|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine v spodnjem delu trebuha
5.9.2009 15:22:19   
zala1
Pozdravljene, prosim za pomoč. Sem v 19. tednu in že tretji dan imam bolečine v spodnjem delu trebuha, gre predvsem za zbadanje, ne vem krče?. Danes je ta bolečina še hujša. Drugače je vse ok, nimam nobenega izcedka, samo boli me ful. Čutim, če sedim, hodim, ležim, nič ne pomaga. Prav tako me boli trtica. To zbadanje je zelo čudno, kot da bi hotlo vse ven udarit. Mogoče imam tudi malce trd trebuh, ne vem več kaj me sploh boli. Je to normalno pri rasti otroka, ali ne? Naj grem na urgenco ali počakam?
hvala. lp.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečine v spodnjem delu trebuha
5.9.2009 15:46:21   
tailor
to je normalni,bo minlo..raste

(odgovor članu zala1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bolečine v spodnjem delu trebuha
5.9.2009 15:46:33   
vekybel
pozdravljena,
po mojem mnenju nosiš otroka nisko in pritiska, zelo pametno bi bilo da greš k dežurnemu, ker tej krči so lahko tudi popadki. Moja svakinja jih je imela tudi v 5mesecu nosečnosti in je mogla ostati v bolnišnici.
Svetujem ti da pokliči zdravnika in med tem časom počivaj, vleži se!
Pa javi kako je ok! Vse bo vredu.

(odgovor članu zala1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: bolečine v spodnjem delu trebuha
5.9.2009 17:28:26   
čebelca2
ojla. jst sem imela v 19.t ful hude krče, približno v predelu jajčnika. bolečine so bile tko močne da spat nisem mogla, ne sedet, ne ležat ne nč. in sm šla na urgenco in v bolnico kjer so odkrili vnetje sečil, zadeva ni resna, če se pravočasno zdravi z antibiotiki. lahko se pa zakomplicira če ni zdravljeno. jst bi šla k zdravniku, če ne dela pa na urgenco po napotnico in v bolnico na pregled. še vedno je možnost da ni nič, boš vsaj mirna če ti to reče zdravnik.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: bolečine v spodnjem delu trebuha
5.9.2009 19:40:27   
Ajda A
Jaz sem mela isto v 18. tednu, sem šla na urgenco ker sem komej iz pojstle zlezla, pa so mislil da gre za uroinfekt, no na koncu se je izkazal da se maternica širi in to je to.  300 mg magnezija na dan in bolečin ni:)

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: bolečine v spodnjem delu trebuha
6.9.2009 13:51:49   
naja78
živ.
pravijo da če bolečina izgine oz je v intervalih ni skozi prisotna,ni hudega.v nosečnosti se bojimo bolečine,ki je stalna in ne popusti.
če te skrbi,pojdi do G,naredu ti bo uz,pregledal.dal mogočee BUSCOPAN,saj verjetno poznaš.v nosečnosti se ga veliko jemlje.preprečuje krče,zato je v 9 mesecu nosečnosti odsvetovan.pomagal pa bi zelo če bi ga zdaj vzela.relaksira mišice,sprošča črevo,te ne napenja,deluje kot miščni relaksant,ki ne škoduje.
mislim,da je to pri tebi normalno.

(odgovor članu Ajda A)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: bolečine v spodnjem delu trebuha
7.9.2009 22:06:11   
zala1
živjo, sem bila danes pri svoji zdravnici in nič...najprej sem čakala dve ure in pol, da mi je sestra povedala, da naj grem dat vodo in se jutri vrnem. skratka brez veze, mene pa ful skrbi. Bom pač počakala še en dan. Hvala vsem za nasvete. lp.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: bolečine v spodnjem delu trebuha
8.9.2009 15:06:13   
ellie
Pri meni so se tudi začele bolečine 2 dni nazaj. Ponoči sem komaj iz postelje vstala. Sploh, ko sem imela poln mehur. Da ne govorim o bolečinah, ko sem šla lulat. V bistvu so me bolečine spominjale na tiste pri M. In sem včeraj popoldne šla v porodnišnico na pregled...in so me hoteli kar noter zadržat. Ampak, ker je vse kar bi naredili, mi vzeli kri...sem odšla na lastno odgovorost domov. So pa me pogledali z UZ...in ni bilo nič videt narobe. user posted image  primerno velik, gibi normalni, srček ok. Danes zjutraj pa sem šla v laboratorij in do G. In so izvidi ok...ni nobenega vnetja ali česarkoli. Tako da so ugotovili, da gre za normalen pojav v nosečnosti...pač raztezanje. In mi očitno na mehur pritiska...od tam bolečina. Je pa danes že dosti boljše. Pač treba mal več počivat in dosti pit.

< Sporočilo je popravil ellie -- 8.9.2009 15:07:21 >

(odgovor članu zala1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: bolečine v spodnjem delu trebuha
18.9.2009 11:18:42   
Teja K
Živjo vsem!

