|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Palačinke v goveji juhi?
1.3.2007 14:15:59   
sisi80
Minil je en teden 90 dnevne diete. Prosim, če mi lahko poveste, ali lahko jem palačinke v goveji juhi na B dan?
Kdaj lahko jem (ali sploh lahko): gobovo juho (iz knorrove vrečke),
                                                   šnite
                                                    sirove štruklje
                                                    orehe, mandlje, arašide
Sem zahtevna, kaj?

Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Palačinke v goveji juhi?
1.3.2007 14:27:27   
kjava
Palačink sploh ne smeš jest, ker so kombinacija OH in B, isto velja za štruklje in šnite, če misliš s tem kruhove rezine, pomočene v jajce in ocvrte, gobovo juho pomoje na OH dan, oreščke pa na sadni dan.

(odgovor članu sisi80)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.3.2007 18:32:19   
sisi80
Zdaj pa ne razumem. A niso palačinke iz mleka in jajc, kar so vse beljakovine? Pa šnite tudi. Saj kruh pa ni prepovedan na B dan. No, kljub temu hvala za odgovor, ampak res ne razumem najbolj.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.3.2007 18:35:44   
facka
goveja juha je beljakovina, palačinke pa OH, pa v palačinkah so jajca, ki so B, sploh ne gre skupi, še to, če boš jedla palačinke na OH, jih po pravem naredi z vodo, sam to mi je pa bljak

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu sisi80)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.3.2007 19:16:26   
kjava
Palačinke so iz mleka,jajc (B) in moke (OH), se prav čist napačna kombinacija, tud če jih nardiš z vodo, ker so še zmer jajca beljakovina, ne?
Mi pa ni preveč jasno kako je lahko kruh dovoljen na B dan, če je pa OH user posted image

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.3.2007 6:39:01   
CUKRČEK
*palačinke si privošči za večerjo na OH dan
*šnite..jah, ančeloma bi jih lahko na B dan....ampak samo eno, ker je kao dovoljen en kos kruha
*arašidi in ostali oreščki so tretirani kot sadje.....samo spet ga ne smeš pojesti pol kile

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu sisi80)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Zgodbe malih junakov: Trmast po mami, tih ...
Celo nosečnost sem poslušala, da bom carica, če bo ta nosečnost zdržala do konca. Pred Gabrielom sem imela spontani spla...
Katero mleko v prahu so mame ocenile najbo...
Rezultati ankete med 500 mamami razkrivajo, katera blagovna znamka adaptiranega mleka je po njihovem mnenju najboljša. E...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

partner pri porodu
jana k

Ali je bil oče vašega otroka z vami pri porodu?

da (80%)

ne (20%)

Število vseh glasov: 1281

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!