Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Saj se smejem zdajle, pa sploh ni smešno. Da ne govorim o svojem fantu, enkrat sem vsa nezadovoljna zarad kakšne malenkosti, drugič pa v
Da ne bo pomote, otročka si zelo želiva oba, to nima nobene veze s tem, da ne bi katera pomislila, da sem zarad teh stvari taka. Ne, enostavno se ne morem več obvladat, ko imam svoje trenutke in me nekaj piči, ne morem nehat težit in biti zoprna. potem pa ko se neurje poleže, mi je žal in pomislim na svojega
in kako sem srečna. Upam, da ne bo čutil te moje zagrenjenosti? Sem brala, da so taka menjavanja volje pri
pogosta, pa me vseeno zanima, kaj ve mislite o tem?

! Oziroma me je že minilo najhujše. Mi pa gre ura na živce, ko tik-taka, moj na začetku ni smel dihat, ker nisem mogla spat, če je dihal, kar pomeni, da sem se selila v dnevno, pa vse me je dvignilo... eh- groza pač....
. . . . Približno tako izgleda moj dan!