|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine v trebuhu v zgodnji nosečnosti
24.10.2016 17:55:55   
veronika90
Pozdravljene,
sem nova nosečka (v 6.tednu), to je moja prva nosečnost. Prejšnji teden ko mi je test prikazal plusek, me je občasno špiknilo enkrat na levi, drugič na desni strani. Danes so pa bolj prisotni nekakšni "krči" oz nelagodje v spodnjem delu trebuha al kako naj temu rečem kot tisti občutek v času M, ampak v dost dost bolj blažji obliki. Parkrat na dan se pojavijo in popustijo, pa čez nekaj časa se spet ponovi. Je to normalno? Pomeni to raztezanje maternice? Pregled imam šele čez dobre tri tedne, kar je še zelo dolga. Zdaj ko sem stopila v 6. teden se mi je tudi slabost povečala, prsi bolj bolijo, občutek v glavi kot da mi jo bo razneslo, nenehno odvajanje vode, da o hrani ne govorim, nonstop lačna.
Vem da ne bi smela negativno razmišljat, ampak me malo skrbi ker mi je vse to novo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečine v trebuhu v zgodnji nosečnosti
27.10.2016 9:25:50   
bucka*
Živjo!

Ja, to je raztezanje maternice. Lahko te bo bolelo še nekaj časa in bolečina lahko postane tudi močnejša od menstrualnih krčev, pa to ni nič narobe. Edino, česar se "moraš" zdaj bati, je krvavitev. To je edini resni znak za preplah in razlog za obisk gin.
Pa še to, če imaš rjavkat izcedek ni panike, skrb vzbujajoča je sveža kri. Vse ostalo, kar doživljaš, so običajne prve nosečniške tegobe :) uživaj! :)
Upam da sem te pomirila, da ne boš tri tedne živčna.

(odgovor članu veronika90)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bolečine v trebuhu v zgodnji nosečnosti
27.10.2016 20:22:43   
veronika90
Hvala za odgovor user posted image mi je takoj lažje ko berem da to normalno :) Vedno sem imela zelo zelo močne M krče, tako da so tile nosečniški krči v primerjavi s tistimi dosti bolj v blažji obliki, bom potrpela :) Začeli so se mi pa ko sem vstopila v 6. teden, v 5. tednu me je pa samo rahlo špikalo noter. Moram pa potrkat da mi zaenkrat slabost ne dela problemov, na vsake tolko časa je pristona vrtoglavica in omotičnost.

Bom zdaj lažje dočakala prvi pregled :)

(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?