Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
....niti postarjnu ne odprem ker sem se v pizamo in tako urejeno zgledam:)....čeprav vsak dan čistim,pucam,likam,perem, brise je nasl.dan kot da nebi hise tikala 1 teden..o kuhanju pa da ne govormo ko je mož ena taka mesna rit pa sam dobroe bi jedu..polpa hiter pol tus po otroka in bit končno mama....dan pa vemo kako sledi.. zvečer pa sem res čisto čisto fučč...pol pa mož stopi v kopalico pa vidi a je kad polna igrač pa reče:nekateri so na doputu...lepoo... takrat paaa popeniiimmmmm...strga se mi..kaj sele da kdo drug vidi...žena doma pa igrače cv banji od 10 min prej...vsaj meni ni lahko..in me zelo zelo užali ko mi kdo reče ..ahh ti si doma mega ti je.oooo pa niii..postala sem služkinja stanovanju,stika nimam z nobenim razen z krpo in metlo,ni m lepo..zato pa komaj čakam delat da sem med ljudmi,čeprav nebo tko komot apak vseeno.. 
. Gre dosti hitreje.
3 dni grem z kolegico na morje... sammaa...pa se med tednom da bo mogu fajnnn laufat z službe v vrtec<:)))) pa res srčno upam da dela tasča popoldne da nebo mu mami pomaaagaallaa:) ha sm pa zleht