|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zopet ta seks
23.9.2010 11:05:18   
kambiatek
Vsem, ki ste kakorkoli na forumu, en lep pozdrav. Sem poročen moški. Z ženo imava enega (že preskrbljenega) otroka. Vanjo sem se zaljubil, jo osvojil in po enem letu in pol sva se poročila. Ko sva postala fant in dekle, mi je že na enem izmed prvih srečanj dala vedeti, da hoče nedolžna pred oltar. O poročni noči, v kateri sem jo prvič videl golo, nebi rad pisal. Bila je polomija na celi črti, začinjena s solzami. Zjutraj pa je bila žena še vedno nedolžna. Nič bolje ni bilo na poročnem potovanju, le joka ni bilo. Počasi so se stvari začele urejevati in do poroda je za silo šlo. Po porodu pa se je žena spolnim odnosom začela izogibati kot hudič križu. Marsikaj sem poskušal, vendar brez uspeha. Pogovori so se končali tam, kjer bi se morali šele začeti. Tudi drugi poskusi so propadli.   Na pijačo s prijatelji nisem hodil nikoli (sem popoln nealkoholik in nekadilec). Doma opravljava gospodinjska in hišna dela enakovredno. Tako kuham, pomivam, pospravljam, sesam, obešam perilo… Le likam ne, zato mi pa kot naravoslovcu pripadajo vsa hišna vzdrževalna dela. Nisem prevelik romantik, nisem pa nikoli pozabil na njen rojstni dan, god, obletnico poroke, obletnico začetka najine hoje in na dan žena. Kar zadeva seks, lahko rečem, da sem jo, ko (če) sva sploh bila skupaj, skušal zadovoljiti in na splošno mi je uspelo.   Najino zakonsko življenje je do sedaj potekalo v treh obdobjih. V prvem obdobju sem upal, da se bo situacija počasi uredila. V drugem obdobju je nastopila reakcija na neuspeh. Bilo je veliko tako močnih prepirov, da sem si vedno želel, da je to zadnji. Pa je zopet prišlo do prevelike napetosti in do izbruha. Tretje obdobje je prineslo mir, kajti obupal sem in žene nisem več spolno nadlegoval. Kot po čudežu so se prepiri nehali. Sedaj živiva prav  zgledno.   Pravijo, da moški želimo partnerico, ki bo v kuhinji kuharica, na cesti dama, v postelji pa k**** (ženska). Od naštetih lastnosti sem si želel tretjo. Dobil pa sem odlično kuharico, na cesti damo, le v postelji daleč od želenega.   Zakaj je seks na zadnjem mestu ali ga pa sploh ni. Žena ni bila na sploh nikoli preutrujena, ali nikoli tako zasedena s časom, da bi se zato izognila posteljnim užitkom. Moti me, da ženskam, ki jim seks ne paše, svetujete, naj na silo ne spijo s svojimi partnerji. Kaj bi rekli, če bi jaz ženskam svetoval, naj ne kuhajo, naj ne pospravljajo, naj ne likajo…, če jim to ne paše. Zakaj je to pri seksu povsem nekaj drugega. Pričakujem čim več komentarjev, nasvetom se pa raje izognite, ker je prepozno za kakršnokoli reševanje in spremembo situacije. Bom pa z veseljem opisal kakšen zanimiv dogodek iz najinega (ne)spolnega življenja.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zopet ta seks
23.9.2010 11:17:47   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: kambiatek
Kaj bi rekli, če bi jaz ženskam svetoval, naj ne kuhajo, naj ne pospravljajo, naj ne likajo…, če jim to ne paše.

Za druge ne vem, ampak jaz ne bi rekla nič. Ker počnem zelo malo od citiranega. Sem popolnoma negospodinjski tip ženske (nujno zlo + linija najmanjšega odpora). No, ampak nadoknadim pa pri seksu, tako, da se je moj g. Mož naučil vsega zgoraj omenjenega (saj revežu ni preostalo drugega).

(odgovor članu kambiatek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zopet ta seks
23.9.2010 11:37:00   
ronja
Moti me, da ženskam, ki jim seks ne paše, svetujete, naj na silo ne spijo s svojimi partnerji.

