|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Snemanje na video kaseto 27.10.2004 13:51:19
|
|
|
|
kimi
|
seveda glavno je da je zdrav/a pa sporoči kaj bo ko izveš;)
|
|
|
|
|
Snemanje na video kaseto 27.10.2004 15:23:35
|
|
|
|
mika
|
res je ful fajn ko gledaš :duda: na videokaseti. jaz imama posnet uz v 20 tednu in je tako lepo zazehal, da nisem mogla verjeti. sem v 33 tednu pa še ne vem spola. res je glavno da je zdrav otrok. ampak jaz bi vseeno že končno rada nabavla nekaj roza ali modrega. lp mika :sloncek:
|
|
|
|
|
Snemanje na video kaseto 27.10.2004 19:11:36
|
|
|
|
snezka
|
Ojla srečke, mene pa zanima koliko stane tako snemanje, pa tud kolk časa traja? Lp, Snežka :)
|
|
|
|
|
Snemanje na video kaseto 27.10.2004 21:46:52
|
|
|
|
barby*
|
:sloncek::sloncek::sloncek:Super cekrcek! Mi gremo pa jutri in ze komaaaaaaaaaj cakamo!!!! Mogoce bo nas/a manj sramezljiv/a... pozdravcek in pridno bozajte busije! barby:metulj: in :duda:18t 3/7
|
|
|
|
|
Snemanje na video kaseto 27.10.2004 22:07:23
|
|
|
|
cekrček
|
Snežka to stane 5.700 traja pa nekje 20min, ampak je fajn, men je bilo zlo všeč. Lepo se imej, Cekrček:sloncek:
|
|
|
|
|
Snemanje na video kaseto 28.10.2004 10:31:35
|
|
|
|
BONI*
|
Meni je ful žal, ker nisem šla svojega :duda: posnet na kaseto. Sedaj pa se mi zdi že malo pozno, ker sem že v 34 tednu. Pri naslednji nosečnosti pa bom to sigurno naredila. Lp, Boni
|
|
|
|
|
Snemanje na video kaseto 28.10.2004 13:41:59
|
|
|
|
sebtan
|
Prav zanimivo, mi pa se snemamo že od drugega ultrazvoka dalje, to je od 10 tedna dalje, ma itak na začetku je bla sam neka kepa..:))) :bravo::morje:v glavnem v Izoli imajo tako, vsakič ko dela ultrazvok, da notri kaseto in posnema.Tako da imaš celoten razvoj.cena pa je tudi okoli 6.000 sitov lep dan
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo se vam lahko zgodi pri poroduVerjetno ste prebrali že marsikateri priročnik o nosečnosti in vodenju poroda. Mi pa smo se odločili, da vas pripravimo ...
Nežno okrevanje po poroduNosečnost in porod močno vplivata na telo, zato je okrevanje ključno. Od uhajanja urina do poporodne čišče in nege dojk ...
Zadnje s foruma
DepiliranjeKako pogosto si depilirate noge?večkrat na teden (
17%)

enkrat na teden (
22%)

enkrat na 2 tedna (
16%)

enkrat na tri tedne (
14%)

enkrat na mesec (
16%)

manj pogosto (
16%)
Število vseh glasov: 300Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!