|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   barva - blond
15.7.2009 15:18:57   
livia
Do zdaj sem se vedno barvala na blond v salonih. Ker je to kar drag šport, sem zdaj pomislila na barvanje doma.
Iščem kako kvalitetno barvo brez amoniaka, ki ima kako lepo toplo blond barvo, ki ne povleče na oranžno. Kaj svetujete????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: barva - blond
15.7.2009 18:01:15   
jakaracman
Najbrž če želiš imeti lepo barvo las in kvaliteto svetujem še naprej barvanje v salonu.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: barva - blond
15.7.2009 19:09:46   
diva 4
Vsekakor ti svetujem , da še naprej to opravljavš v salonu.Res , da sem frizerka , vendar blond barvanje ni kar tak in je velik procent možnosti , da se ti ponesreči.Ker to kar ti nekdo svetuje , da je fajn barva in ne prime na rumeno, lahko na tvoj las reagira čisto drugače in si potem z rumenimi lasmi ali pa po možnosti lisasta, da ne naštevam dalje.

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: barva - blond
16.7.2009 9:50:19   
Ula3
Imela sem enake težave kot ti, zato sem se začela barvat sama. Uporabljam keune barvo, pepelnato blond, ki ubije ves rumen pigment in jaz imam še lešo barvo kot prej. Mogoče poskusiš na kakšnem skritem pramenu in se odločiš!

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: barva - blond
16.7.2009 11:15:09   
BarbaraE
Jaz se že od nekdaj barvam sama, k frizerju sem šla le po pramene in ko sem šla s temne nazaj na blond. Trenutno mi najbolj odgovarjajo od granier in dejansko pri teh barvah nisem postala rumena ali oranžna kot pri nekaterih. Je pa res, da je odvisno od las, katera barva ti fajn prime. Mogoče boš morala malce preskusiti, ker ni nujno da bo tebi ta barva, ki meni super prime, enako dobro prijela.

(odgovor članu Ula3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: barva - blond
16.7.2009 11:56:31   
kajalin*
Sama se barvam,je pa res da nimam rdečega pigmente zato nikol nimam problemov z rumenim ali oranžnim odtenkom.Rdečega pigmenta ima moja mama polno,uporablja od "kene" šampon za zbijanje rumene barve in ima lepo sivkasto blont odtenek.Poskusi,prej pa kupi ta šampon,dobiš ga v tuševi drogeriji.Srečno!

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: barva - blond
16.7.2009 12:51:32   
anchy_
evo še moje izkušnje: do pred enim mesecem sem bila tudi jaz blond. najprej sem se barvala sama doma, ampak je bila blond barva premalo bela zame, zato sem šla v salon. Barva je bila sicer super, moji lasje pa ne več. Rezultat: nazaj na rjavo in striženje čist na kratko. Lahko pa povem kateri odtenki ne povzročajo rumene oziroma rjave barve-preverjeno doma in tudi frizerka mi je potrdila: pepelnata barva doma, v salonu pa perla-in dejansko perla barva bolj ubije kot pepelnata. Sem pa probala vse možne barve, na koncu so  mi bile najboljše od Schwarzkopfa-ne vem točno katere, je pa škatla belo modra, odtenek pepelnato blond.

_____________________________

Če si nečesa močno želiš, bo vse stvarstvo stremelo k temu, da se ti želja uresniči ...


(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
10.8.2009 15:07:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu anchy_)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?