|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   aptamil ali novalac?
25.3.2005 10:18:21   
Pilar
Kakšne so vaše izkušnje, pa tudi cena me zanima...jst v bistvu še dojim, sam včasih pa malo zmanjka:zmeden:, star je pa 3,5 meseca, pa ne bi kupila tistih ta velikih paketov ( 2x400, se mi zdi no, da je toliko noter), a obstaja kaj manj...ma upam da me razumete kaj sem hotla vprašat, pa lep pozdrav vsem!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   aptamil ali novalac?
25.3.2005 10:52:41   
Lunca1
Aptamil dobiš v majhnih vrečkah (za 200 ml) v DM-u.

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   aptamil ali novalac?
25.3.2005 11:04:48   
puncica
Mi smo probal oboje. Smo misl da bo novolac kaj boljš, ker je pač novo na tržišču, pa je bila tamala totalno zaprta, pa smo prešaltal na Aptamil, kjer ni težav.

Drugače pa je Novolac manj pakiran ampak se baje da dobit Aptamil po porcijah, v DM če se ne motim. RibicaPR je nekje napisala. Tako da pejt pogledat al pa njo kontaktiri al pa mal pobrskaj po forumih, jst zdele ne najdem kje je bilo:zmeden2:

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   aptamil ali novalac?
25.3.2005 18:30:54   
Anonimen
Tudi našega je Novalac totalno zaprl! Ni pomagal niti tisti proti zaprtju.

(odgovor članu Pilar)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   aptamil ali novalac?
25.3.2005 18:43:52   
morskadeklica
jaz imam pa drugačno izkušnjo. Pri aptamilu so bile težave, jo je napenjalo, pri novalacu pa ni problemov. Imamo tistega proti krčem. Po moje je najbolje da probaš, pa boš videla, kateri bo boljši.

lp:muca:

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   aptamil ali novalac?
25.3.2005 23:31:48   
mavrica
:zmeden:

Pozdravljene!

Mi smo pa zaradi mojega jemanja antibiotikov probali namesto dojenja za kakšen teden preklopiti na umetno mleko. Po priporočilu lekarničarke smo vzeli Novalack 2 in smo obupali. Upam da pri vas ne bo tako, ampak moj malček ga je samo okusil in dobesedno izpljunil. Z očkom sva se čudila in probala še večkrat, a brez uspeha. No sva ga nazadnje poizkusila tudi sama. Fuj, bljak, ni čudno da ga malčki ne pijejo. Nato pa nama je babica svetovala Aptamil in da če ga otrok takoj ne sprejme, da se ga za nekaj dni rahlo sladka, ter potem sladkor ukine. Baje da ga tako lažje navadijo.

Veliko sreče!

Mavrica in Žiga9nebesa

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   aptamil ali novalac?
25.3.2005 23:32:13   
Urška*
Tudi mi imamo Novalac, pa je vse vredu.Sem zelo zadovoljna. Najprej sem imala proti krčem, zdaj pa imam proti polivanju. No, Žan ima ne jaz.:)

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   aptamil ali novalac?
27.3.2005 16:36:23   
Anonimen
Mi smo pa imeli prvih 10 dni Aptamil. Ker smo imeli hude krče, smo po nasvetu patronažne in zdravnice prešaltali na Comformil. Tega smo imeli do prejšnjega tedna, torej skoraj mesec in pol. Ker pa krčem še vedno ni videti konca, smo sedaj en teden na Novalacu proti krčem. Je 100x boljšega okusa kot Comformil in tudi krčev zaenkrat ni toliko. Res pa je, da blato ni tekoče, kot je bilo prej. A vseeno zaenkrat še aka vsak dan ali vsak drugi dan. Bomo videli, kako bo dalje. Comformila je pojedel vsak obrok 110 ml, ko pa smo mu dali Novalac, pa kar nima dosti in sedaj poje vsakič 125 ml. Upam, da ne bo kaj narobe, da nas ne bo zdravnica kregala. Bomo videli v torek, koliko se je zredil.:zmeden:


(odgovor članu Pilar)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   aptamil ali novalac?
27.3.2005 20:10:10   
Anonimen
Tudi naš je Novalaca pojedel več od Comformila.

(odgovor članu Pilar)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   aptamil ali novalac?
29.3.2005 21:49:44   
iva01
jaz sem vsekakor za Novalac, Aptamil in Comformil sta ga sam še bol zaprla, potem pa sem probala dajat novalac IT pa ga je mali ful dobro sprejel pa še dost boljšega okusa je kot Comformil. Novalac je vsekakor najbolj primeren če ga le dojenček sprejme,tud v ljubljanski porodnišnici uporabljajo Novalac.

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?