|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Je tukaj kakšna Velenjčanka? 9.11.2006 12:29:03
|
|
|
|
mojcapr
|
Nisem prava Velenjčanka, ampak od blizu. Rodila pa bom v začetku aprila.
|
|
|
|
|
RE: Je tukaj kakšna Velenjčanka? 9.11.2006 13:10:56
|
|
|
|
blue sky
|
Mojca, vidim, da bova obe zibali spomladi . Kaj je kaj novega v Šmartnem?
|
|
|
|
|
RE: Je tukaj kakšna Velenjčanka? 9.11.2006 17:03:22
|
|
|
|
piškotka
|
Tudi jaz sem iz Velenja.
|
|
|
|
|
RE: Je tukaj kakšna Velenjčanka? 10.11.2006 7:24:12
|
|
|
|
blue sky
|
Piškotka, no, me veseli, da res nisem edina Velenjčanka tukaj. A mogoče veš, kje poteka materinska šola - v ZD?
|
|
|
|
|
RE: Je tukaj kakšna Velenjčanka? 10.11.2006 14:46:30
|
|
|
|
barmaz
|
Tudi jaz sem Velenjčanka, čeprav sedaj že par let živim v Šoštanju. Smo te pograšele na telovadbi v rdeči dvorani o kateri je bil že govor na tem forumu. Materinska šola poteka v ZD (sejni sobi) in sicer je datume možno dobiti v ginekoloških ordinacijah. Jaz imam rok 4.2. in bom šla v materinsko šolo decembra. Sicer sem jo obiskovala že pri prvem otroku, a nič ne škodi vse še enkrat slišati. Prijaviš pa se lahko tudi na telovadbo na fizioterapiji v ZD. Jaz sem se za december. Lp
|
|
|
|
|
RE: Je tukaj kakšna Velenjčanka? 13.11.2006 7:29:37
|
|
|
|
blue sky
|
Barmaz, res je, da ne hodim k telovadbi v RD iz enega samega razloga - ob sredah delam do 17h. Škoda, da telovadbe ni kakšen drug dan. V materinsko šolo bo tudi treba počasi, sploh jaz, ki sem prvič . Za telovadbo na fizioterapiji pa sploh nisem vedela. Moja G je rekla, da takšne telovadbe zaradi premalo udeleženk ni več v ZD. No, se bom še pozanimala kar pri njih. Res je, da vsak dan po službi hodim na sprehode, ampak telovadba mi pa tudi ne bi škodila . Lp
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Crkljanje dojenčkov.пеперутка16Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?Vedno se rada/ crklja. (
75%)

Pogosto se rad/a crklja. (
25%)

Redko se rad/a crklja. (
0%)

Ne mara crkljanja. (
0%)
Število vseh glasov: 4Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!