|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolnica
11.5.2009 15:51:12   
tanjusi
Koliko dolgo lahko pacient leži v bolnici? Ali je kje to določeno?
Konkreten primer:Starejša gospa blizu 90 let leži sedaj v bolnici že skoraj en mesec, je skoraj povsem nepokretna, stanje se ne izboljšuje, dihati skoraj ne more brez kisika. Sedaj pa so zdravniki začeli govoriti da gre stanje na boljše in da bo šla domov...seveda nas skrbi kako bo doma.
Ali je res da več kot en mesec pacient ne mora bit v bolnici, oz. kako je s tem.


_____________________________

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolnica
11.5.2009 16:53:59   
bskrle
Pojma nimam, ponavadi jih sprejeme kakšna negovalna bolnišnica ali dom. Seveda, če je stanje stabilno, lahko dajo domov.



_____________________________

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bolnica
11.5.2009 16:57:42   
žab*ca
Če je zdravljenje zaključeno,da bolnica nima več kaj narediti se je treba začet pogovarjati o domu starejših,če doma ni možno nuditi nego.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: bolnica
11.5.2009 20:52:22   
tanjusi
ponavadi jih sprejeme kakšna negovalna bolnišnica

bskrle, gre se za družino, ki imajo to gospo na skrbi, prav danes so jo premestili v negovalni oddelek, ker vidim da so ti stvari malo znane te prosim da mi poveš, kaj to pomeni in kako dolgo lahko sedaj to traja, gospa očitno brez kisika ne more biti, drugače bi jo že dali domov....

_____________________________

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu žab*ca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: bolnica
15.5.2009 14:34:06   
mala maja
sem imela točno tak problem. Dedka je kap . Je samo vegetiral, ja pa bil stabilen, rabil je kisik imel je mrso in hraniti ga je bilo treba po sondi skozi želodec. Meni so rekli da po taki bolezni zaklučijo zdravljenje po 75 dneh in mi ga hoteli dati domov. Seveda so pomagali najti dom amapk ker je imel mrso ni bilo doma zanj.
Po 75 dneh so mi ga pripeljali domov, amapk ker ga sama nisem mogla imeti je bil na samoplačniški oskrbi v KC, ki stane 100€ na danuser posted image user posted image user posted image . Ko je dobil dom je med potjo do tja umru. S tem da sem morala za vse letati sama, celo po aparat za dovajanje kisika sem mogla it ker ga v domu niso imeli. Izposoja pa se ne spomnim točno koliko je stala. Bolniško posteljo za doma pa dobiš na podlagi naročilnice v DSO Center.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?