|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   danes pa bom
1.8.2008 10:51:15   
snake
prvič delala hrenovke v testu, sodelavka mi je rekla da je hitro in fino, malo za spremembo, ker nisem že dolgo kuhalauser posted image

_____________________________

življenje je lepo
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: danes pa bom
1.8.2008 11:17:56   
fragola
mnjami, full dobro!!!! jaz jih večkrat delam poleti!!!!!!!

_____________________________

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: danes pa bom
1.8.2008 11:27:23   
PAJO
kako se pa nardijo??a napises da bom se jz probala??

hvala,ana

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: danes pa bom
1.8.2008 11:50:48   
danijela in taja
mene tud zanima...al je to tist...testo za pico....zaviješ in pečeš...


_____________________________

za deseto obletnico sva prejela najlepše darilo.....najino sončico Tajo

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: danes pa bom
1.8.2008 11:53:13   
kaja26
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=4717

pri nas jih delamo tako in so vsi zadovoljni

(odgovor članu danijela in taja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: danes pa bom
1.8.2008 14:22:28   
snake
jaz bom to fino zavila v kupljenem testu in pekla 10 minut na 180c tako mi je rekla sodelavka, upam da bo fajn

_____________________________

življenje je lepo

(odgovor članu kaja26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ideje za piknik
photo
Kako si olajšati priprave na družinski piknik? Kaj pripraviti in kako? Preverite nekaj idej, ki so vam lahko v pomoč za ...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?