Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Punce sem v 11-t in mi je danes začela ena osmica rovart, si očitno želi na dan pokukat. Vzela sem že lekadol, pa mi nič ne pomaga. Moja zobarca danes ne dela. Ima mogoče katera kak pameten nasvet, s čim naj omilim bolečino?
v lekarni se dobilo ene zeliščne kapljice mogoče altalex-če se ne motim in si jih nakapljaš na vato in daš na zob in bo za silo!!!!!!!al pa pojdi k dežurni zdr lp
Hvala punce. Sem se zdele namazala z kremo za otroke (z dentinalom), pa za enkrat pomaga. Meta. ti se pa spomniš Miha in Žiga. Mene takrat še ni blo tu gor. Ja Vas je pa moj res redno obveščal. Je bil tko bogi, k Miha ni in ni hotel ven. Se enkrat hvala za vse nasvete. Jutr pa zobarco klicat.
Od enega lekadola ne bo nič narobe ne z mano ne z pikico. Preverjeno in tud g. ga priporoča ob kakih bolečinah. Problem je z aspirini, ki pospešujejo krvavitva. Sicer je bil pa to prvi lekodol po več kot pol leta, pa verjetno tudi zadnji do novembra. Drugače bi bilo, če bi jih zobala kot bonbončke. Sicer sem pa zdej že skor čist ok. Se je očitno nehala duvat ta presneta osmica in bo še malo pod kožo ostala. Hvala vsem za nasvete.