|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   a je vam to normalno?
25.1.2010 19:02:33   
Anonimen
...da vam tašča po stanovanju vodi obiske (ki mimogrede niso prišli k tebi), jih pelje v spalnico, kopalnico otroško sobo, jim odpira omare in razkazuje kaj kje imamo!!! Mislim jst bom ponorela enkrat. Če kaj rečem, ali pa grdo pogledam, sem pa jaz grda in pač da so oni tko navajeni. Tanajboljš da grem enkrat na pol naga iz kopalnice v spalnico in me na hodniku prestrežejo "obiski"user posted image
Uf sem jezna! Kaj naj naredim, dase to ne bo ponavljalo, hkrati pa, da se ne bomo zaradi tega skregali-čeprav je to skorajda nemogoče?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: a je vam to normalno?
25.1.2010 19:07:39   
Klemy82
OMG jst bi tak ****is dobila, da bi kaj po zraku letelo.
Mislim, ne, to ni normalno.
Nima ona kaj hodit po tvoji spalnici, vodit zraven obiske in jim razkazovat tvoje stvari. Milsim, od kod ljudje dobijo take ideje sploh? Mislim, jst živim en štuk pod taščo, večino dneva sem sama doma pa mi na misle ne pade, da bi sama hodila gor in ji šnofarla po rečeh, kaj šele, da bi družbo zraven pripeljala.user posted image
Kaj pa tvoj pravi na to?
Draga moja, če do zdaj nisi postavila meje, bo treba po mizi udarit. Resno.
Ali pa si tudi ti navabi kolegic na obisk, pa jim pojdi pokazat še taščino spalnico pa kopalnico. Pa obvezno še, kake gate nosi.user posted image Saj to je pri njih čist normalno in v navadi, ne?
Pišuka, verjamem, da ti bo počlo, še men je zdajle šel pritisk na 250 ko sem tole prebrala.


_____________________________

Jst.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: a je vam to normalno?
25.1.2010 19:07:54   
marantz
zakleni stanovanje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: a je vam to normalno?
25.1.2010 19:16:29   
Anonimen
Ja, meni naraste pritisk zmeraj ko samo pomislim na to, kaj šele ko se dejansko dogajauser posted image . Verjemi, da bi bilo njim čist navadno, če bi res enkrat za foro pripeljala svoje kolegice in jim začela njihovo stanovanje razkazovati-še sami bi hiteli odpirat vse predale in omare.
Na žalost stanovanja ne morem zakleniti, (razen vsako sobo posebej) ker je v najinem štuku še vedno sestra od mojega in bi jo dejansko zaklenila ven iz sobe...no, to je pa že spet druga pesem, ki mi para živce in zato odlašam s popolno selitvijo tjauser posted image .
Mojemu je to navadno, ker to gleda že celo življenje. Če mu rečem da se je o tem treba pogovorit, reče da se bo, naredi pa popolnoma nič. In ko meni spet zakuha med enim izmed mnogih nenapovedanih tur skozi stanovanje, sem jaz tista ki se grdo obnaša in viha nos!

(odgovor članu marantz)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: a je vam to normalno?
25.1.2010 19:45:41   
Gina
Seveda da ni normalno, da en hodi po tvojem stanovanju. A je to sploh tvoje stanovanje, mislim vajino, ali ima ona še reči notri? Če stanujeta v tem stanovanju samo vidva in sestra, pač zaklepajte vhodna vrata, pa ključe dajta še sestri. Tvoj bo moral razložit svojim, da to ne gre. Je pa nevljudno in nezaslišano, da si kdo sploh to spomni počet svojemu sinu in snahi. Mi je pa znano, ja. MOja bivša tašča je to delala. Samo navadno ko nas ni bilo doma. Z rezervnim ključem. Sem jo 2x po nesreči presenetila ko je po omarah stikala. Kaj naj ti rečem - bolniki. Smo morali ključavnico zamenjat, da je bil mir.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: a je vam to normalno?
25.1.2010 19:51:14   
ajsek

IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24
... zato odlašam s popolno selitvijo tja...


Jaz bi na tvojem mestu lepo odlašala, dokler ne bi bila prepričana, da bo to moj dom in ne avtobusna postaja. Obiski not in ven, sestra v sosednji sobi,... vse lepo in prav, ampak jaz po tvojem nicku sklepam, da si noseča in v roku parih mesecev boš potrebovala še več miru in tišine (dojenček pa sploh), zagotovi si ju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: a je vam to normalno?
25.1.2010 19:51:50   
Petka09
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

aj naj naredim, dase to ne bo ponavljalo, hkrati pa, da se ne bomo zaradi tega skregali-čeprav je to skorajda nemogoče?



