|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Potrebujemo pomoč-da rešimo otroke
11.2.2007 10:02:04   
Meggi
 Drage mame in vse s posluhom za sočloveka!

 Morda ste zasledile zgodbo, ki se je zapletla na forumu Vzgoja- Problematičen otrok.
  Zgodba je zelo žalostna praktično za vse udeležence. Težko je obsojat ljudi, ker nismo šli čez njihove stiske. Morda so imeli prav namen a so skrenili s trezne poti- in tako zašli.

  Po pripovedovanju mamice, bi naj bil otrok problematičen, ker se neprimerno obnaša.  A otrok doživlja težko stisko.  Otrok- 5letni  je izgubil očeta pred letom dni in sedaj z mamico živi že pri maminem drugem partnerju. Dogaja se nasilje, pretepi, psihična zanemarjenost, ima še 2 letno sestrico. Mama ga namerava oddati v Dom, ker ga obsoja. Z ostalim sorodstvom, ne pusti stikov. Na kratko- več poglejte na forumu.
Javil se je Brat te mamice, ki se trudi pomagat in mi je osebno potrdil Resničnost zgodbe. Prosi Pomoč. Pripravljen je aktivno sodelovat s podatki.

   Pojavili so se dvomi o resničnosti zgodbe. Dvom o tem, da bi ne bila resnična je bil res majhen, ker kaj takega si pa nekdo z zdravo pametjo, verjetno ne bi izmislu- niti si jo ne bi mogel- tako krute.

  Z bratom mamice, Pozivava vse, ki ste kakor koli povezane z znanjem psihologije, poznate znanca, prijatelja, koga v inštituciji, svetovalca, da skušate pomagati. Kako bi lahko prostopili k mamici?  Kako se naj obnašajo sorodniki? Kako naj navežejo stik z njo in z otroci?  Kako pomagat tud mamici, da jo psihično stabilizirajo?
Morda poslati kakšno psihologinjo izven inštitucije do njih. Mislim, da tudi mamica potrebuje pomoč- že zato, da sprevidi, da pa nekaj narobe dela tudi ona in ne samo otrok.

Sama nisem poznavalka strokovne plati tega področja, a nekako VERJAMEM- da je tudi tukaj MOŽNA REŠITEV  ali vsaj pomoč. 

  Mislim, da bi skupaj lahko usmerili pot k boljšemu življenju dveh zlatih sončkov, ki si zaslužita lepše in ljubezni polno otroštvo.

Pa hvala vsem, ki ste pripravljene o tem razmišljati, brskati in kakorkoli pomagat. Tudi le z lepimi mislimi.

             Več nas bo lažje bo - VERJEMEM DA ZMOREMO!!



_____________________________

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje


http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Potrebujemo pomoč-da rešimo otroke
13.2.2007 8:38:32   
Wahoo RR
RRTeam zadevo proučuje. Prosim, da si mnenja izmenjujete preko ZS.

_____________________________

Lp,
Wahoo RR



(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?