|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolezen in dopust
17.7.2008 14:29:57   
* Mateja *
kaj pa drugega kot nam je tamali zbolel dva dni pred dopustom. Včeraj zvečer nam je zkuhal, kihal je skoraj celo noč, zdej je ok. Ima pa še nos zabasan in mu ne gre še nič ven z njega. V soboto bi pa mogli na morje. Zdej pa ne vem kej čmo narest. Će bo še danes kuhal ga jutri itak peljem pokazat, lahko da ga peljem že danes zvečer če bo imel zdej popoldan vročino.
Komaj čakaš dopust plol pa tako,....

Hvala!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolezen in dopust
17.7.2008 15:03:02   
ThinkPink
Če je samo prehladek in je vročina minila, potem ni razloga zakaj ne bi šli na dopust, sploh če greste kam na morje (kjer bo klima še pomagala k hitrejši ozdravitvi).

Če pa se bo vročina nadaljevala in se bo pokazalo na kakšno vnetje...potem pa vsekakor vprašajte za mnenje P.

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bolezen in dopust
17.7.2008 15:20:46   
srki
Jaz bi se vsekakor odpravila do zdravnika, da mu pregleda npr. kri, da vidi, če se še kaj drugega kuha, kot samo prehlad. Drugače pa vem, kako je, ker je bilo pri nas tako, ko smo šli prvič z njim na morje. Že doma smrkavost, malo vročine, nato pa tam še vnetje oči. Pa še vreme je bilo posrano, non stop tista mrzla burja, celo dež, tako da je bilo res smotano. Smo odšli predčasno domov. Ko pridemo domov, otrok OK, sem pa jaz zakuhala....

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: bolezen in dopust
17.7.2008 15:35:25   
binica
Ej, nam se pa to rado zgodi user posted image
Ampak se je čisto vsakič do sedaj zadnji dan stanje izboljšalo in smo na koncu šli. Lansko leto sem celo dan pred odpovedala potovanje, pa mi odpovedi na agenciji niso dali naprej. Drugo jutro (na dan odhoda) se mala zbudi brez vročine, pa smo se odločili, da riskiramo. Tako na vrat na nos pakiranje in šibamo v Benetke, kjer smo se ukrcali na ladjo. In čim smo zamenjali klimo je bilo z malo še toliko boljše.

Tako da verjamem v to, da boste šli in bo še vse ok. Če ni nič hujšega, bi jaz na vašem mestu kar šla. Vseeno pa pojdi na pregled, da ti P preveri kaj je, pregleda kri itd...

Držim pesti, pa javi nam!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: bolezen in dopust
17.7.2008 15:51:56   
Nika v službi
Najprej na pregled, potem pa odločitev. Če se vendarle izkaže, da je kaj bolj resnega, upam, da imaš rezervacijo z rizikom odpovedi.

Pri nas se letos take zadeve redno dogajajo, pred planiranim odhodom na dopust, ta mala zboli. Smo morali ves čas nekaj odpovedovat, prestavljat.

Srečno!

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: bolezen in dopust
17.7.2008 16:29:22   
*alja*
Ojojuser posted image user posted image , to pa ni fajn.

Ja idi naj ga pregledajo in greš pol brez skrbi. Da nebi blo kaj hujšega in moraš pol nazaj z dopusta.

Držim pesti, da v soboto odrineteuser posted image


_____________________________

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.



(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: bolezen in dopust
17.7.2008 20:27:38   
mojcaziga
Nasveta kakega pametnega nimam glede na to, da je tvoj nedonošenček in je verjetno nanj potrebno bolj paziti kot na napega hrusta. Bi t e pa samo potolažila, da se to ne dogaja samo vam, ampak nam do sedaj še vsako leto (star je 6), s tem, da ni med letom nikoli bolan, ne pozimi, ko je mrzlo, ne jeseni, ko je megleno in vetrovno, in je vse bolezni dobil v tednu pred morjem user posted image user posted image . Mi smo sicer vedno šli na morje, pač z Ospenom, kar nam je svetoval tudi zdravnik. Smo le malo bolj pazili na veter.
Je pa tako, da če so do sedaj izzveneli vsi simptomi je verjetno nesmiselno hodit k zdravniku. So pa na morju verjetno tudi ambulante in bosta dobila zdravila, vkolikor bi to bilo potrebno

lp, Mojca

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: bolezen in dopust
17.7.2008 20:33:42   
Anonimen
Jaz bi sla v nedeljo, ce mu bo temperatura padla.

Sobote bi se izogibala, ker bo verjetno gneca, pa zna to na pol bolnega otroka utruditi dolga pot in cakanje v avtu...Pa na zdravstveno zavarovanje ne pozabi.

