Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. No od tedaj je minilo že kar nekaj časa (že 5 ciklusov), danes teče 6. pa se na žalost še ni nič prijelo. Mogoče je moja in moževa želja po še enem naraščaju prevelika in ne dočakava
oz.
. Upamo naprej. Lp.

. tudi js sem imela 2ss in obakrat so mi v bolnici in tudi g. dejali, naj počakam 3 mesece. Prvič sem počakala, po abraziji, 3 mesece, in se je končalo z 2 ss. zdaj sva si dala pavze 6 mesecev. 3 mesece, ki naj bi bili po abraziji pavza+3 mesece za pustimo se presenetit
pa je ni .Bila sem na pregledu pri G in je ugotovila da ima ponovno sluznico zelo debelo.Dala me je na pregled kri če sem spet noseča test je bil pozitiven a zelo nizek (13.91).Zanima me ali je kakšna verjetnos na glede tako nizek rezultat da bo ponovno
), konec aprila sem bila že spet noseča (pa niti nisva nameravala takoj naredit - sicer iz drugih razlogov, ampak se je sam tako odločil;) in zdaj sem že res proti koncu, januarja naj bi prišel moj mali.
...zanima me, ali je možno da zanosim, ker po SS sploh nisem imela
. Predvidevala sem, da bi jo morala dobit v 2.tednu januarja.
ravno takrat, ko bi imela ovulacijo, če bi imela menstruacijo namesto splava.
, pa mi je rekla, da lahko kar takoj, ko bo ovulacija...zdaj nevem če je to v redu, ker sem vsepovsod v literaturi prebrala, da je potrebno počakati vsaj eno