To navadno rečemo zato, ker seks, če je prisiljen, ne more bit dober. In ker v tem primeru že vnaprej obupaš: dobro itak ne bo, torej dajmo noge narazen,d a bo dec dal mir. To ni ne spoštovanje do njega, ne do nje. Štekaš, zakaj rečemo, da rajši ne, če nista oba za? Saj tudi me vas ne silimo (pri moških je to tudi malo težje).

Ne bi pa seksa enačila s pospravljanjem in kuhanjem. Ješ lahko zunaj, za pospravljanje si lahko najameš gospodinjsko pomočnico, če imaš seveda dovolj denarja za to, ampak seks je pa malo več od same telovadbe ("želeo sam da joj ljubav nije aerobik" - Zabranjeno pušenje). Je vez med partnerjema, pa tudi veliko težje živiš breu njega kot brez kuhanja in pospravljanjauser posted image .

pa te razumem: tudi jaz ne bi mogla živet z nekom brez seksa (se nama je obema mešalo, ko pol leta nisva smela - stroga prepoved zdravnikov v 2. nosečnosti). Ampak ni pa to isto kot gospodinjenje, ni to neka naloga, ki jo moramo opravit. Je naša potreba in želja in čustvena in intimna vez s partnerjem. Tega pa ne moreš prisilit - kot se lahko prisiliš skuhat špagete.

Eno vprašanje: ali je tvoja žena slučajno zelo globoko verna? Ker poznam nekaj takih punc in jih je večina imela kar probleme v spolnosti - težko se sprostiš, da je to vse ok in naravno in prav, če si celo živeljenje poslušal, da je to nekaj slabega, umazanega, grešnega (ne učijo povsod tako, vem, samo te, ki jih poznam, so imeli ravno zato probleme).

(odgovor članu kambiatek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zopet ta seks
23.9.2010 12:01:10   
zvezdan
kambiatek ne vem kaj naj ti rečem na vse to. Meni je spolnost v užitek tako, da se ne morem poistovetiti z ženskami ki so do spolnosti indiferentne. Nikakor pa ne bi bila pristaš reka: pred poroko nič! Avto tudi pelješ na poskusno vožnjo preden ga kupišuser posted image
Če pa zakon zdrži brez seksa...nekateri pravijo da ja.user posted image


_____________________________

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Zopet ta seks
23.9.2010 12:01:18   
kambiatek
Imel sem sestanek. Kot predsednik sem bil vedno urejen tip top. Tokrat pa ne. Ko me je žena videla, je vskliknila: Ja, za božjo voljo, kakšen pa si. Dejal sem, da niman ustrezne srajce. Počakaj, takoj ti jo bom zlikala. Čez 20 minut sem bil zopet tip top in šel na sestanek. Bil je ponedeljek. V soboto sem jo kot takrat že malo hudoben možek popoldne povabi k posteljnim aktivnostim. Takrat pa: Ali si nor, veš, koliko dela imam. Kdo se pa sredi popoldneva valja po postelji. Hotel sem ji odgovoriti, da marsikdo, pa sem to zadržal zase. Seveda je bilo to v tretjem zakonskem obdobju. 


(odgovor članu kambiatek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Zopet ta seks
23.9.2010 12:04:09   
bučkabb
no na to sem tudi jaz pomislila, ali jo je vera tako zaslepila (glede na to da je hotela nedolžna pred oltar) in verjetno pri vzgoji ni dobila nobenih informacij glede spolnosti in ji je to tabu tema....

kaj pa reče sama na to, zakaj ji do tega ni???

mogoče bi bil en temeljit pogovor na prvem mestu, mogoče če iz tvoje strani jemlje kot napad bi jaz poskusila da bi se z njo pogovorila kakšnja prijateljica po žensko.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Zopet ta seks
23.9.2010 12:13:55   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: kambiatek
Bom pa z veseljem opisal kakšen zanimiv dogodek iz najinega (ne)spolnega življenja.

Zakaj pa oz. komu na čast?
In kaj je sploh zanimivega pri nespolnem življenju?

