|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečina v spodnjem delu trebuha
24.6.2007 17:27:45   
pajkica
Živjo, sem v osmem tednu user posted image  in v spodnjem delu trebuha imam na momente kar močne bolečine. Bila sem že na pregledu pri G prejšnji teden, pa je rekla naj grem k zdravniku če bom imela krče v trebuhu ali če bom začela krvaveti. 
Ampak mene boli nižje, kot da bi imela M krče.
Ali je to le raztezanje maternice ali je lahko kaj hujšega.
Bolečina je kar stalna, za trenutek poneha, potem pa spet začne. Začelo pa se je s tem včeraj zjutraj. Na momente me prav v redu zvije. Veliko počivam, ampak ne pomaga kaj dosti.
Bi me moralo skrbeti?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolečina v spodnjem delu trebuha
24.6.2007 20:44:25   
sandra85
pozdravljena...
mene sicer na začetku ni bolelo, možno pa je da je raztezanje maternice, ampak to začne kasneje bolet, ne tako zgodajuser posted image ...lahko pa je sam un občutek, da boš menstruacijo dobila (kaj če nebi bila noseča, bi bil zaj cajt za M?)
priporočam ti, da obiščeš enega ginekologa, ki te bo pregledal in ti svetoval, ne pa da ti reče da greš do svojega zdravnika!!!user posted image  kaj si noseča al bolana halo! kaka ginekologinja je to, da te k zdravniku pošlje!!!
držim pesti, da bo vse ok!user posted image

_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu pajkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bolečina v spodnjem delu trebuha
24.6.2007 20:57:24   
hokejistka
Pij magnezije tablete Magnesol 3 na dan. Jaz sem tudi imela bolečine, samo ne krče. Počivanje prav tako ni pomagalo. Me je bolelo tudi ponoči. Sedaj je veliko bolje.
Ni pa dobro, da te od bolečin kar zvije. Če je tako, pojdi k zdravniku.

(odgovor članu pajkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Bolečina v spodnjem delu trebuha
24.6.2007 21:01:45   
madejka
hoj!
jaz sem imela take bolečine, kot da bi se skoz pripravljalo na menstruacijo prve tri mesece nosečnosti. pa mi tud G ni znala povedat zakaj. Me je pa vedno bolj pregledala z UZ in vaginalno. Potem je pa kar naenkrat po treh mesecih minilo.  Zdaj sem v 36.tednu in je se zaenkrat vse vredu. Tak da nic skrbet! Uzivaj user posted image !
Aja ce bi pa imela kaki krvavi izcedek pa kr hitro na pregled!
papa


_____________________________

soooonček je, soooonček

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Bolečina v spodnjem delu trebuha
24.6.2007 21:15:11   
tonja
Tudi jaz ti priporočam, da si kupiš Magnesol šumeče tablete. na recept pa se dobijo še Buscopan, samo te ti pa predpiše G.

Drugače pa še naprej veliko počivaj!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Bolečina v spodnjem delu trebuha
26.6.2007 13:13:57   
rakinja
da se še jaz vam malo pridružim.Pri meni je bilo isto skoraj do 4 meseca.Pozanimala sem se pri svoji ginekologinji in mi je rekla da je to od tega kr mi ni še počila neka bula na jajčnikah ki se naredi med nosečnostjo.Ampak vseeno rajši bodi vstrajna pri tem in ji gnjavi da te to zelo boli naj te vredi pregleda.

Lp

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
Dr. Pušenjak: Cepljenje nosečnic
Z dr. Stankom Pušenjakom smo se pogovarjali o cepljenju nosečnic - kdaj in za koga se priporoča.




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?