Hja, morala boš pokazati odločnost, če želiš, da se te bo spoštovalo. Pač, diplomatsko in elegantno se boste o tem morali pogovoriti. Je pa res, da bi tu glavno vlogo moral met tvoj partner, ker je to njihova bajta, njegova mama, njegova sestra. On bi moral vodit pogovor in predstavit vajine zahteve.

Samo če so oni tako navajeni, da je to hiša "brez meja" potem bi to bil zanje velik šok, če bi pa ti zdej res nardila hajko, da ne želiš vstopa v tvoje stanovanje brez njihove vednosti. Brez prepira verjetno res ne bi šlo.

Sicer pa, kot že tisočkrat rečeno: zakaj si rihtate stanovanje nekje, ko že v štartu vidite, da stvari ne bodo laufale?? Pa ko bo otrok, je vse še slabše. Takrat se itak babicam in dedkom mal "zmeša" user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: a je vam to normalno?
25.1.2010 20:02:43   
TomTaylor
v sex šopu si nabavi opremo in jo nastavi v omare. Ko pridejo obiski se pa naga uleži na kavč/posteljo. Garantiram da se taščin "obhod" nikoli več ne ponovi. Ne garantiram pa da te ne bodo imel za neprištevno.

_____________________________

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: a je vam to normalno?
25.1.2010 20:19:39   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

v sex šopu si nabavi opremo in jo nastavi v omare.


jap, super ideja. pa glej da bo dildo čim večji, črn in postavljen namesto marijice na eno poličkouser posted image

in ja. jaz bi čisto ven padla. pa se ne sekiram ravno za vsako stvar,ki jo naredi tašča. ne večuser posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: a je vam to normalno?
25.1.2010 20:20:40   
rija
nosečka, še nekaj....če je ta trebušček na sliki tvoj, ti moram povedat, da je prekrasen user posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: a je vam to normalno?
25.1.2010 20:28:30   
kajajaka
torej še ne stanujeta tam?
Jaz bi na tvojem mestu dragemu postavila ultimat - ali se vsi usedete in ob kavi dogovorite kaj ja in kaj ne ...
ali pa se ne preseliš tja in konec... Tukaj ne bi popuščala.

Jaz v tako že ne bi šla, ker bo samo še slabše. Če te ima rad bo razumel, da ste vi sedaj ena samostojna družina in sta njegova starša le sorodnika.Čče tega ne razume... si jaz ne predstavljam življenja k takšni skupnosti... žal

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: a je vam to normalno?
25.1.2010 20:30:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

v sex šopu si nabavi opremo in jo nastavi v omare. Ko pridejo obiski se pa naga uleži na kavč/posteljo. Garantiram da se taščin "obhod" nikoli več ne ponovi. Ne garantiram pa da te ne bodo imel za neprištevno.


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa...ja, čez dva meseca dobimo novega člana in ni dvoma da bo še huje. Odlašati z selitvijo v nedogled torej ne morem. Ko sva začela izdelovati stanovanje zgoraj je bilo vse v najlepšem redu...naredita tako kot vama paše, morata biti posebej...blablabla, zdaj ko smo dejansko na tem in ko sva že precej vložila notri, je pa zgodba popolnoma drugačna kot bi se zasukalo za 1000 stopinj in ne za 100user posted image .

Gina: sej ko se bo sestra odselila bova komot lahko zaklenila stanovanje in bo mir, samo kaj ko bo do takrat preteklo še ene 5 let(po njihovih besedah), ker je ravno začela hišo zidat, do takrat se bo pa meni lih strgalo in bomo pomoje spakiral nekam-čist možno.
In tašča to dela tudi ko mene ni med tednom. In potem samo sprašuje kaj imam to gor, kje sem ono dobila...aaaaaa men pa pritisk naraste, da bi jo najrajš s prvim avionom na tahiti poslalauser posted image .

petka09: saj ravno to čakam in govorim mojemu, da se je treba pošteno pogovorit že zdaj, pa naj bo zamera zdaj in ne potem čez par let, ko bom jst že čist živčna. Moj pa samo govori da bo, od tega pa nič. Fora je pa še ta, da jaz od doma tega vtikavanja in šnofanja nisem navajena in mi je to absurd in nekaj nenormalnega. Pomoje bom jst samo napokala tamalega potem vsak dan in bova šla k našimi dokler moj ne pride iz službe, ker drugače bo skos visela gor in se vtikavala-na žalost je še hujše ker je v pokojuuser posted image in nima pod milim nebom nič za počet, pa še prvi vnuk bouser posted image