(odgovor članu kambiatek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Zopet ta seks
23.9.2010 12:17:21   
kambiatek
Oprosti, imaš prav.

(odgovor članu kambiatek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Zopet ta seks
23.9.2010 12:19:24   
ronja
In kaj je sploh zanimivega pri nespolnem življenju?

ma, veliko je zanimivega - saj ni samo seks zanimiv. Zanimivo je že to, da nekaterim to rata - in tudi kako to izvedejo.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Zopet ta seks
23.9.2010 12:23:24   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
In kaj je sploh zanimivega pri nespolnem življenju?

ma, veliko je zanimivega - saj ni samo seks zanimiv. Zanimivo je že to, da nekaterim to rata - in tudi kako to izvedejo.

Nisva se razumeli user posted image . Ne pravim, da je seks edino v življenju, kar je zanimivega. V bistvu me je zanimalo, kakšen je smisel opisovanja nespolnega življenja. On zaradi opisovanja doma ne bo seksal, žena pa tudi ne. Skratka - s tem se problema ne bo rešilo.
No, saj se mi zdi, da se ga tako ali tako ne bo.

Kambiatek - zakaj pa nimaš ljubice?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Zopet ta seks
23.9.2010 12:27:05   
ronja
Ja, kot je napisal je nad rešitvijo že obupal. Seksal zato ne bo nič več, mogoče bo nam razširil obzorja, da ni samo naš model pravi ali pa se bomo zato vsaj zavedli, kako srečo imamo, če se nam bo zdel ta njun model nesprejemljivuser posted image . Vsako zlo za nešto dobro, pravijo.

Pa vsaj dolgčas mu ne bo.

Glede ljubice: saj mogoče jo ima?

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Zopet ta seks
23.9.2010 12:28:01   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
mogoče bo nam razširil obzorja, da ni samo naš model pravi

Kateri model? A ta, da življenje brez seksa ni... hmmm, no, ja... življenje?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Zopet ta seks
23.9.2010 12:30:15   
ronja
Model zakona ali izvenzakonske skupnosti. Jaz si je ne predstavljam brez seksa, ti verjetno glih tako ne, pa očitno obstaja in mogoče niti ni slaba. Zato pravim, da nama lahko razširi obzorja. Navsezadnje bi tudi midve lahko dolgo zdržali brez seksa, če bi bili v to prisiljeni (recimo na samotnem otoku brez drugih ljudi). Pa nama verjetno vseeno ne bi bilo brezveze živet... ne vem, sem se očitno filozofije od Bakfarka in Frodice nalezlauser posted image . Pa slabo mi je in drisko imam in verjetno to tudi vplivauser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Zopet ta seks
23.9.2010 12:31:59   
barni
Jaz ti lahko samo rečem, da je veliko veliko veliko razlogov zakaj ženski ni do seksa in ni vedno samo preutrujenost ali hiter življenski tempo. In prepričana sem, da bi se marsikatera ženska prepoznala v tem tudi tako zelo zelo zelo odklonilnem odnosu do seksa. Zakaj tvoji ni verjetno v prvi vrsti ve ona, v drugi pa si po napisanem sodeč verjetno skušal izvedeti tudi ti, samo se mi zdi da več ali manj neuspešno?

Me je pa vedno čudilo, da se še danes dogaja, da se poročajo pari, ki pred tem niso nikoli živeli skupaj (kako pa vejo, da si potem ne bodo šli na živce) in celo niso imeli spolnih odnosov pred poroko (kako pa veš, če ti moški/ženska sploh sede)? Ampak prav ta mesec se je ponovno zgodila taka poroka zelo blizu mene. Morda malo lažje razumem, ker je bil samo cerkveni del, tisti civilni del je bil samo formalnost, ker pač mora biti, da je uradno. Ma ne, ne razumem.

A lahko eno vprašanje zate? Zakaj se nisi ločil (predvidevam, da nista ravno sredi 20 let, ko praviš, da se ne da več nič narediti)?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Zopet ta seks
23.9.2010 12:33:50   
Vijoličarka
Mene pa moti, da tebe moti, da se ženskam, ki jim seks ne paše, svetuje, da naj ne spijo s partnerjem 'na silo'.

