|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dvojčki - izkušnje s pediatrično
23.8.2006 11:52:30   
Anonimen
Naša fanta sta stara 12 tednov in eden od njiju mora na kontrolni UZ glavice (nazadnje smo zanj dobili mejno normalen izvid, in sicer na kontroli v MB, kjer smo rodili). Kljub temu, da je pediatrinja napisala napotnico zgolj za UZ na Ulici stare pravde v LJ, smo danes dobili pošto, da moram s tamalim kar na Pediatrično (torej za sprejem). Ker nimam nobenih izkušenj z LJ pediatrijo me zanima, kaj naj sploh pričakujem. Sestra mi po telefonu ne zna povedati, ali bo moral ostati not en dan ali več. Naj povem, da se z obema polno dojimo in da s tem ne nameravam nehati. Tudi ko sem sestri omenila, da ima fant brata dvojčka in da se dojimo, je bila kar tiho. Ima katera od vas kakšno izkušnjo? Hvalezna bom za vsak namig, kako preziveti to kontrolo oz. hospitalizacijo.

hvalezna dvojna mami
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dvojčki - izkušnje s pediatrično
23.8.2006 12:09:51   
darjatimci
Ali morda gre za EEG,glede na to da omenjaš ulico stare pravde.Moja hči je imela prvič EEg na Ped. kl. Vrazov trg,ker pa je ambulanta na Ul. Stare pravde smo hodili potem tja,tudi ko je imela zadnji EEg je bil potem narejen kar tam.Čakanja pa praktično ni,ker se kar držijo ur,nimam izkušenj z dojenčki.Naša punčka ni bila sprejeta,vse je bilo narejeno ambulantno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: dvojčki - izkušnje s pediatrično
25.8.2006 10:46:35   
* Mateja *
Po naših izkušnjah ponavadi naredijo sprejem in pol otrok čaka v sobi, da pride na vrsto, sam smo šli vedno isti dan domov. Do konca izmene zdravnikov smo vedno vse končali. Srprejeti za čez noč smo bili samo enkrat, ko so Nejcu delali nek CMCRF.

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: dvojčki - izkušnje s pediatrično
25.8.2006 10:47:55   
* Mateja *
Sem bila tud jaz vedno vsa iz sebe, da bo treba notri ostat in sem delala paniko, ker 4 meseci bolnice so bili že čisto dovolj.

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: dvojčki - izkušnje s pediatrično
25.8.2006 15:01:32   
Anonimen
Mateja, hvala za info. Mi je kar odleglo.
Samo še to -  je v sobi dovolj prostora za bratca dvojčka in očeta?

(odgovor članu * Mateja *)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: dvojčki - izkušnje s pediatrično
25.8.2006 20:49:49   
anajmad
Je
en lpuser posted image D.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: dvojčki - izkušnje s pediatrično
25.8.2006 23:26:01   
* Mateja *
Midva z Nejcem sva bila sama v sobi, meni so dali uno vojaško posli- to je bilo za čez noč. Ko smo bili sprejeti čez dan smo bili pa v eni mejčkeni sobici skupaj mi trije in še dva otroka z mamico. Smo se kar mal gužvali. Ni panike boste vidli!!! Srečno pa fajn odpravte!!!

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?