(odgovor članu TomTaylor)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: a je vam to normalno?
25.1.2010 20:36:41   
rpli poli oli
user posted image ja halouser posted image bi zbežala iz te hiše kar se da hiteruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaeva bo samo še slabše ko boš rodila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: a je vam to normalno?
25.1.2010 20:41:09   
x_srečka_x
Ne to ni normalno.
Ko sva se midva odločala o tem sva šla raj na "svoje" pa čeprav najemniško, imam pa mir in skozi moja vrata mi nihče ne hodi kar tako sploh pa "nepovabljen".


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: a je vam to normalno?
25.1.2010 20:41:18   
babyloverka
ma to ne moreš verjet kaj en folk dela user posted image  jaz bi na tvojem mestu tudi ta staro na tahiti poslal, no tam je prelepo zanjo in karta predraga, raje jo pošlji kam v uzbekistan.
vem da sem malce nesramna ampak tudi to kar ona dela tebi je nesramno

daj se odločno pogovori s tvojim in on potem dalje ker drugače bo vse le še slabše ko pride bejbi.

in btw res lep buši

_____________________________

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu rpli poli oli)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: a je vam to normalno?
25.1.2010 21:33:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

nosečka, še nekaj....če je ta trebušček na sliki tvoj, ti moram povedat, da je prekrasen user posted image


in btw res lep buši
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka



in btw res lep buši



Hvalauser posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: a je vam to normalno?
25.1.2010 22:09:09   
luan

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

v sex šopu si nabavi opremo in jo nastavi v omare. Ko pridejo obiski se pa naga uleži na kavč/posteljo. Garantiram da se taščin "obhod" nikoli več ne ponovi. Ne garantiram pa da te ne bodo imel za neprištevno.


Točno tako.Potem pa počakaj, da naredi obhod, pojdi k njej in se ful razpizdi, da če bi kako stvar rada imela, naj si kar kupi in ne tebi krade.Nekaj časa sploh ne boš slišala zanjo tok ji bo nerodn.Pr men je ravno to vžgalo.Aja pa v pričo tasta sem popizdla in je bil revež ful zmeden, kaj je zdaj to on meni ukradla.To je bla svetska fora.Sam jaz sem ji nastavla sado-mazo scenouser posted image .
Od takrat je mir.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: a je vam to normalno?
26.1.2010 9:11:08   
pety78
Pr men je ravno to vžgalo.Aja pa v pričo tasta sem popizdla in je bil revež ful zmeden, kaj je zdaj to on meni ukradla.To je bla svetska fora.Sam jaz sem ji nastavla sado-mazo scenouser posted image .
Od takrat je mir.


Ali se lahko v malo več detajlov spustiš? user posted image user posted image user posted image

_____________________________



(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: a je vam to normalno?
26.1.2010 9:26:18   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

...da vam tašča po stanovanju vodi obiske (ki mimogrede niso prišli k tebi), jih pelje v spalnico, kopalnico otroško sobo, jim odpira omare in razkazuje kaj kje imamo!!! Mislim jst bom ponorela enkrat.



Kako da še nisi?


_____________________________

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: a je vam to normalno?
26.1.2010 9:36:26   
pridna_janja
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

...da vam tašča po stanovanju vodi obiske (ki mimogrede niso prišli k tebi), jih pelje v spalnico, kopalnico otroško sobo, jim odpira omare in razkazuje kaj kje imamo!!! Mislim jst bom ponorela enkrat. Če kaj rečem, ali pa grdo pogledam, sem pa jaz grda in pač da so oni tko navajeni. Tanajboljš da grem enkrat na pol naga iz kopalnice v spalnico in me na hodniku prestrežejo "obiski"user posted image
Uf sem jezna! Kaj naj naredim, dase to ne bo ponavljalo, hkrati pa, da se ne bomo zaradi tega skregali-čeprav je to skorajda nemogoče?


meni je tudi šlo na zivce ko je moj bivši vsem pokazal spalnico potem ko si je zriktal dnevno sobo pa spet vsem pokazal,samo za dnevno sobo me ni toliko motlo ko pa za spalnico


_____________________________

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: a je vam to normalno?
26.1.2010 9:57:08   
n€na
Kaj naj naredim, dase to ne bo ponavljalo, hkrati pa, da se ne bomo zaradi tega skregali-čeprav je to skorajda nemogoče?


