Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
delala do konca, pa čeprav sem odštevala vsako minuto za domov (prej sem pa delala po 16 ur) - no, ker pač nisem pojamrala pri G, tudi nisem dobila bolniške. Sedaj, ko sem drugič
, me je pa pred mesecem in pol dala G sama na bolniško (pri 25 tednih), zaradi nevarnosti prezgodnjega poroda (odpiranje in krajšanje MV), poleg navedenega imam pa doma 1,5 letnika in v službo sem se v eno smer vozila 100 km. Mi je pa sama G rekla, da večina ji takoj ko zanosi zateži za bolniško in jo da kljub temu na bolniško le če sama oceni da je potrebno, tako da če je tvoj G podoben, potem ne boš rabila jamrat, če ni, pa pač poskusi nekako dobiti bolniško - mogoče vsaj za kak dan/teden, da malo prideš k sebi. Je pa res, da če nimaš kakih posebnih težav oz. bo G ocenil, da nosečnost poteka Bp, te v bistvu ne bo imel za kaj dat na bolniško, ker je utrujenost...čist normalno stanje v nosečnosti, vsaj do neke mere.
.