|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   alergija
11.8.2008 10:00:55   
J.L.
mene pa zanima kako pri dojenčkih ugotavljajo če so na kaj alergičnni? z krvnimi ali kako drugače? kako poteka? ostane v B ali ni nujno?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: alergija
12.8.2008 14:05:41   
simona2
Pri nas so pri prvi user posted image  naredili kožne in krvne teste. Baje naj bi bili slednji bolj zanesljivi in naj bi se že zgodilo, da eni pokažejo alergijo drugi pa ne. V bolnici pa ni potrebno ostati, greš samo na alergo odelek na Pediatrično, pol pa steče postopek. Kožni testi so vidni takoj, krvne pa dobiš naknadno.

Jaz sem imal zelo pozitivne izkušnje z bioresonanco. Mi je takoj dignosticiral alergijo (še pri meni ugotovil intoleranco na KM) na KM pri user posted image  in tudi terapije so bile učinkovite, tako da pri naslednjem testiranju na alergološkem ni pokazalo več alerije, samo na žalost sem šla veliko prepozno, saj je bilo narejeno že veliko škode pred tem in user posted image  je imela že močno poškodovana prebavila, tako da imamo še zdaj probleme pri treh letih s hranjenjem, saj je takrat v času alergije ful zasovražla hrano.

_____________________________

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?