Postavi tvojemu ultimat, al boste živeli za sebe al pa se ne boš nikoli selila...

Midva sva živela skupaj z njegovimi starši in ni bilo nič kaj prijetno....Vsaki dan smo se pogovarjali, da bi pa bilo fajn, če bi se zrihtalo še spodnje stanovanje-ostalo je pri besedah, dokler nisem popizdila...Nekje maja 2008 sem rekla mojemu, če ne bomo do novega leta na svojem, jaz spakiram kufre...Na svojem smo bili že Oktobra 2008...

(odgovor članu pridna_janja)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: a je vam to normalno?
26.1.2010 9:57:30   
Naja31
Ni normalno.
Kako pa imate lastniško razmerje urejeno?
A je zgornji del napisan na vaju'?
Ker če ni, je ona itak lastnica in tako se očitno tudi obnaša. Nekdo pride k njej na obisk in pač razkaže še drugi del njene hiše.
Bojim se da bo še slabše.
Uredita lastniško razmerje, ali pa pojdita na svoje.

(odgovor članu pridna_janja)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: a je vam to normalno?
26.1.2010 12:00:33   
baguSka
Uf sem jezna! Kaj naj naredim, dase to ne bo ponavljalo?


Ji pac poves, ne!? S tem da bos ti tiho in samo pri sebi pizdila, ne bo nic boljse!user posted image

In ji pac poves na LEP nacin, sej ni treba da skregate zarad tega!?user posted image In ji tud poves da se ne zelis kregat, zato ji ravno s tem razlogom poves, da tega kar pocne NE ZELIS in ji rajsi poves, kot pa da bi se zarad tega kregali..

Ce sama nima 5 cistih, da ne ve da to kar pocne ni prav, ji pac TI postavi meje! In v TVOJEM stanovanju naj se jih drzi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: a je vam to normalno?
26.1.2010 12:05:35   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor
... v sex šopu si nabavi opremo in jo nastavi v omare. Ko pridejo obiski se pa naga uleži na kavč/posteljo. Garantiram da se taščin "obhod" nikoli več ne ponovi. Ne garantiram pa da te ne bodo imel za neprištevno.
Nekaj v tem stilu. user posted image

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: a je vam to normalno?
26.1.2010 12:07:59   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

Ja, meni naraste pritisk zmeraj ko samo pomislim na to, kaj šele ko se dejansko dogajauser posted image . Verjemi, da bi bilo njim čist navadno, če bi res enkrat za foro pripeljala svoje kolegice in jim začela njihovo stanovanje razkazovati-še sami bi hiteli odpirat vse predale in omare.
Na žalost stanovanja ne morem zakleniti, (razen vsako sobo posebej) ker je v najinem štuku še vedno sestra od mojega in bi jo dejansko zaklenila ven iz sobe...no, to je pa že spet druga pesem, ki mi para živce in zato odlašam s popolno selitvijo tjauser posted image .
Mojemu je to navadno, ker to gleda že celo življenje. Če mu rečem da se je o tem treba pogovorit, reče da se bo, naredi pa popolnoma nič. In ko meni spet zakuha med enim izmed mnogih nenapovedanih tur skozi stanovanje, sem jaz tista ki se grdo obnaša in viha nos!



Uf.. tole mi je pa nekak znano.. jst poznam sicer par, ko je on pri njej (njenih) in sta uredila zg.stuk. In je (bla) sestra se vedno pr njima.. Ampak takoj ko je ona zanosila (partnerka od mojga frenda) sta sla do starsev in povedala, da zelita, da se sestra izseli iz njunega nadstropja, ker zelita imet tam otrosko sobo.. Kaj hujsega! Ampak sta pac povedala, da se bosta v nasprotnem primeru odselila, ker zelita imet svojo privatnost in ne gre drugace. Kreganja in slabe volje je blo baje na pretek in se vedno se vcasih grdo gledajo okol tega in tud moj prjatu in njegova partnerka sta se ornk sfajtala zarad tega, ampak ON ni popustil in gotovo! In je tud ona spregledala da ni druge, kot da se starsem upre. In jima nekak uspeva.. za1x. Baje so pa tud starsi kr uletaval gor brez da bi se najavla al pa potrkala itd. Pa sta pac usekala po mizi. No, trenutno pa se mal vec kregajo zarad vzgoje njihovega vnucka... ker spet hocjo met vse prste zravn!user posted image Mislim punce, bejzte stran od starsev kukr vas noge nesejo - resno!!! Rajs v najem v garsonjero, kot prezivljat take more...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?