Jaz sem šele ta teden zvedela, da sem noseča (v drugo oz. tretje - izvenmaternična nosečnost) seveda sem se takoj naročia pri ginekologinji, ki pa me je naročla šele 6. 11. user posted image . Me pa skrbi nekaj, glede na to da sem že imela izvenmaternično nosečnost in glede na to da sem tudi enkrat že rodila, mi je zelo čudno, da me ščipa v desnem jajčniku oz. tam kjer je jajčnik in ne na sredi nad medenico, kot je bilo v prvi nosečnosti (je pa res, da sem imela takrat, dva jajcevoda, sedaj imam sam desnega). Skrbi me, da ni slučajno spet IZ. Ali ima katera podobne težave? Še posebej je špikanje močno, kadar me tišči na vodo, kasneje se umiri, ampak res mi je čudno, da je na desni strani in ne na sredini user posted image . Prosim potolažite meeeeeeeeeeeee!!!!

Noseča pa naj bi po izračunu bila 5. tednov.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: bolečine v spodnjem delu trebuha
18.9.2009 13:37:01   
gapii27
teja...

jes mam sicer obratno...mene tišči na levi strani od jajčnika do kolka...če pritisnem boli občasno ampak to je lahko tudi od črevesja... vrjetno bi te bolelo bolj spodaj in na srfedini če bi bilo kaj narobe, drugače pa raje pokliči zdravnico in ji povej kakšne težave imaš. lahko pa greš samoplačniško na krvni test ene dvakrat in če hormon lepo narašča ni straha. drugače pa mislim da bi te lahko vzela zdravnica, sam vprašanje če bi kaj videla.

srečno

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: bolečine v spodnjem delu trebuha
18.9.2009 14:34:22   
Teja K
O Gapii!

Hvala za dogovor, ja tudi jaz čutim do kolka, bo že tako! Sem že pozabila, kako je bilo v prvi...

Srečno tudi tebi user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: bolečine v spodnjem delu trebuha
18.9.2009 14:35:47   
Teja K
Oj Gapii!

Hvala za dogovor, ja tudi mene boli vse do kolka. Pol bo že tako, sem že pozabila kako je bil v 1. nosečnosti (je že 7 let tega).

Tudi tebi srečno user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: bolečine v spodnjem delu trebuha
19.9.2009 21:30:06   
endrina
No jaz sem take krče dobila v 30.tednu nosečnosti in bilo je 3 dni res grozno. Pregled pri G je pokazal, da je z mano fizično vse ok - otrok se dobro razvija, pretok v popkovnici ok, plodovnica ok, utrep srčka ok, maternični vrat zaprt, krvni in urinski izvidi bp. Ampak kljub temu bolečina ni pojenjala. Tiščalo mi je vse dol, bili so krči, stopnjujoča se bolečina, ki je za moment pojenjala in se spet ponovila. Jokala sem od bolečin. Nisem mogla hoditi. Največji strah je bil, da ne bi kje predčasno rodila.
G me je dal v bolniško, predpisal mirovanje, ko sem se ga res dobeseno držala, pri bolečinah sem vzela spasmex, pila sem magneijeve šumeče tablete. Po enem tednu je zadeva pojenjala. Kaj je bil vzrok temu mi G ni znal pojasniti, je pa preventivno predpisal mirovanje.

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: bolečine v spodnjem delu trebuha
20.9.2009 18:43:15   
Teja K
Endrina, pozdravljena!

mene so ti krči spominjali na bolečino, ki sem jo imela pred časom, ko sem imela tumor na jajčniku, ki je bil večji od jajčnika in mi je pristiskal na živec, da sem komaj hodila... Ampak kasneje se je tumor pozdravil in tudi bolečina je prenehala. Tako, da me je sedaj malo zaskrbelo, ampak se stanje umirja, tako, da upam, da bo vse ok.user posted image


(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
20.9.2009 19:49:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zala1)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: bolečine v spodnjem delu trebuha
21.9.2009 21:14:12   
zala1
živjo, končno mam mal časa, da vam napišem kako se je razvijalo naprej. Sem šla potem naslednji dan nazaj in je bilo vse ok. Urin - ok, odprta nisem - hvala bogu. Zdravnica pravi, da so lahko krči ali pa samo neraztegljive vezi in da moja bebica raste pa da zato boli. Dala mi je buscopan - 3x na dan, počitek in magnezijeve tablete. Sedaj je že bolje. Še vedno boli ampak ni tako hudo. Uživajte v nosečnosti. lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Noro brcanje v trebuščku
video
Poglejte si nenavadno močno brcanje, ki ga je tale mamica doživljala v nosečnosti. Njen trebuh je dobesedno oživel, se p...
Resnična čudežna zgodba: Vaš sin ne bo pre...
photo
Na vhodu bolnišnice je mamo pričakala zdravnica in ji povedala, da sin, star en teden, ne bo preživel.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?