na OŠ, da bo škoda še večja. Groza pa naš šolski sistem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Zgrožena!!!
23.6.2005 10:38:42   
kofetek2010
a ni, da daš prijavo oz.ovadbo na policijo zaradi takšnega ravnanja - nasilja nad mladoletnikom :zmeden2:

takšna nima kaj delat blizu otrok :grrr:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Zgrožena!!!
23.6.2005 12:38:10   
Žirafca Helena1
Vrtec MORA ukrepat, ker je zakonsko odgovoren za morebitno tožbo, ki ga lahko doleti. Takrat javna uprava ne bo rekla mi smo krivi ampak bo rekla vrtcu, zakaj delavke niso nadzorovali.

:miska:


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Zgrožena!!!
23.6.2005 19:33:18   
dory
ja jebela cesta..men bi se strgal...na mojga otroka ne bo noben polagal roke al pa krical...se mi pa zdi prou,da starsi sodelujejo z vzgojitelji...sam taki vzgojitelji? tovarna cevljev? pa dober tud ce je tovarna cevljev,bohve kwa ma doma...ocitno ne zna z otroci al pa je cist zivcna in zafrustrirana..pol pa mej otroke tkole...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Zgrožena!!!
23.6.2005 22:41:27   
mala maja
Čakej MEta ampak pri nas so pa enga fanta dal vn. V Skupini našega Lukca je sla pomožna vzgojiteljica na porodniško in so vzel enga fajmoštra(baje je bil) pa na prvi pogled čist OK fant, pa full se nam je zdel da so tud fanta enkrat vzel sploh k ga majo v bližnih Vodicah pa ga full pohvalijo8bil ej enkrat celo v Mojem Malčku intrevjujan) No in kmal naš Luka hod full potrt dam a v vrtec ni hotel it nakar me sama vzgojiteljica zjutrej vpraša če Luka kaj čez nega pove doma. Pa sem rekla da nič sam da mamo težave, pol ej pa povedala da je mal čudn da ma ortroke full na trdo in da se Luka večkta zaradi tega joka.

No uglavnem sedaj ga ni več , tako da META vstrajej na tem kar si videla. Naj jo dajo stran zavedej se da gre tvoja mala Ana v ta isti vrtec jeseni in da jo bo ona mela. Probej dobit podpise staršev če ne drugač.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Zgrožena!!!
23.6.2005 23:07:57   
Anonimen
Vam moram povedat, da ste me s svojimi odgovori vzpodbudile, da bom šla kar do ravnatelja šole (vrtec spada pod šolo) in še njemu povedala, kaj sem videla, in da če mislijo, da bo taka šavra čuvala mojega otroka septembra, da bom šla še naprej na inšpekcijo in naredila kažin.

Aj vont her aut!

Sramota, da take fejst punce, kot je tule Varuška, pa ne dobijo službe... :grrr:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Zgrožena!!!
24.6.2005 18:10:40   
frutka_
Meta zgrožena sem!!!!Skoraj sem ostala brez besed...in zaradi takih smeti smo potem vse na slabem glasu!

Jaz bi na tvojem mestu šla do ravnatelja šole, do inšpekcije, na zavod...kamorkoli! Naj nekdo napiše prijavo.

Takšna dejanja so nedopustna! Ukrepaj čimprej in sporoči kaj ste uredili!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Zgrožena!!!
29.6.2005 16:04:05   
Anol
A, veste kaj pa meni ni jasno, kako lahko ena k je prej delala v eni fabrki, brez ustreznega šolanja sploh dela v vrtcu, mislim too much. Mislim, da bi morali vse, ki delajo z otroci testirati psihološko če so sploh sposobni delati z njimi, vsi vemo da so naši otroci živčki, sam ne more jih pa pol kr en tam zlasat, ker mal preveč skače al pa vpije al pa kar koli. Sem čist zgrožena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Zgrožena!!!
2.8.2005 12:04:51   
ninab
Jaz bi to še isti moment prijavila inšpekciji!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?
Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?