|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zobki
19.1.2006 20:23:21   
Maxica
Naš 17-mesečnik ima sicer šele 6 zobkov in pol in že kar en čas jih lepo umivamo. Sladkega ne je, oziroma zelo redko, pije pa Hippov instant čaj. Danes pri umivanju pa vidim na spodnji dveh enkah čisto tanki, identični temni črtici. Kot dve modri žilici sredi zobkov. Zdej me pa prav skrbi, kaj bi bilo to. Menda ja to ni kakšen znak gnilobe? Imajo vaši user posted image  tudi kaj podobnega???

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zobki
19.1.2006 20:27:27   
Anonimen
a pr zobarju sta že bla? na unem preventivnem pregledu? če ne mata se zdej šanso naročit pa še to vprašat. js sem našo smrklo vlekla že pr neih 7h mescih k sem opazla da ma take črtice na zobkih samo so ble rumene in je rekla zobrca da je to napaka v sklenini in da tko pač je da naj edin paim da se nau začela sklenina luščit al pa kej, pa če to opazim nej jo hit prpelem da ji premažejo zobe z eno zadevo. no ampak zanimivo se mi zdi, da zdej pr 18. mescih teh rumenih črtic nima več in ma set šestnajstih lepih belih zobkov.

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zobki
20.1.2006 11:36:01   
Maxica
Ne, Lara, pri zobarju še nisva bila, imava pa 9.2. posvetovalnico, pa bom kr pediatrinji to pokazala.
Sem pa včeraj prav pod luč še enkrat to pregledala (kolikor je pač pustiluser posted image ) in mi je bolj zgledalo, kot da bi bil zobek oz.povrhnica sklenine odrgnjena. Kot da bi si "spraskal" tisto belo z neko stvarjo. To zna biti pa kr nevarno za začetek gnilobe, kaj?!user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zobki
21.1.2006 21:56:56   
BARBARA R.
Mene je tudi že zaskrbelo na podoben način, ko je zobek še lezel ven. Vendar se ji je le hrana zataknila med zobek in dlesen. ........... Dvomim, da ti bo v posvetovalnici kaj pomagala v zvezi s tem. Pri nas vem, da nebi nič opravila. Raje pokliči otroškega zobozdravnika. Saj tako majhnim in na mlečnih zobeh ne delajo nič, vendar boš vsaj vedela pri čem si.
 
   user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...
Še zadnjič: besede, ki jih mora prebrati v...
Ko ženska postane mama, se življenje obrne na glavo. Nič ni več tako kot prej. Vsaki mamici se kdaj zgodi, da hrepeni po...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?