|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: cotke za bebike in nosečke 3.6.2006 19:53:54
|
|
|
|
TONČI.
|
Jaz sem bla glih danes gor in sem vse pokupla za otročke. Ne no, sej nekaj sem pustila. V SUSS ( ni tistega b) centru, v drugem nadstropju imajo fredijev obroč za 19 eurov. Neke trgovine imajo pa tudi že akcije oblačil
|
|
|
|
|
RE: cotke za bebike in nosečke 3.6.2006 19:54:26
|
|
|
|
TONČI.
|
To pišem za trgovino v Celovcu.
|
|
|
|
|
RE: cotke za bebike in nosečke 3.6.2006 20:02:41
|
|
|
|
Ro-La
|
jaz pa mam taaaaaaaaaaaaaaaaak zlato sestrco in prjatlce, da ne rabim nič kupovat hvala vam
|
|
|
RE: cotke za bebike in nosečke 3.6.2006 20:08:57
|
|
|
|
kofetek2010
|
prosim
|
|
|
|
|
RE: cotke za bebike in nosečke 3.6.2006 20:25:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Luštkane cotkice . Tud mi2 sva že nakupila nekaj , jah ne morem se upreti, pa lažje bom dočakala prihod najinega sončka, če bo nekaj že pripravljeno . Pa vsake toliko pregledam te male bodije, pa kapico, pa zoknčke, čist prelepo
|
|
|
|
|
RE: cotke za bebike in nosečke 3.6.2006 22:32:02
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz sem tamalemu kupila full dobro zimsko vrečo za voziček pozimi. Pa še kakšne malenkosti tu in tam pogledam. Je pa tudi njihova kavica full dooobra. Ro-la kaj niste vi s tamalim imeli neko laufanje okrog tiste male račke, v katero se je Lanej zaljubil?! Je bila iz Eduscha?
|
|
|
|
|
RE: cotke za bebike in nosečke 3.6.2006 22:55:11
|
|
|
|
Ro-La
|
ena je bila iz Merkurja, tadruga pa iz Eduscha ....pa jih več ni ni nikjer za dobit
|
|
|
RE: cotke za bebike in nosečke 4.6.2006 13:47:27
|
|
|
|
sasabela
|
ej..jest k čist nč ne zastopim nemško, a se da to kaj prek internega naročit, a morš it prav gor v Avstrijo iskat
|
|
|
|
|
RE: cotke za bebike in nosečke 4.6.2006 18:42:08
|
|
|
|
sasabela
|
jest sem se zdej z mojim pogovarjala in je reku, da bova šla enkrat pogledat v Celovec...a mi lahko katera kaj bolj natančno pove kje bi našla to trgovino
|
|
|
|
|
RE: cotke za bebike in nosečke 7.6.2006 8:42:58
|
|
|
|
LUNA06
|
Ojla! A mi lahko katera pove kje v Celovcu je ta Eduscho?
|
|
|
|
|
RE: cotke za bebike in nosečke 7.6.2006 9:28:35
|
|
|
|
manetka
|
En Eduscho je v sklopu Interspara pred centrom Celovca, tam smo mi kupovali .
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Kofein med nosečnostjo.
пеперутка16
Ali je zdravo piti veliko kofeina med nosečnostjo, ali to vpliva na zdravje otroka? Koliko kave je po vašem mnenju "dovoljeno" popiti na dan med nosečnostjo?