|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   darilo za mami-"gobelini"
19.4.2005 10:55:58   
ery
Ojla...

Vas moram vprašat, če katera ve kje v Kranju naj bi prodajali gobeline-saj veste-slikico delaš z nitko in daš potem v okvir?
sem se pa izrazila, kaj? :)-

V četrtek ima roj.dan in mi šele včeraj pove kaj si želi...:zmeden2:

Hvala hvala

ery
Neposredna povezava do sporočila: 1
19.4.2005 11:01:29   
baguSka
A jih ne dela tud :fis: -ka???

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.4.2005 11:03:30   
ery
Moja mami bi rada "praznega", da ona sama to dela..
Pa ne vem kje bi prodajali...

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.4.2005 11:05:57   
baguSka
Ja pomoje bo spet :fis: -ka to vedla :zmeden:

No sej mogoče je pa še kšna druga k ma čs to vezt..:zmeden2:

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.4.2005 11:18:38   
polona
Pejd pogledat na Globus v uno trgovino na vrhu, kjer prodajajo tudi tepihe pa take stvari.

LP

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.4.2005 11:24:47   
Blink1
Zdravo

Jaz sem bila včasih obsedena s tem.

Najcenejše (in jaz sem tam vedno kupovala) imajo v tovarniški trgovini v Majšperku pri Ptuju(Tovarna volnenih izdelkov). jaz sem samo poklicala v trgovino in so mi gobelin poslali na dom po pošti. Pa še prospekt zraven.

Pokliči za informacijo: 02/794-23-91. Upam, da še delajo, če ni šlo vse v stečaj:zmeden2:

So pa zares fuuuuuuuullll poceni. Tudi po 10.000 cenejši kot v trgovinah (tisti res veliki)...No, jaz sem za 150x51 cm veliki gobelin plačala 14.000. (nekaj takega nisem čist ziher)

)

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.4.2005 11:28:08   
sašaš

Trgovine z volno in šivalnimi potrebščinami! So pa kr dragi - ta veliki...

Lp :muca:

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.4.2005 11:28:57   
cmokec
Nekaj gobelinov imajo tudi v trgovini VIDA med Primskovim in Planino2. Ali so cene ugodne, pa ne vem

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: darilo za mami-"gobelini"
6.2.2008 11:04:34   
vandamaria
Ker obvladate internet vam svetujem eno hudo dobro stran o gobelinih!!! Delam jih že veliko časa , zdaj take, ki jih štejem in so prekrasni - nič kiča.
http://www.needlework-krif.com/goblen/
Najprej se registrirate, potem izberete v košku in plačate po kartici. Dobiti v 14 dneh in tako naprej.... res so lepi!!!
Drugače pa je v Ljubljani največ izbire gobelinov pri Pavli v podhodu Mestnega gledališča na Čopovi. !!!!

veliko veselja vam želim.... pri tem.... in predvsem bodite vztrajne in izberite tiste najlepše!!!user posted image

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: darilo za mami-"gobelini"
6.2.2008 11:43:10   
cukr07
Poglej tukaj:

http://www.galerija1a.com/gobelini.htm

(odgovor članu vandamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

ime
dojenček223

katero im ti je najlepše

tia (36%)

mia (27%)

tai (12%)

taj (12%)

samanta (7%)

rosita (6%)

Število vseh glasov: 857

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!