Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
začeli spati kolikor toliko normalno (od 3-7 ur v kosu), se je pojavila nova težava. Pred spanjem mojega malčka redno povijam, potem pa ga dam še v spalno vrečo in to zato, ker sicer vso noč telovadi z rokami tako, da se praska in tepe po glavi. Zadnje čase si pogosto uspe rešiti rokice iz obojega in potem mu nadenem rokavičke, da vsaj do krvi ne praska kože, se je pa začel s pestjo butat po glavici. Ko uspe tako rešiti rokice iz poveze in vreče, spi samo po kako uro ali pol ure, saj se zaradi tepeža prebudi. Med spanjem se tudi obupno zvija in glavo kot da je v kakem čudnem refleksu obrača po nekajkrat za pol obrata in nazaj (kot večji trzljaji).

Pa mama boga
v postelji plišate igrače jih odstrani. Jaz sem naši dajala na roke nogavice ker si jih ni mogla tako hitro slečt. Mogoče pa se tepe tudi zaradi bolečega izraščanja zobkov