|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   adaptirano mleko
6.1.2006 23:52:29   
janjamodra
Imam štirimesečnega sina. Hranim ga z mlekom Beba1. Problem pa je v tem, da nikoli ne pokaže, kdaj je sit-pojedel bi verjetno toliko, dokler ne bi bruhal. Držim se okvirno tistega, kar je zapisano na embalaži-koliko naj bi pojedel. Zmerja poje vse-ko mu nato ponudim še čaj, naredi nekaj požirkov, nato pa več noče-tudi joka ne, zato sklepam, da je sit. Če pa bi mu dala še mleko, pa bi kar jedel-brez neke mere. Hraniva se na 4 ure. Skrbi me, kaj bo, ko bom začela uvajati gosto hrano-a bo imel takrat mero oz. bo pokazal, da je sit? Ima katera podobne težave? Res me skrbi, zato se vam že vnaprej zahvaljujem za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: adaptirano mleko
7.1.2006 13:04:44   
Anonimen
nč skbet. moja je bla ista. do 5. mesca sva se dojile pol prešle na hipp pa sem se držala mer na škatli pa mesce in je pojedla tolk pa konc. bi tut več sam ji nism dala, jokala pol tut ni. ko sva prešle na gosto hrano bi pa lahko tut pojedla kukr bi ji dal, pa sem se pol po nasvetu patronažne držala da recimo 6. mesečnik poje na obrok 2 deci. uvajat sva začele pri 4. mescih! no in je dolg dolg jedla na obrok po 2 deci zdej pri enem letu in pol pa ponavad tut tolk ne poje.

(odgovor članu janjamodra)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?