(odgovor članu * Mateja *)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: bolezen in dopust
17.7.2008 20:42:51   
tajtaja
Mi smo letos meli popolno katastrofo kar se tiče dopusta. Dva tedna pred dopustom srednji sin hudo virozo z visoko vročino pet dni. Dva dni za njim dvojčica-takrat sem kar šla odpovedat dopust. Dobro da smo meli riziko, pa je šlo vseno več kot 7o€ po zluuser posted image . Nakar je zakuhal še drugi dvojček.
Pa smo rezervirali naslednji teden, nam je dan prej avto rkno. Kar na sred ceste je vse odpovedalo (alternator). Pa smo spet prestavili za dva dni, pa ni bil pravočasno popravljen, pa spet za en dan.
Valjda me je mel na agenciji že poln kufer. Še dobro, da se poznamo.
Na koncu smo šli samo do Žusterne za pet dni.
Dobro da ne dlje, ker sem se danes vračala iz MB-ja in mi je hudič spet crkno. Hvala bogu kakšen kilometer pred domom je začelo z njega brizgat gorivouser posted image user posted image user posted image .
So ga že odpeljali.
Od oktobra do zdaj že tretje sranjeuser posted image .
Toliko o Renaultih.


_____________________________

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: bolezen in dopust
18.7.2008 8:25:00   
binica
Veste kaj meni en kolega trdi? Da otroci zbolijo od takega hudega pričakovanja pred dopustom. On je namreč otrokom skozi govoril o dopustu in se mu je vedno dogajalo, da so otroci zboleli. Sedaj pa prakticira to, da jim več nič ne omenja - ko je dan za it na dopust se pač odpravijo in grejo user posted image user posted image user posted image

Od takrat naprej tudi jaz to prakticiram, že iz vraževerja user posted image

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: bolezen in dopust
19.7.2008 11:03:58   
* Mateja *
Alora, bila sva pri pediatru in je rekla da je viroza z prehladom. kri  pa je pokazala vnetje. Dobila sva summed da mu ga damo, če pred nedeljo nebo boljši. Vročine že včeraj ni imel več, ponoči tudi ne, je pa ful prehlajen. Dopust smo p a prestavili do srede. lastnica ni bila kaj sila zadovoljna, je neki mrmrala, sam ****t ga, mi gremo v sredo. Tako da upam, da se mal skiha do torka. Zdej pa še mene grlo boli!! 

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: bolezen in dopust
20.7.2008 11:23:08   
* Mateja *
No, kašljamo ko norci in pihamo sveče iz nosa!!! Paa ne vem al naj ga peljem šenkrat pokazat al nej mu dam veeno sumamed al nej ga pustim da se sam skiha!!
Groza, kej tazga pa še ne in to na poletje. Pozimi pa zdrav!!!

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: bolezen in dopust
20.7.2008 13:34:46   
mojcaziga
IZVIRNO SPOROČILO: * Mateja *

No, kašljamo ko norci in pihamo sveče iz nosa!!! Paa ne vem al naj ga peljem šenkrat pokazat al nej mu dam veeno sumamed al nej ga pustim da se sam skiha!!
Groza, kej tazga pa še ne in to na poletje. Pozimi pa zdrav!!!



Nisem sicer čisto dobro razumela kako vam je zdravnica predpisala Sumamed, ki je kar močan antibiotik, še le od nedelje dalje. Običajno če kri pokaže vnetje se zdravila začno dajat takoj. In če je temu tako potem bi mu sama dala antibiotik in se ne bi kazala zdravniku oz. bi počakala tistih 48 ur, ko naj bi AB prijel.
Pri izcedku pa tudi poglej barvo, če je izcedek gost in rumenozeleno obarvan je stvar drugačna kot če je izcedek prozoren.

lp, MOjca

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: bolezen in dopust
22.7.2008 18:10:03   
* Mateja *
Mi smo ji pČ POVEDALI DA GREMO NA DOPUST ( PA NISMO RES ŠLI, SMO GA PREMAKNILI ) in zato je rekla, da nam da antibiotik in naj mu ga dam, če bo v nedeljo še vročina. Ker pa jo je imel samo dva dni mu ga nisem dala. Prehlajen je pa še skoz.

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so znaki, ki kažejo na psihopatijo pri ...
Strokovnjaki na področju duševnega zdravja govorijo predvsem o teh štirih znakih.
Otroke uspavam zgodaj
Moji otroci so vedno šli zgodaj spat. Zapadli smo v rutino, ko so smo se odrekli dnevnemu spancu, približno tretje ali č...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?