|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   apartma hrvaška
26.1.2009 11:53:35   
livia
Ker na Hrvaškem še nikoli nismo dopustovali user posted image , prosim za pomoč.

Iščem kak tak kraj, da bo iz Lj največ 3 ure vožnje. Drugi pogoj je apartma ali klimatizirana prikolica v bližini plaže. Plaža primerna za otroke t.j. veliko naravne sence, kaka igrala v bližini, mivka ali drobni kamenčki. Pa da bo finančno ugodno.

Najprej smo hoteli it šotorit na Korziko, a mož pravi, da bova spet samo za froci laufala, da bo prenaporno. Prestavili na drugo leto. Nato sem iskala kak družinski hotel v Avstiji, našla, vse oh in sploh, a drag. 2300€/teden. Potem iskala Djerbo ali Grčijo, a ni navarne sence. Verjetno bo letos treba na Hrvaško. user posted image

Svetujte mi prosim kje na Hrvaškem se najde zgoraj opisano, link do kakega pametnega apartmaja,itd. Dobrodošl kakršne koli informacije.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: apartma hrvaška
26.1.2009 12:00:18   
bskrle
Poskusite na Lošinju, kjer je ugodna klima. Že konec junija pa prijetno kopanje.

AJa, tudi letos bosta letala za otroki, dokler niso stari tako 3, 4 leta imajo dopust le otroci, starši pa takrat, ko spijo. 

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: apartma hrvaška
26.1.2009 12:01:32   
Anonimen
http://www.istria.info/en/umag-novigrad/apartment/11075/apartment-umag-novigrad.php


http://www.travel-design.com/hrvaska/namestitve_apartmaji_porec.htm?gclid=CITAy-WJrJgCFQ9WtAodmhmfng


http://www.adriatica.net/private/det_slo__4ji3n3k3k3p3hh5ji3p__.htm


http://hrvaska.mons.hr/index.php?mjesto=3&t=a&n=Zambratija_Apartmaji


Oziroma v guglu odtipkaj taole: info-katerokoli ime hrvaškega mesta in na koncu še  .it

(odgovor članu livia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: apartma hrvaška
26.1.2009 12:44:45   
muška
fajn družinski hotel v Avstriji je Heidi hotel Falkertsee na 1900 m . Tam je tam svetovno, sicer ne dopustujemo v hotelu, ampak v privat hiški, ampak samo okolje je božansko.

http://www.almerlebnis.at/

< Sporočilo je popravil muška -- 26.1.2009 12:46:45 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: apartma hrvaška
26.1.2009 18:34:02   
silvy
Joj, mi smo se imeli na Lefkasu  (Grčija) ful fanj. Bili smo 2 družini. Vzeli smo apartma s klimo, se je izkazalo boljše kot hotel. Mislim, da je stal 600 eurov na osebo. Obvezno pa moraš rentat avto (mislim, da bil v visoki sezoni ene 350 urov/ teden s stolčkom vred).Prečesali smo cel otok, bili vsak dan na drugi plaži, rentali smo 2-3 dežnike in otroke dali v čolniček pod dežnike. Moški so bili pod dežniki, ženske smo se pa sončile. Plaže fenomenalne. priporočam za družine. Bila sem pa že na veliko otokih v Grčiji. Bili smo pa s 15-mesečnima otrokoma.

Drugače pa je zelo fanj v kamp hišicah s klimo v kampu Straško na Pagu. Plaža tik hišice, otroci lahko spijo, ti imaš babyphone na plaži. Ni pa ravno poceni. Vem, da je bilo 100 eurov na dan-hišica za 4 osebe. Moraš pa bit dovolj hitra, da dobiš prve vrste.

Na Cresu pa imaš kamp hišice v kampu Kovačine, sem jih videla v živo. Lepo zgledajo, a ni klime. So pa v senci, v borovem gozdičku. Plaža je tik, prodnata plaža.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: apartma hrvaška
26.1.2009 18:38:21   
silvy
Te cene veljajo v  visoki sezoni (prva polovica avgusta). Za Lefkas pa je vkljuičena še letalska karta. Če greš junija, je 100% manj.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: apartma hrvaška
27.1.2009 13:48:37   
livia
Silvy, saj veš, da jaz nisem za izležavanje na soncu. Moji dve pa tudi ne bosta 2 minuti v bazenčku. Jaz bi rabila gozd, ne 2 senčnika. user posted image
Najprej me zrajcaš s člankom o družinskih hotelih, da sem se čist zapalila, a ko bi vsaj bili malo cenejši. To bi mi bil idealen dopust. Ker je večina hotelov na 1000 m nadmorske višine, se ponoči sigurno da spat brez klime oz. celo kak kovter je obvezen. Plavanje, sprehodi, narava, razvajanje, temperature idealne. Samo malo ceneje bi moralo bit, pa bi blo res idealno. user posted image
Ti si vročine navajena, jaz ne več. Mi celo poletje spimo s kovtrom. Ko sem lani prišla na morje 2 dni nisem mogla dihat.
Iščem dalje, hvala za predloge.

(odgovor članu silvy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?