V bistvu bi ti vse: gospodinjo, na ven damo, pa še seks. Prva dva pogoja sta izpolnjena, tretji ni.

Zakaj ni? Svojo ženo si po karakterju najbrž vsaj malo poznal pred poroko. In kako ti pristopaš k seksu? Glede na to, da ti je vseeno, če ona uživa ali ne, samo da raztegne noge in 'bang, bang, bang, thank you mam' in če k temu dodamo še njeno vzgojo, ji do seksa najbrž ne more biti kaj dosti. Če se ji ti približuješ v smislu: to je tvoja dolžnost, daj, da se izpraznim... me ne čudi, da ji ni do tega.

Kot pravi moj mož: v rokah virtuoza je vsaka violina lahko Stradivarka.

Nikdar v življenju mi še ni prišlo na misel, da bi dala samo noge narazen, da izpolnim dolžnost. Če ne gre, pač ne gre. In moj mož bi bil na smrt užaljen, če bi kdaj kaj takega storila.

Ampak kakorkoli že.

Glede na to, da sta si na tem področju tako različna, pa da imata otroke že preskrbljene, ne razumem, zakaj še vztrajata skupaj? Zakaj ne gresta vsak svojo pot? Srečnejša bosta. Ona zato, ker ji nihče več ne bo očital, da ne seksa, ti zato, ker si boš lahko poiskal partnerko, ki bo dala noge narazen.

S tvojo ženo ni v resnici nič narobe. Samo taka je, take so njene želje in potrebe oziroma neželje in nepotrebe. Tvoje so pač drugačne. Torej nista za skupaj. Zakaj se mučiti?   


_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu kambiatek)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Zopet ta seks
23.9.2010 12:34:27   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Navsezadnje bi tudi midve lahko dolgo zdržali brez seksa, če bi bili v to prisiljeni (recimo na samotnem otoku brez drugih ljudi).

No, ajde, saj tukaj se celo strinjam s tabo, ampak dokler živimo v svetu, v katerem pač živimo in dokler toliko kur*ev hodi naokrog (pa še jih delajo), ni šans, da grem jaz med nune.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Zopet ta seks
23.9.2010 12:36:13   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka
Kot pravi moj mož: v rokah virtuoza je vsaka violina lahko Stradivarka.

Edino sranje je to, ker so virtuozi redkost. user posted image

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Zopet ta seks
23.9.2010 12:49:40   
ronja
kerensa, saj midve se kar dostikrat strinjava (sploh glede seksa) - in tudi tu se strinjam s tabo - tudi jaz nisem za med nune (pa ne samo zaradi ateističnega prepričanjauser posted image ).

meni se pa zdi, da večina fantov želi in se trudi, da bi bilo puncam všeč. Ali sem pa samo jaz mela tako srečouser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
23.9.2010 13:40:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Zopet ta seks
23.9.2010 13:51:10   
branka81
Se mi kr mal smiliš,ker sex je vsaj zame zelo pomemben v zvezi..z mojim bivšim sem bila 3 leta v vezi,zlat fant,super sva se razumela,ampak sex pa ni bil bogve kaj...na koncu je blo že prau dolgočasno,ni blo več strasti...tko da sm naredila konec...bolje da sva prijatelja....zdaj pa sem v zvezi,sm mamica in imam res moškega,ki sm si ga vedno želela...pomaga v gospodinjstvu in pri bebiki pa še odličen ljubimec je..še skor včasih mal preveč potreben hehe
Tko da po moje je vama potreben en dober pogovor,da razčistita kako naprej,pač povej ji,da tko ne gre več,sej nisi župnik,da ne boš sexal...pa veliko sreče in spolnih užitkovuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Zopet ta seks
23.9.2010 14:53:49   
mojamura
kambiatek a si pomislil na to, da ti nje najverjetneje spolno ne privlačiš?


_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu kambiatek)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Zopet ta seks
23.9.2010 15:31:15   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: kambiatek
Zakaj je seks na zadnjem mestu ali ga pa sploh ni.

