|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   aglurab in nosečnost
19.9.2008 17:18:10   
Anonimen
Sem v 18. tednu nosečnosti in po gin. navodilu sem do 10 tedna jemala Aglurab 2x dnevno po 1 celo tableto. Povsod ga tako zelo odsvetujejo v nosečnosti. Mene pa skrbi, da bi zaradi njega lahko prišlo do kakšne okvare pri plodu. Na NS pa nisem bila. Ima katera s tem izkušnje?
Jemala pa sem ga zaradi neredne mens. in pco.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: aglurab in nosečnost
19.9.2008 18:08:03   
Hope2
Ko sem ga jaz jemala, mi je G rekel, da ga moram nehat jemat takoj, ko zagledam plus. Malo mi je čudno, da si zaradi PCO jemala tako dolgo, saj ko si enkrat noseča, PCO nima več vezeuser posted image .
O okvarah pa nič ne vem, niti kako bi lahko aglurab vplival na plod. Zdaj kar je, je, bolje mislit pozitivnouser posted image . Še malo pa boš imela morfologijo in boš tam vse videla in zvedela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: aglurab in nosečnost
21.1.2009 22:29:23   
žabica80
Pozdravljene, jaz semjemala aglurab in prometrium do 14- tedna nosečnosti in sem rodila zdravega sinčka, zdaj je star 8 mesecev in je pravi korenjak, tako da nič ne skrbet, samo poslušat svojega izbranega ginekologa in mu zaupat in bo vse OK.

Lp

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: aglurab in nosečnost
21.1.2009 23:26:11   
petrazg
Mi j epoznana tvoja skrb...Jaz sem v prvi nosečnosti tudi jemala Aglurab, do 9 tedna , ko sem ugotovila, da sem noseča. Potem se je pa tudi pri meni pojavilo vprašanje kako naprej... moj g je rekel, da ni nič narobe, edino da je večja možnost za splav v prvih 3 mesecih. Dal mi je tablete Dabrosten, ki sem jih potem jemala do cca. 16 tedna. Pa sem za vsak slučaj še Pušenjaka preko Mon-a vprašala, pa je povedal skoraj identično kot moj g...  Sedaj imam doma prekrasnega fanta...

Brez skrbi, saj bo vse ok...

(odgovor članu žabica80)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?