|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   alpsko mleko
10.9.2005 20:28:58   
p&b
Mene pa zanima kdaj ste svojim malčkom začeli dajati alpsko mleko in katero 3,5 ali 1,6?Zanima me tudi,če ga je potrebno prekuhati ali ne?
Kako pa je s sokovi literskimi,naprimer juis,jabolčni...kdaj lahko začnejo piti te?
Najlepša hvala za nasvete in lep večer!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   alpsko mleko
10.9.2005 20:35:18   
tesa
Pri na nikoli ne kompliciramo in sem mojemu tamalčku dajal že pri pol leta alpsko mleko in to 3,5. V glavnem sem delala razne rižkote z njim. Res pa je, da nismo imeli nobenih alergij in sem ga v večini še dojila.

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   alpsko mleko
10.9.2005 20:42:36   
BaniT
Uporabo mleka priporočajo šele pri enem letu- zaradi alergij. Je pa res, da vsaka mamica dela po svoji presoji; sama sem na nekaj stvari alergična, zato bom počakala še par mesecev. Tako kot pa pravi Tesa, da ni opazila nobenih reakcij, predvidevam, da tudi sama ni alergik, pa se mi tudi zdi v redu. Sam mama sama ve, kaj je otroku najbolje. S tem se strinjamo najbrž vse mame!

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   alpsko mleko
10.9.2005 20:47:33   
Pi-kica 1
Pozdravljena!

Jaz bom raje z alpskim mlekom še počakala, ker je zelo alergeno. Tudi v vrtcu smo imeli kar nekaj primerov alergije na kravje mleko. Sokove pa mu že kar nekaj časa dajem, čeprav oranžnega raje ne, ker je tudi alergen. Kupujemo breskev, jabolko, hruško in sicer kar literske od Fructala.

LP

Pi-kica

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   alpsko mleko
10.9.2005 20:48:01   
nynna
Jaz ga pri naši uvajam od ponedeljka. 3,5 navadno mleko, prva dva dni sem ga redčila z vodo ker mi je babca tako rekla pa ga Lina ni hotela piti potem sem ga pa nehala mešat in dodajam kakšen grisolino, pa keksolino, pa ga več spije kot je prej adaptiranega. Pa rekla mi je naj ga prevrem. Če nebi šla sedaj v vrtec bi sigurno počakala do dopolnjenega enega leta.

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   alpsko mleko
10.9.2005 20:56:41   
Pi-kica 1
Aja, pa naj bi bio 3,6, ker vsebuje maščobe, ki so nujno potrebne za razvoj otrokovih možganov.

LP

Pi-kica

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   alpsko mleko
10.9.2005 22:41:42   
bunkica
ne alpskega,ne pomurskega ni potrebno prekuhavat,ker je itak obdelano na uht-ultra high temperatur.....tak,da se tut vse nepotrebne bakterije uničijo in dodajo takšne ,ki so za zaščito črevesne flore....

priporočajo ga šele pri kakšnem letu starosti,vendar pa res vsaka mama najbolje ve za svojga otročka.......jaz sem svojima začela dajat pomursko 3,5 tut že pri 9.mes.....

če kero kaj zanima naj se javi ...moj namreč dela v pomurskih mlekarnah na sterili,to je pa oddelek,kjer se polni mleko itd....tak,da sem seznanjena z vsemi podrobnostmi....

LIN....če te še zanima(še v stari rr sem ti oblubla kakšne razlage)....se mi javi....nisem pozabla nate

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   alpsko mleko
11.9.2005 1:04:59   
Jančika_
Pri enem letu, 3,5%.

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   alpsko mleko
12.9.2005 16:05:38   
asija
Pri osmih mesecih, ko so ji naredili teste za alergijo.
Alpsko mleko je bilo negativno. Še sam pediater mi je rekel, naj ji ga začnem počasi dajati. Najprej sem ga redčila. 1:3. Saj boš sama opazila, če se bodo pojavile kakšne spremembe. Takrat pač prenehaš. Sedaj imamo mleko od pomurskih.

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?