Spolna zloraba v mladosti, katero je tako globoko potisnila, da je na njo pozabila. Ne bi želel ugibati kakšnega ranga a vsekakor takšnega da npr. na zunaj niti ni ne vem kaj, na psihi otroka pa izredno globoka.

(odgovor članu kambiatek)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Zopet ta seks
23.9.2010 15:50:07   
mojamura



IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

IZVIRNO SPOROČILO: kambiatek
Zakaj je seks na zadnjem mestu ali ga pa sploh ni.
 
Spolna zloraba v mladosti, katero je tako globoko potisnila, da je na njo pozabila. Ne bi želel ugibati kakšnega ranga a vsekakor takšnega da npr. na zunaj niti ni ne vem kaj, na psihi otroka pa izredno globoka.



na to sem tudi jaz pomislila


_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Zopet ta seks
23.9.2010 16:12:10   
Colt
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil
Spolna zloraba v mladosti, katero je tako globoko potisnila, da je na njo pozabila. Ne bi želel ugibati kakšnega ranga a vsekakor takšnega da npr. na zunaj niti ni ne vem kaj, na psihi otroka pa izredno globoka.


Točno to je bila moja prva misel ob branju tvojega posta. Rana ostaja in se ne manjša. Je pa prisotna, pa čeprav jo je ona verjetno že pozabila. Odtis v podzavesti pa je ostal in sedaj (že desetletja) za to plačujeta oba. Moje spoštovanje da si ostal in da se trudiš, malo je takšnih moških. Morda ne bi škodilo če bi spravil vajin iskren pogovor na še višji nivo in tudi strokovna pomoč ne bi škodila.

Grega

ps. Fajn se mi zdi da nisem več (skoraj) edini petelin v kurniku user posted image


_____________________________

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!



(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Zopet ta seks
23.9.2010 16:43:40   
Vijoličarka
Poleg fizične spolne zlorabe v mladosti, je možno tudi, da je bila na nek način psihično zlorabljena - torej vzgojena, kot da je spolnost nekaj grdega, nečistega, neprimernega, tiste ženske, ki jim je všeč, so kur*be itn....

Potem pa prvo srečanje s spolnostjo. Morda jo je bilo panično strah, da bo 'morala izpolniti dolžnost', potem pa je še mož pristopil k njej na tak način: češ, zdaj pa daj, to je zdaj tvoja dolžnost. Kasneje je sicer potrpela in dala noge narazen, ker je najbrž želela otroka, ampak njej pač ni jasno, v čem je štos.

V bistvu je pionirka svoje vrste, kajti na tak način so bile vzgajane in tretirane na trume slovenskih deklet. Sumim, da praktično vse ženske iz moje družine po mamini strani. V preteklosti je bil zraven prisoten še paničen strah: ko vsaj ne bi prišel ata spat k meni, ker potem je takoj otrok... O tem se ne govori, ampak to je pač dolžnost in preseneča me, kolko mladih deklet, mlajših od mene, še danes misli, da je to njihova 'dožnost'. In trpijo in si, v poplavi svobodnjaštva in, vsaj po moje, pretirane nagnjenosti k seksu na vseh področjih, tega sploh ne upajo priznati.

Prvi korak je, da ženska reče: ne. Njeno telo je njeno telo in ni nikogaršnja sužnja, da bi bila dolžna zadovoljevati njegove potrebe. En normalen in zrel moški bo to sprejel in bil zato tudi nagrajen. Moški, ki pa je vzgojen že s strani svoje mame, da mora on dobiti vse in s strani družbe in medijev, kako pomembna je njegova zadovoljitev, pa bo pomagal ustvariti žensko, ki se vedno bolj in vedno bolj v paniki odmika.

Zdi se mi precej verjetno, da je ženska, o kateri teče beseda, žrtev spolne zlorabe (praktično vsaka ženska ima vsaj eno tako izkušnjo), vzgojena na tak način, da je njen spolni nagon poteptan, pa še prvo srečanje s spolnostjo in vse nadaljne je bilo katastrofalno. Zato ona tega, razen bolečine in strahu nima nič.




_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?