|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečnost po konizaciji 6.9.2006 22:50:42
|
|
|
|
Marogica
|
Sama sem imela diagnozo CIN II-III, sledila je operacija s laserjem in sem zanosila obakrat brez problemov. Prva nosečnost je potekala normalno, rodila sem v 40 tednu, nisem imela problemov, sem delala vse kar pač v nosečnosti lahko, brez posebnih omejitev. V drugi nosečnosti pa so se v 32. tednu začeli problemi, imela sem bolečine pri sramni kosti, bila v bolnišnici, kjer so mi odredili strogo mirovanje. Tega sem se tudi držala. Rodila sem v 36. tednu, vendar se še sedaj ne ve, ali zaradi prekratkega materničnega vratu ali pa ker je imel otrok popkovino 3x ovito okoli vratu in mu ni več "pasalo" v trebuhu. Vseeno bodi pazljiva in se raje čimmanj obremenjuj. Najbrž pa ti bo ginekolog tako ali tako povedal, kaj je zate najbolje, glede na tvojo diganozo
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.пеперутка16Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.Da. (
0%)

Ne. (
0%)
Število vseh glasov: 0Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!