Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: SPEEDY SX QUINNY-zadovoljne? 30.10.2006 12:51:49
|
|
|
|
draja
|
Joj Arielca, 1000-krat hvala!!! Zdaj si odpravila zadnjo pomankljivost, ki me je še motila pred nakupom Speedija!! Ti ne morem opisati, kako sem ti hvaležna, ker nimam zdaj nobenega dvoma več o izbiri vozička. Lep pozdrav vsem, ki že oz. še boste uporabljali Speedija!
|
|
|
|
RE: SPEEDY SX QUINNY-zadovoljne? 21.4.2007 9:13:30
|
|
|
|
atena777
|
Mene pa zanima pri katerem mesecu se lahko zacne uporabljati Speedy sportni del, namrec imam tezavo, da mali noce biti vec v kosari (star bo 11 tednov, ker hoce ven gledati). Pa se mi zdi, da je se malo premajhen za v sportni del? LP, A.
|
|
|
|
RE: SPEEDY SX QUINNY-zadovoljne? 22.4.2007 15:33:06
|
|
|
|
Mehičanka
|
V športni del sem jo dala malo pred 4 mesecem. Dokler je samo spala je še šlo, ko pa je začela intenzivno opazovati, pa se ni hotela več vozit. Zato smo šli na Freestyle Comfort - zdaj je OK.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?